Nešto gledam ovu temu i rekla bih da su u koliziji naslov i prosek godišta koji učestvuje u raspravi. Kako može neko ko ima 20 ili 25 godina da zna kako je to biti sa nekime ko je 10 godina MLAĐI? Mislim, realno može, ali onda je u pitanju teška boleština.
Neko je spomenuo Demi Mur i Kučera. To je bre Holivud, u stvarnom životu stvari ne funkcionišu tako. Ne kažem da s vremena na vreme ne može da padne neki bezazleni seks ukoliko je razlika u godinama veća, ali ako govorimo o vezama, onda nema teorije.
Ok, mozda Holivud ima neke svoje nastranosti koje se podrazumijevaju, ali i u ril lajfu je veza moguca. Naveo sam primjer mog druga koji se i ozenio zenom starijom 15 godina! A i ko kaze da baja od dvaes i koju koji izgleda kao da ima tries nesto ne bi mogao da bude u vezi sa zemskom od 35-40 koja izgleda skoro pa upola mladje?! Fizicki izgled je lako prevazici, ostaje samo jos ona umna granica, ali mislim da je to individualna stvar i da covjek i u mladim godinama moze da razvije smisao za zivot, okruzenje, ambicije i sl. Tako da je ne vidim prepreku takvim vezama osim ljudi koji misle kao ti.
A i ko kaze da baja od dvaes i koju koji izgleda kao da ima tries nesto ne bi mogao da bude u vezi sa zemskom od 35-40 koja izgleda skoro pa upola mladje?!
O, Bože, pa zar je sve u izgledu? Ne zasnivaju se veze na tome.
Pa napisao sam dole da je izgled lako prevazici, kao tu na primjer, ali i da taj recimo nivo iskustva koji starija osoba posjeduje nije uopste prepreka, jer i mlada osoba moze razviti smisao za zivot i slicne stvari. Jel sad ok? :)
Imaš 21 godinu i kažeš mi da bi bez problema mogao da budeš u vezi sa ženom od recimo, 35?
Zar ne misliš da nešto sa njom ne bi bilo u redu u tom slučaju?
Da, mislim da bih mogao. Naveo sam primjer mog prijatelja koji je bio u takvoj vezi. Nije mi to bilo jasno u pocetku, jer mislim da postoji nesto i u fizickom izgledu, kontao sam da bi ta zena htjela muskarcinu neku ili slicno, a ne dijete. Medjutim, valjda je to ona stvar koju nikada necu razumijeti dok se meni ne desi. Ja njih i ne osudujem zbog toga. Osudjujem brak, jer je to bio bespotreban korak.
Znaci, kazem, mogao bih biti sa takvom zenom u vezi (ako mi se svidi), ali ne u braku.
Сума сумарум. Суштина. Потпис. Печат.
Зато сам ја покушао пребацити тему на милф, ал' мене изгледа нико овде не слуша...
Ko te jebe kad nisi ktitor. :)
A zašto ne filf?
Филф је спартански стил, а ја сам крајишник. И то љути.
Ma gilf bre! Saša Lošić <3
E, jebi ga, šta je sad pa gilf? :)
grandmother/grandfather :))))))))))))))
Неке претензије према ђедовима лолчић
Без старца нема ударца, тако нешто, а?
ne oru se doline bez matore voline :)
Znači, počeli smo da se krećemo u drugom pravcu?
Ma neka hvala, ja sam pre za ono "svaka ptica svome jatu leti" (a i zimi).
Ok, mozda Holivud ima neke svoje nastranosti koje se podrazumijevaju, ali i u ril lajfu je veza moguca. Naveo sam primjer mog druga koji se i ozenio zenom starijom 15 godina! A i ko kaze da baja od dvaes i koju koji izgleda kao da ima tries nesto ne bi mogao da bude u vezi sa zemskom od 35-40 koja izgleda skoro pa upola mladje?! Fizicki izgled je lako prevazici, ostaje samo jos ona umna granica, ali mislim da je to individualna stvar i da covjek i u mladim godinama moze da razvije smisao za zivot, okruzenje, ambicije i sl. Tako da je ne vidim prepreku takvim vezama osim ljudi koji misle kao ti.
O, Bože, pa zar je sve u izgledu? Ne zasnivaju se veze na tome.
Pa napisao sam dole da je izgled lako prevazici, kao tu na primjer, ali i da taj recimo nivo iskustva koji starija osoba posjeduje nije uopste prepreka, jer i mlada osoba moze razviti smisao za zivot i slicne stvari. Jel sad ok? :)
macho, koliko imaš godina? To mi reci, pa ću nešto da te pitam.
Imam 21. godinu.
Imaš 21 godinu i kažeš mi da bi bez problema mogao da budeš u vezi sa ženom od recimo, 35?
Zar ne misliš da nešto sa njom ne bi bilo u redu u tom slučaju?
Da, mislim da bih mogao. Naveo sam primjer mog prijatelja koji je bio u takvoj vezi. Nije mi to bilo jasno u pocetku, jer mislim da postoji nesto i u fizickom izgledu, kontao sam da bi ta zena htjela muskarcinu neku ili slicno, a ne dijete. Medjutim, valjda je to ona stvar koju nikada necu razumijeti dok se meni ne desi. Ja njih i ne osudujem zbog toga. Osudjujem brak, jer je to bio bespotreban korak.
Znaci, kazem, mogao bih biti sa takvom zenom u vezi (ako mi se svidi), ali ne u braku.
Zašto veza da, a brak ne? M?