Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Hvala, takođe!
Kvota na mene je bila 94! Ponosan sam na sebe, mada je Straja pogrešio, mnogi nisu shvatili o čemu govori definicija.
Мадафака сит - 50:11 - 4.55
Фак, значи и ја ћу да паднем ако се оваква срећа намеће.
БРАВО МАДАФАКА!!!!
Добар си био Страјимире :)
Честитке и Субфокусу, и симпатије Џонију :Д
Мало статистике - Страја има 182 пратиoца више! :)
Хвала Фејзу на идеји да се игра два сата. :)
ČESTITAM JUDO!
Jebote šta se sve izdešavalo ne verujem!
Kakva iznenađenja na sve strane!
Peki i ti ćeš da ispadneš odma', nemoj da se nadaš džabe :)
Bravo, madafaka, ovo je zaista bio preokret. :))
Što bi rek'o brat Hamfri Bogart, "I think this is the beginning of a beautiful friendship" . :D
Мени само мерак да прођем прво коло, а после и није проблем да испаднем, да се лепо посветим организацији. :)
Peki Aca Stojanović! Straja je u prvom poluvremenu napadao sa leve na desnu stranu, ali mu avatar Zorana Radmilovića nije doneo sreće iako je igrao otvoreno i rizično.
Добили смо и први пар друге рунде западне конференције:
Суб Фокус - Мадафака сит.
:))
e ajde promenite pevača za sledeću rundu, ovaj Cukić nema bogznašta za definisati... :D
Скини му бан у знак захвалности! :)
Крампоном/Пекку, почело у 17:00
http://vukajlija.com/ja-bih-da-pevam-jos-malo/353828
http://vukajlija.com/ja-bih-da-pevam-jos-malo/353829
У овом дуелу нема дилеме, али ајде да видимо шта ће се десити до краја...
Ja čekam da Peki linkuje, otvorim obe defke i ne ocenjujem dok ne pročitam obe da ne bih video koja je čija. Inače, u ovom duelu neće biti velike borbe, ja bih rekao...
Groblje favorita. Neočekivano. Tole je kriv za sve. Čestitam svim pobednicima. I svaka čast poraženima na fer borbi.
Super napreduje kup, bogami na sve sam dosad dao plus.
Reme, omanuo si samo tako. :)
"Omanućeš! I ti ćeš omanuti! Omanućete!"
Ako je reme ovako loš kladioničar, da ja odmah čestitam svom protivniku pobedu, možda se sutra budem nesportski ponašala, pa ono, dok sam kulturna. :) Inače, alal vi ćufte za defke, narode.