Najveći trolovi na Vukajliji

  1. Tako je, glupo je da otvoreno sereš i prozivaš, to nije trolovanje, već prozivanje.

  2. Ne, ne, ne, niko ne govori o prozivanju i vrijeđanju, niste skontali poentu....

  3. skočimiše, suština trolovanja nije u veličanju sebe kao trola, niti u pokazivanju da je neko ispao balvan i naseo na foru. Suština je u indirektnom uživanju i ličnoj satisfakciji. Ne možeš da budeš pravi trol ako ti je bitno mišljenje drugih. Potrebno je da mnogo voliš sebe i da imaš ćup zlata takopan u nekoj pećini, u šumi, na planini, ispod duge.

    U trenutku kada napišeš trololo čitav 'kul' aspekt te zajebancije pada u vodu i ispadaš budala, onoliko velika koliko je veliko trolovanje bilo. potpuno srazmerno.

  4. Valsinar ili kako već je trolovao nedeljama, ljudi su zbog njega bili banovani....i niko ga nije izvalio....svi su bili u fazonu jao koji retard....a dečko vam je zavlačio non-stop.

  5. Čuj baneta nije niko provalio pa odma je bilo očigledno da se lik zajebava ja sam prvi pisao na forumu da mi je omiljeni trol ovde

  6. skočimiše, suština trolovanja nije u veličanju sebe kao trola, niti u pokazivanju da je neko ispao balvan i naseo na foru. Suština je u indirektnom uživanju i ličnoj satisfakciji. Ne možeš da budeš pravi trol ako ti je bitno mišljenje drugih. Potrebno je da mnogo voliš sebe i da imaš ćup zlata takopan u nekoj pećini, u šumi, na planini, ispod duge.

    U trenutku kada napišeš trololo čitav 'kul' aspekt te zajebancije pada u vodu i ispadaš budala, onoliko velika koliko je veliko trolovanje bilo. potpuno srazmerno.

    Ma brate, ne pratiš konverzaciju od početka, aj se vrati na početak i ubijedi sam sebe da nisi u pravu, nije ti to suština trolovanja, buraz, ja kad ti kažem.

  7. Ma brate, ne pratiš konverzaciju od početka, aj se vrati na početak i ubijedi sam sebe da nisi u pravu, nije ti to suština trolovanja, buraz, ja kad ti kažem

    Скочимише, ти си или трол, или Медикусов буразер. :)

  8. Čekaj, ako sad kažem da sam trol znači da moje trolovanje nije uspjelo? Pokušavaš da me navučeš na tanak led al' nećeš.

  9. Скочимише, ти си или трол, или Медикусов буразер. :)

    haha, tako nekako, dobro mu ide :)

  10. Alo, pa ovaj Bloodninja ne da nije normalan, nego ono... :)
    Smejem se vec pet minuta za ono arrrrrrr :))))

  11. I štabi na kraju? Ko je najveći trol ali u pravom smislu trolovanja (onom izvornom, ovo Vojtečevo i Surovljevo ne računam pod trolovanje, to je mangupiranje)?

  12. talentovano glup

    Ja se iskreno nadam da je taj lik trol.

  13. @Ognjetina AHAHAHAHAHAH

  14. Kakvo trolovanje kakve pičke materine ljudi? Meni je najjači trol onaj lik sa crnom rupom i deset dimenzija. Inače ja nikad ne trolujem, koji će mi kurac to u životu.

  15. http://vukajlija.com/spravljac-popkorna/75990#comment_1127178

    Ovo nije baš trol, samo sam pisao na hrvatskom, ali je to uspalilo neke Vukajlijašice Velikosrpske koje srljaju u blamažu. Srećom, ne znaju da nađu forum.

  16. To Oxe, kako su se napalili, e to je trol, suptilno i bez vređanja, da se sami navuku.

  17. A ti, jebaču, samocobeiniraj se...

    Ovo je sabilo lolo

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.