Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. И шта сад Чрч, сад си опасна, а? :Р :))

2. Zajebana k'o kratko ćebe :P

3. Da se nosite vas dvojica u kurac, jasno! :pederski smajli

Kako da ocenim razliku između dve fenomenalne defke? Plus obojici, ali različitog shvatanja. Pa vi sad malo razmišljajte...

4. Окачен исток, из дана у дана надмашујем себе...
    :прауд:

5. Чрчо овај поздрав на крају "Чрча :)" је легендаран :Д

6. Ahaha, i ja sad htjedoh da joj kažem :)))

7. :P
    to mi je ostalo još sa "prijavite NOVE definicije za odabrane (obavezno pročitati pravla)" ili kako već da se zvala ta pekijeva tema :D

8. Ajde neka dobra duša da mi kaže ko je pobedio u Kramponom vs Lupus, jer Peki nije editovao prvi post, a ne lista mi se... :D

9. Крамноном - Лупус се игра тек сутра јер нису могли да ускладе термине до тад...

10. E završen je Hogar-Vučica, a?

11. Jeste, pre pet minuta još :)

12. Aaaaaaaa, hvala L0Le!
    Pa to mi sad sve menja, ja sutra dajem teme za treće kolo.
    Dogovorću se s Pekijem.

Lalabaj, ja čekala Pekija da proglasi....

13. Није ми радио сајт пар минута.

Хогар - 26:8 - 3.23
    Вучица - 20:10 - 2.00

Остадосмо без женскиња.

14. L0L
    Крамноном - Лупус се игра тек сутра јер нису могли да ускладе термине до тад...

Игра се данас од 7.

15. Па зар није било речено трећег?

16. L0L
    Па зар није било речено трећег?

Погледај калентар, Лоле. НаЈЈачи си. :))

17. Ау ја боље да не идем у школу данас кол'ко сам се погубио :)
    Извини Чрчо, данас је :))

18. Kul, taman sam završila sa zapadom i temama za sutra.
    :)

19. AKul, taman sam završila sa zapadom i temama za sutra.
    :)

Kako smo krenuli, u finalu će završimo sa Luče iz Kasidol, bemu nebo!

20. Ћути Оксе добићете Тању Савић лололо
    На крају је онај Цукић био најбољи :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.