Prijava

... а и некако "лебди", није реалистично као сада... :)

I ja se slazem da cikica nije na zadovoljavajucem nivou, jos tu treba da se radi za 100 evra:)
Inace nije lose. Nadam se da i dalje nove def stoje u onoj "zmiji" sa desne strane.

e tu je zapravo najveći obrt. to sa desne strane će zavisiti od konteksta, tako da je odgovor ne, ALI zato će postojati dugme "daj sledeću neocenjenu" na stranici sa svakom definicijom.

znam da se ovo nekima neće svideti u početku ali otvara razne mogućnosti da se bolje iskoristi taj prostor (na četu - spisak ljudi koji učestvuju, na stranici sa autorima - linkovi ka raznim listama (tipa "mlade nade" ... )

ma ja sam ubeđen da ćeš ti to da sklepaš i da će kako god bilo, biti odlično kad se naviknem, tako da sam u bleja modu :)

ја једва чекам :)

Svidja mi se... ful je:) Bas sam se prijatno iznenadio... i font kojim je ispisan 'Vukajlija' mi je nekako u fazonu.
Ali fali onaj čikica! Ovaj je samo bleda kopija i interesantan je samo nama koji znamo o cemu se radi... Onaj prvi je imao harizmu!
Kaizene, slusaj hardcore fanove! Ubaci ga negde, bilo gde, makar na posebnu stranu:):)

Ode Vukajlija u masone. Ili je slučajno ovaj masonski znak na prvu sliku s desne strane?

http://img.skitch.com/20090625-qmchpxaqnhnn966368sxumufsa.png

mene najviše interesuje, a mislim da bi to i trebalo da se odradi, a to je da se ne vidi autor definicije sve dok se ista ne oceni i da ne može da se komentariše definicija koja nije ocenjena. mislim da je ovo u redu, da bi se većina složila, samo ako može
hvala

Ja se slazem u potpunosti!

Kajziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeepoooooooooooooooooooooooo.Zaledicu se ko Volt Dizni do avgusta majke mi.Osecam se kao kada sam bio mali pa znam da su mi mama i tata dozvolili da sutra iznajmim nitendo, pa ne spavam celu noc.A posle mi prokrvari palac :) Palac na gore, palac na dole.Probaj da ubacis ono za odbrojavanje do sledece slobodne definicije.To bi bila fora.

sevaste,kako si uspeo ovako da napises??? sta god uradili,uz vas sam!!!! tako da samo vi menjajte!!

Divno, samo ce mi srce puci ako brka ne bude bio stari i izboran. I ovako mi je tesko sto ga gledam samo na pocetnoj, kako ce biti kad ga bude zamenio botox rodjak?

Haha peticija da se ubaci i stari brkajlija:)

pa ako je nova verzija valjda treba da bude mlad.Svakom nasom definicijom on postaje sve maldji, ta aplikacija bi bila bash sajber Kajzi (0:

Da to ubacish slavio bih te kao slavu.Kajzeneeeeeeeeeeeeeeeeee citas li ti ovo uopste ili opet moram da otvorim temu da bi me primetio :)

citam... probacu da namestim to odbrojavanje mada ne garantujem

Ma dobro odbrojavanje manje-vise, ali da se matorom vrate bore, to je najvaznije.

hm...link tipa mlade nade.. to je moja sansa xD
jedva cekam

Ne zaboravi ono sanduče za omiljene definicije, ako je ikako moguće...

"Ma dobro odbrojavanje manje-vise, ali da se matorom vrate bore, to je najvaznije. "

Лепо рече Че-Ву... Он представља срж Вукајлије. Овако ми личи на неког добродржећег мартоца, нимало као матори перверзањк на кога смо навикли :))