Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. Hvala, takođe!
    Kvota na mene je bila 94! Ponosan sam na sebe, mada je Straja pogrešio, mnogi nisu shvatili o čemu govori definicija.

2. Страја - 51:18 - 2.83
    Мадафака сит - 50:11 - 4.55

Фак, значи и ја ћу да паднем ако се оваква срећа намеће.

3. БРАВО МАДАФАКА!!!!
    Добар си био Страјимире :)
    Честитке и Субфокусу, и симпатије Џонију :Д

4. Мало статистике - Страја има 182 пратиoца више! :)

Хвала Фејзу на идеји да се игра два сата. :)

5. ČESTITAM JUDO!
    Jebote šta se sve izdešavalo ne verujem!

6. Kakva iznenađenja na sve strane!
    Peki i ti ćeš da ispadneš odma', nemoj da se nadaš džabe :)

7. Bravo, madafaka, ovo je zaista bio preokret. :))

8. Хвала Фејзу на идеји да се игра два сата. :)

Što bi rek'o brat Hamfri Bogart, "I think this is the beginning of a beautiful friendship" . :D

9. Peki i ti ćeš da ispadneš odma', nemoj da se nadaš džabe :)

Мени само мерак да прођем прво коло, а после и није проблем да испаднем, да се лепо посветим организацији. :)

10. Мало статистике - Страја има 182 пратиoца више!

Peki Aca Stojanović! Straja je u prvom poluvremenu napadao sa leve na desnu stranu, ali mu avatar Zorana Radmilovića nije doneo sreće iako je igrao otvoreno i rizično.

11. Добили смо и први пар друге рунде западне конференције:

Суб Фокус - Мадафака сит.

Peki Aca Stojanović! Straja je u prvom poluvremenu napadao sa leve na desnu stranu, ali mu avatar Zorana Radmilovića nije doneo sreće iako je igrao otvoreno i rizično.

:))

12. e ajde promenite pevača za sledeću rundu, ovaj Cukić nema bogznašta za definisati... :D

13. Хвала Фејзу на идеји да се игра два сата. :)

Скини му бан у знак захвалности! :)

14. У овом дуелу нема дилеме, али ајде да видимо шта ће се десити до краја...

15. Ja čekam da Peki linkuje, otvorim obe defke i ne ocenjujem dok ne pročitam obe da ne bih video koja je čija. Inače, u ovom duelu neće biti velike borbe, ja bih rekao...

16. Groblje favorita. Neočekivano. Tole je kriv za sve. Čestitam svim pobednicima. I svaka čast poraženima na fer borbi.

17. Super napreduje kup, bogami na sve sam dosad dao plus.

18. Reme, omanuo si samo tako. :)

"Omanućeš! I ti ćeš omanuti! Omanućete!"

19. Ako je reme ovako loš kladioničar, da ja odmah čestitam svom protivniku pobedu, možda se sutra budem nesportski ponašala, pa ono, dok sam kulturna. :) Inače, alal vi ćufte za defke, narode.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.