nedostaje mi.

1. cara je previše mlad da bi uš'o analno, ovaj.. u anale :)
    tako da, jeb'o vas on.

2. Kristina, el onako u rč ili figurativno?

3. pu, majku mu..a ja se ponadao...:(

4. ponad'o si se da će cara da te kara u rč? fak jeea... ova tema konačno postaje zanimljiva :P

5. Фејзбукманијак
    Недостаје ми Цара. Ал ми драго што је КОБЈАСНИЈО! И отишао као легенда. Ма јебено је ЦАР!

+865^98

6. Nedostaje mi period kada Cara nije jako, ali baš jako nedostajao Mrmunu.
    Period kada on, Peki i Lulu nisu bili modovi. Period kada Lulu nije bila na sajtu, a Peki otišo sa istog. Period kad se Mrmun smirio jer mu mentor nije bio mod, a sad opet sikće iz njegovog naručja.
    Mali Prst, Nožana, K@rizma, Insolent.
    Super zezanje na četu sa odličnom ekipom. Tema na kojoj smo Mara, Marijagd, Peđa, Jana, Enerđi, Zeka, Elena, ja i još po neko pravili pičvajz. Četovanje na Energijinim, Pedrovim i mojim definicijama.
    Pisanje spem definicija.
    Boga mi, nedostaje mi i definicija dana.

7. Uf, Maro, pustih suzu zbog tvoje nostalgije, mwa

8. kakvi ste hejteri, jebl'a vas ja.
    ako ćete da se pljujete m'ršćite s moje teme. pustiću momu na vas!

9. http://vukajlija.com/recnik/autori/12887 <3
    još uvek čuvam pvt sa slikama njegovog polnog uda.. gledam ih kada sam tužna. moma me uvek razveseli. divan je naprosto.

10. Meni nedostaje prošla Vuka zbog definicije dana. :,(

11. maro, aman.

da, vučice, to je bilo baš kul.. nikada ne nisam uspavala pre 12, morala sam da vidim koja će biti defka dana :D

12. Da, samo što ja nemam taj problem da kukam po sajtu kako mi nedostaje ovo ili ono. Čak mi ne nedostaje period kad nisi samo o meni razmišljala u odnosu na ovaj kad me, da prostiš, ne vadiš iz usta. Ovako mi je mnogo zabavnije.

13. Ja bih da pitam pošto sam Koštunica,šta je bilo sa Carom? fala :-)

14. Meni nedostaju staree dobre definicije zbog kojih sam se kidao od smeha kada sam ih citao. Dakle nisam na sajtu ovde citao vec po drugim forumima.. Evo nekih

1. Libudada
    То је одо што се пије кад си прехлаџед и кад ди је запушед дос.

2. Klaustrofobija
    Strah od zatvorenih prostora. Krenuli ste u kafanu, ali vas je strah da je zatvorena...

3. Vrhunac samopouzdanja
    Uđeš u menjačnicu, pružiš novčanicu od 5 evra i kažeš: "Sve".

4. Cevanica
    Део тела који служи за лоцирање намештаја у мраку.

5. Zavod za zapošljavanje
    Ustanova koja vodi evidenciju ko je od građana Srbije završio fakultet a ko srednju školu. Ujedno pomaže školskim drugovima da se sretnu i posle 30ak godina.

6. Moja baba
    Omnipotentno biće. Biće koje može da uradi sve iliti bilo šta.

Ima ih dosta.

15. Мени недостају времена кад ми ништа није недостајало.

16. najomiljenije danas, ono je bila dobra stvar..

17. Zašto misliš da imam problem? Tema je šta vam nedostaje, i ja sam napisala šta mi nedostaje. Možda ti ne možeš da ukačiš poentu teme jer spemuješ koliko ti nedostaje Cara, a Đimi konstantim linkovanjem definicija.
    Pritom, da se ne ražalostiš još više, moja kniga nije spala na dva slova što se tiče sajta.
    Kako da ti išta nedostaje kad si bio Dejan Cukić? Niko nije znao da postojiš na sajtu.
    Ti si meni jako cakan u svom tom imitiranju Đimija. Još da kreneš da se reklamiraš ko on na svakom postu, i ima bre da budeš prva liga. Čim si ponovo ušo u njega, meni se probudila neka želja da ćaskamo.
    Vidiš da nema šanse da se ne pratite po forumu. Počinjem bogami i da se pitam što se tiče vas dvojice i vašeg nevađenja iz usta, da prostiš.
    E, sad mi lepo linkujte nešto da pročitam. Mnogo mi je zabavno da čitam.
    Budimo dosadni, kad već ne možemo zabavni i zanimljivi.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.