Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Hvala, takođe!
Kvota na mene je bila 94! Ponosan sam na sebe, mada je Straja pogrešio, mnogi nisu shvatili o čemu govori definicija.
Мадафака сит - 50:11 - 4.55
Фак, значи и ја ћу да паднем ако се оваква срећа намеће.
БРАВО МАДАФАКА!!!!
Добар си био Страјимире :)
Честитке и Субфокусу, и симпатије Џонију :Д
Мало статистике - Страја има 182 пратиoца више! :)
Хвала Фејзу на идеји да се игра два сата. :)
ČESTITAM JUDO!
Jebote šta se sve izdešavalo ne verujem!
Kakva iznenađenja na sve strane!
Peki i ti ćeš da ispadneš odma', nemoj da se nadaš džabe :)
Bravo, madafaka, ovo je zaista bio preokret. :))
Što bi rek'o brat Hamfri Bogart, "I think this is the beginning of a beautiful friendship" . :D
Мени само мерак да прођем прво коло, а после и није проблем да испаднем, да се лепо посветим организацији. :)
Peki Aca Stojanović! Straja je u prvom poluvremenu napadao sa leve na desnu stranu, ali mu avatar Zorana Radmilovića nije doneo sreće iako je igrao otvoreno i rizično.
Добили смо и први пар друге рунде западне конференције:
Суб Фокус - Мадафака сит.
:))
e ajde promenite pevača za sledeću rundu, ovaj Cukić nema bogznašta za definisati... :D
Скини му бан у знак захвалности! :)
Крампоном/Пекку, почело у 17:00
http://vukajlija.com/ja-bih-da-pevam-jos-malo/353828
http://vukajlija.com/ja-bih-da-pevam-jos-malo/353829
У овом дуелу нема дилеме, али ајде да видимо шта ће се десити до краја...
Ja čekam da Peki linkuje, otvorim obe defke i ne ocenjujem dok ne pročitam obe da ne bih video koja je čija. Inače, u ovom duelu neće biti velike borbe, ja bih rekao...
Groblje favorita. Neočekivano. Tole je kriv za sve. Čestitam svim pobednicima. I svaka čast poraženima na fer borbi.
Super napreduje kup, bogami na sve sam dosad dao plus.
Reme, omanuo si samo tako. :)
"Omanućeš! I ti ćeš omanuti! Omanućete!"
Ako je reme ovako loš kladioničar, da ja odmah čestitam svom protivniku pobedu, možda se sutra budem nesportski ponašala, pa ono, dok sam kulturna. :) Inače, alal vi ćufte za defke, narode.