Utisci o radu moderatora

  1. jebote u raspaloj turskoj kad odeš u smrdljivi bazar, kad oćeš da kupiš nešto turčin te uvede u radnju, posluži te kahvom ili čajem, pa te sve laže nešto i na kraju ti uvali govno od robe, al bar ti milo jer ti ide uz dlaku i nije ti žao da mu ostaviš pare...
    a kod nas, platiš i dobiješ odgovor od prodavača ''samo to? ništa više nećete da uzmete''...još te i iznapušava što mu ostaviš pare

  2. Ја сам вид'о! :)

  3. Ja znam da će sajtu biti teško da se oporavi ukoliko nas tvoja armija duplih napusti, ali mislim da ćemo se nekako snaći.

    Pa ti si i Caru prejebao sa duplim.
    EDIT: Jebote, sad mi dođe iz dupeta u glavu. Pa Džimija treba malo poslati na čet, i smiriće se forum.

  4. Ја сам супер, дефиниције су ми супер, ктитори су суперишка, а тек модови (Корлета стављам на врх, Корле пуса :*), волим ја вас, волите ви мене, уживам у сунчаном дану гледајући кроз прозор - супер, нисам инвалид - и то је супер, и свашта још нешто је баш супер. С неким лајфер обавезама сам у заостатку, то није супер ал нема везе, суперишка ипак преовладава.

  5. Џими
    Ја сам вид'о! :)

    Па ја кажем - срцуленце. :Р

  6. Јес' овом Фаци добро у животу. Ценим да је клима у Москви потаман за лађење јаја.
    Иначе, што би Дорис Деј рекла, "Шта буде, биће." Дајте овој Чрчи макар шансу да нешто убрља пре него је почнете критиковати. Џимију дајте шансу да се поправи :)

  7. nem0

    Мој утисак је да модератори не раде свој пос'о како ваља: давно је требало бановати ову аурору која мисли да је ухватила бога за курац јер је ктитор. Притом, дира Џимија, а он је срцуленце, само га људи не схватају.

    eto vidiš, ja npr. nemam nameru da polemišem s tobom jer ti nisi moderator...
    Ne bih ni Džimija, ali on je PONOVO moderator. A bio je katastrofalan kao moderator.
    Fora je što ga toliko spominjem što pretpostavljam da će sad da se nanovo nametne na mod forumu kao pater familias čije se odluke ne dovode u pitanje.
    I znaš kad će jedna dobrica energija i ostali da mu se suprotstave? Nikad.
    S druge strane, Uroš me u zadnje vreme ugodno iznenađuje. Popravio mu se osećaj za humor /cenim da se zaljubio i to srećno, tamo negde/ čovek je uvek prijatan i lepo vaspitan. Malo li je?

  8. Najbolji su modovi što niti smrde, niti mirišu. Svaka vam čast ljudovi, vi ste najbolji.

  9. Što Kaizen više nije moderator?

  10. zato što je administrator -.-

  11. Najbolji su modovi što niti smrde, niti mirišu. Svaka vam čast ljudovi, vi ste najbolji.

    to sam ja svojevremeno i rekla na jednoj sličnoj temi koja je posle pet, šest dana preimenovana u temu TEMA ZA KURČENJE I KOLIKO KO MOŽE POPITI /eto, kakve veze jedno s drugim ima?/
    Stavite da su modovi anonimni, kad udaraju odgovore kao modovi, na temu vezanu za modove, svima isti avatar, znak Vukajlije a ne ovako- poligon za pljuvačinu i šlihtanje.

  12. Što Kaizen više nije moderator?

    napisao sam na nekoj od prethodnih strana da ga je neko pitao na ktitor forumu koliko vremena provodi na sajtu i koliko je upućen u zbivanja na istom, i rekao je da provodi maksimalno sat vremena dnevno na sajtu.
    Kako neko takav da bude moderator, pa sve i da je gazda?

  13. Kome treba da se šupnem, oću i ja da budem administrator.

  14. Славић дјечко, оставио сам ти одговор на мојој задњој дефиницији да одлучиш дал' је за брисање, пошто си ти ктитор и то... Добро ниси, ал био си и то је баш кул, да не кажем супер. А рекао бих.

  15. svima isti avatar, znak Vukajlije a ne ovako- poligon za pljuvačinu i šlihtanje.

    Nemoj u avatar dirati, ja zbog toga nisam bio ni u jednoj vojsci u eRepabliku.

  16. Shvatite, ovo je kaizenov sajt. Može da dovede tim istreniranih majmuna da moderiše, vas se to ne tiče. Imate forum, imate čet, imate definicije i postere. Moderatori su tu da sankcionušu vaše pokrete kojima se krše osnovna pravila sajta.

    Ukoliko vam to smeta, znate gde je dugme "ODJAVA".

    Matori pa čemu onda ova tema ako ih ne možemo komentarisati? -.-'

  17. Sat vremena dnevno na sajtu, u redu, ali samo na kojem sajtu? :)

  18. ma jebo moderatore...

  19. Moderatori... Uvek su tu kad mi ne trebaju, ali su uvek bili tu i kad su mi stvarno zatrebali. Dakle, dobro rade. Da li kao tim, ili samo pojedinci, ne trudim se da znam, niti bi trebalo da me zanima.

    Ponekad mi zasmetaju objašnjenja poput "defka ti je obrisana, jer nije kvalitetna", ali kapiram da se nema vremena za detaljnija objašnjenja.

    Onomad je postojao masovni sukob sa Surovim, to je jedino izrazito negativno iskustvo.

    Frenki je jednom pohvalio moj rad, eto, to je pozitivno, a da dolazi od moderatora kao pojedinca.

    Dalje nemam šta za reći... nisam ovde da vas profilišem, već odo' da vam definišem.

    ZdravPo.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.