Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. користим прилику да питам ко ме од вас прати? добио сам новог пратиоца данас :D

2. Ma namešteno bre. :) kako ne može favorit da pobedi, nije mi jasno. :) i izgleda da uopšte ništa ne znači broj pratilaca. Čudno. :) TOLE LOPOOOVEEEE! :) Ako, ako, interesantno je ovako, al' mora i neki favorit da prođe. A što niko drugi nije dao svoju prognozu, a, a, a???

3. nisam još pročitala sve defke od danas,ali one koje jesam-vidi se da ste se trudili ljudi,kulj i tako i treba.jedva čekam da vidim naše teme,ajoj,kaj li će bit'?!

4. marya dee
    nisam još pročitala sve defke od danas,ali one koje jesam-vidi se da ste se trudili ljudi,kulj i tako i treba.jedva čekam da vidim naše teme,ajoj,kaj li će bit'?!

Теме за вас северњаке сутра. :)

Иначе, апдејтован принтскрин на првом посту после половине прве рунде, вечерас ћу и да апдејтујем цео. :)

5. za nas jenkije sutra:)
    ke ispratim sve,uz pivo,kao i svaki kup!

6. Теме за вас северњаке сутра. :)

Ja sam severnjak! I avatar mi je severni. Ja severišem!

Jedva čekam temu da vidim. Znači Cukić, sto posto. Mada, koliko ja znam, on nema više od četiri pesme koje ste već ispucali :) A stvarno bi za drugi krug morao neki drugi fazon za teme...

7. Sutra MC Stojan, imam dojavu. :D

8. Баш сам ја морао да западнем у талибане. Много ми је то чекања.

9. Jedva čekam temu da vidim. Znači Cukić, sto posto. Mada, koliko ja znam, on nema više od četiri pesme koje ste već ispucali :) A stvarno bi za drugi krug morao neki drugi fazon za teme...

Није Цукић. Ако вам нешто значи, већ сам спремио, тако да сутра добијате око 12, с обзиром да ја морам да будем тад онлајн, почиње ми меч у 13. :)

10. Sutra MC Stojan, imam dojavu. :D

kuku,nemOj da baksuziraš!
    :)

11. LUDI CAK
    Super napreduje kup, bogami na sve sam dosad dao plus.

dobro napreduje, ali da su sve dobile plus nisu bas.... nije bilo losih defki ali bilo je onih Dejan Cukic defki (a gle cuda) a na njih bas volim da munem nusmi :D

12. Сензација већ у првом колу!

Страја - 51:18 - 2.83
    Мадафака сит - 50:11 - 4.55

Ау!

Ел сам реко! :))

Него за сутра нек буде ова песма ... http://www.youtube.com/watch?v=pBM7kIxBDAw

13. pala dosad 3 favorita...znaci sistem je perfektan! malo bi trebalo da su teme bolje samo.

14. bilo je onih Dejan Cukic defki (a gle cuda) a na njih bas volim da munem nusmi

Nikad minus na Cukića.

15. Него за сутра нек буде ова песма ... http://www.youtube.com/watch?v=pBM7kIxBDAw&feature=player_embedded

Тема за први пар
    Значи и и и и и и
    Значи и и и и и

16. Peki, daj Čaveza i Stivena ovde!

17. syngrafeas
    Nikad minus na Cukića.

ma mislio sam na one koje nisu ni za plus ni za minus... to je Cukic :)

18. Оксе, они уопште нису објавили дефиниције...

Седплас, може, рекао сам и Анхору. Дуги су стихови, и ако се обојица сложе да може, ја им дозвољавам.

19. Колико сам се сморио чекајући...

20. Стивене, о чему се ради? Нема га Чавез?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.