Da li je mladje stvarno sladje ???

1. Nešto gledam ovu temu i rekla bih da su u koliziji naslov i prosek godišta koji učestvuje u raspravi. Kako može neko ko ima 20 ili 25 godina da zna kako je to biti sa nekime ko je 10 godina MLAĐI? Mislim, realno može, ali onda je u pitanju teška boleština.

Сума сумарум. Суштина. Потпис. Печат.

2. Зато сам ја покушао пребацити тему на милф, ал' мене изгледа нико овде не слуша...

3. Зато сам ја покушао пребацити тему на милф, ал' мене изгледа нико овде не слуша...

Ko te jebe kad nisi ktitor. :)

4. A zašto ne filf?

5. Филф је спартански стил, а ја сам крајишник. И то љути.

6. Ma gilf bre! Saša Lošić <3

7. E, jebi ga, šta je sad pa gilf? :)

8. grandmother/grandfather :))))))))))))))

9. Неке претензије према ђедовима лолчић

10. Без старца нема ударца, тако нешто, а?

11. ne oru se doline bez matore voline :)

12. Znači, počeli smo da se krećemo u drugom pravcu?
    Ma neka hvala, ja sam pre za ono "svaka ptica svome jatu leti" (a i zimi).

13. Neko je spomenuo Demi Mur i Kučera. To je bre Holivud, u stvarnom životu stvari ne funkcionišu tako. Ne kažem da s vremena na vreme ne može da padne neki bezazleni seks ukoliko je razlika u godinama veća, ali ako govorimo o vezama, onda nema teorije.

Ok, mozda Holivud ima neke svoje nastranosti koje se podrazumijevaju, ali i u ril lajfu je veza moguca. Naveo sam primjer mog druga koji se i ozenio zenom starijom 15 godina! A i ko kaze da baja od dvaes i koju koji izgleda kao da ima tries nesto ne bi mogao da bude u vezi sa zemskom od 35-40 koja izgleda skoro pa upola mladje?! Fizicki izgled je lako prevazici, ostaje samo jos ona umna granica, ali mislim da je to individualna stvar i da covjek i u mladim godinama moze da razvije smisao za zivot, okruzenje, ambicije i sl. Tako da je ne vidim prepreku takvim vezama osim ljudi koji misle kao ti.

14. A i ko kaze da baja od dvaes i koju koji izgleda kao da ima tries nesto ne bi mogao da bude u vezi sa zemskom od 35-40 koja izgleda skoro pa upola mladje?!

O, Bože, pa zar je sve u izgledu? Ne zasnivaju se veze na tome.

15. Pa napisao sam dole da je izgled lako prevazici, kao tu na primjer, ali i da taj recimo nivo iskustva koji starija osoba posjeduje nije uopste prepreka, jer i mlada osoba moze razviti smisao za zivot i slicne stvari. Jel sad ok? :)

16. macho, koliko imaš godina? To mi reci, pa ću nešto da te pitam.

17. Imam 21. godinu.

18. Imaš 21 godinu i kažeš mi da bi bez problema mogao da budeš u vezi sa ženom od recimo, 35?
    Zar ne misliš da nešto sa njom ne bi bilo u redu u tom slučaju?

19. Da, mislim da bih mogao. Naveo sam primjer mog prijatelja koji je bio u takvoj vezi. Nije mi to bilo jasno u pocetku, jer mislim da postoji nesto i u fizickom izgledu, kontao sam da bi ta zena htjela muskarcinu neku ili slicno, a ne dijete. Medjutim, valjda je to ona stvar koju nikada necu razumijeti dok se meni ne desi. Ja njih i ne osudujem zbog toga. Osudjujem brak, jer je to bio bespotreban korak.

Znaci, kazem, mogao bih biti sa takvom zenom u vezi (ako mi se svidi), ali ne u braku.

20. Zašto veza da, a brak ne? M?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.