U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Да сизвиним за немогућнос такмичења и да честитам Хогару на победи.
Da li se meni čini, ili je novajlija preskočio i drugu prepreku? :)
Ja bi se za svaki slučaj pripazio, veži ti crven končić oko ruke i popij jedno živo jaje da te ne uroči :)
Nema Pekija, ali po mom kloku je novajlija pobedio u odličnom i neizvesnom meču :)
Ареи Куен - 42:13 - 3.23
Синграфеас - 53:13 - 4.08
Честитке обојици, било је неизвесно.
Okse, ajd sportski, ti sigurno znaš odgovor, dovoljno si mator.
EDIT: Nisam baš mlad kao Peki, ali nisam ni mator. Ne znam :)
Peki, u 13:10 su obojica imala bolji skor, čisto da se zna, onda su neki carevi zalepili minusare. Bilo je: 53:13, odnosno 42:13
Преправићу. Морао сам да изађем на пола сата, јебига.
pitanje na sportskom kvizu
Mislio sam da ti možeš kao mod da vidiš i retroaktivno, koliko je bilo pre deset minuta ili pola sata.
crkao mu vremeplov :)))
Не видим, али верујем теби на реч. :)
Jeeeeste, imamo i dva crnca ili dve maleskinje, po izboru, na dugme, da nas, d'izvineš, 'lade :))
A ja bio ubeđen da vi radite po ceo dan. Kad ono... Mmmmmeleskinje...
Peki, znači išao si na meleskinje, a? :)
Kontao sam da, ako zakasniš npr pet minuta, moš da vidiš pluseve i minuseve u tih pet minuta i da ih odbiješ od skora.
ox, ne brini ti za zapatu...stari sam ja lisac lololo
Dogovorismo se DCX i ja, za sjutra u 7 uveče.. U prijateljskoj atmosferi dočekujemo početak duela :)..
Мадафака имаш пвт
Sub Focus i madafaka sit tj ja počinjemo u 16:00...
za koji minut...
пеки, каснили смо мало, тек у 16.10 почело. у пвту ти пише све. срећно мадафака, нека бољи победи! (: