Stopala - fetiš ili nešto još bolje?

1. А да јадо, како би другАчије сазнАла ђе јој је мјесто?!

2. ЕДИТ: Јеси одрадио више вокале за "Навали се Шар планина" бре?

Ради се на томе. Треба да се договорим с Ћавезом још око неких детаља, па да сврне до мене да снимимо.

:predigra nekog nebitnog para u jeku:
    "izvini, draga, možeš li za izvadiš ruku iz moje masne kurt kobejn kose, i brčneš ih u ovo lavorče, da, da, to je rastvor asepsola, kako bih ih slasno olizao?"

То би било баш хипстерски.

3. Што кажеш Лоле јуначино, стопало је светиња а не дркотина.

4. Па не мора да значи да је светиња, али је статусни симбол сигурно. Ко пере тај је на нижој лествици у патријархалном друштву црногорских племена. Коме перу тај је можда и на највишем положају, зато што муж не добија прање, али свекра скорз сервисира.

Ради се на томе. Треба да се договорим с Ћавезом још око неких детаља, па да сврне до мене да снимимо.

Кул, кул. И она матрица је до јаја, али надам се да ће бити много боље са вокалом. Ипак, треба да надмаши Јану (која ми бтњ већ месец дана стоји на рингтоуну и то ми је рекорд)

5. На рингтону? Лоле, поласкан сам!

6. Овај Еди је на све пљунуо и свега се одрекао!
    http://mojtv.hr/images/e2c754e0-5ffb-4d59-8ba5-28e83166fe5a.jpg

7. Урош кобедио!

8. Хахахах. Идукурац. :)

9. Кад ће то пролеће/лето...

10. Mrzi me da čitam unazad, je l priznao neko da ga gurao međ stopala??????

11. Ja sam jednom pokušala.

12. Гивинг ор рисивинг?
    ОР БОТХ??

13. Bute dechko a sa kime???? :P

Ne, realno, jer priznao nego da bi voleo da ga stera međ spojena stopala? Meni je to skroz legitiman fetiš, čak bih i voleo da ga imam al' jebeš ga imam gomilu drugih loololololol

14. Giving. Ali su mi stopala bila prilično ujebana jer sam nosila neke uske cipele, pa nisam mogla. Sljedeći put.

15. Sećam se davno kad sam bio mlađan drkadžija, čitao sam priču u Pan Erotici gde ga neki lik gura pod mišku, zanimljivo lolololol

16. da, prvo ona pusti dlake i onda ga on trlja o njen pazuh.

brate, ne vidim kako je to uzbudjujuće:)

17. Ne vidim ni ja al jebem li ga, ma sve je to lepo. To su sve prave perverzije i podržavam svakako.
    I niko se baš nije javio da prenese utiske? neverujem!

18. sve na obostrano zadovoljstvo podržavam...

19. Kako te nesto moze palit kad, to se pere ribackom cetkom, zajebi to

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.