Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. Нема чо'ека.

2. ja se dogovorio sa casperkazom za sutra u 19 h. derbi kola lolololo

3. Дефинитивно. Убедљиво најјачи пар.

4. zapata ne zajebavaj se, vidis sta se desava

5. Pa šta sad kad ovog nema? Odlažete? A ako se ponovo ne pojavi, to ko da je predao, je li?
    Nemojte bre to da nam radite, željni smo mečeva! :)

6. Ако ти и Чавез не објавите дефиницију до 22:00 вечерас, проглашавам тебе победником. Ипак си се ти појавио на време. Јебига, превише је и парова за сутра, не могу да померам...

7. Ajde cimajte Chaveza ko ga zna, da ne pobijedi ovaj Stiven tako lako! :)

8. Čavez se čovek sprema za LŠ, nije nolajfer kao vi, da ne kažem mi :)

9. mislim da nije fer da se ceka toliko, ali naravno ako stivenu ne smeta onda dobro....
    ako je vec vrijeme zajednicki dogovoreno treba se ispostuje sa nekih pola sata gore-dolje granicom, inace ce sve ode u kurac...

10. Добро људи, можда је искрсло човеку нешто, ко га зна...

11. Чекај, ако се један не појави онда је други аутоматски победник, лепо! :)
    :пакује пиштољ у ранац, проналази на Места пребивалишта где живи СМарко, купује карту за воз:

12. Lullaby

Ajde cimajte Chaveza ko ga zna, da ne pobijedi ovaj Stiven tako lako! :)

Ни ја не желим тако да победим... хоћу да га уништим! :D

Ја ћу да чекам до 8, 8 и нешто. После гледам финале...

13. Стигао је, сад ћемо!

14. Стивене, у колико сати, кажите ми? 19:00?

15. Чекај, ако се један не појави онда је други аутоматски победник, лепо! :)
    :пакује пиштољ у ранац, проналази на Места пребивалишта где живи СМарко, купује карту за воз:

Hahaha. Ako ideš linijom Beograd-Bar, stići ćeš u CG taman za finale našeg Kupa :)

16. Znam čoveka. Sad mi javio komšija da su ga ubili na generalnoj probi demonstracija povodom hapšenja Mladića. Osimnjičeni za ubojstvo je:
    Nenad Milić.
    Slava mu. Mislim ne Nenadu Miliću, nego Čavezu. :krsti se:

17. Ma to mu se keva ulogovala na profil da nam javi da je pogino.

18. Hahaha. Ako ideš linijom Beograd-Bar, stići ćeš u CG taman za finale našeg Kupa :)

Ма шалим се ја, договорили смо се нас двојица да све буде фер и поштено :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.