Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ладно ми је послао певете пре 13 минута, а последња активност му је пре 10. Није сачекао одговор (одговорио сам му после 6 минута, нисам одмах видео).
Не разумем како неко може да буде толики лајфер... :)
stvarno, šta radi taj čovek van Vuke tako dugo... :)
Па шкк, који ће ми ђаво тол'ки лајфери на купу? :))
Ne brini Peki, ja se odmičem od ekrana samo kad hranim decu ili spavam ženu - prvo na četiri sata, a drugo se nadam :)
Jebote, možda ima devojku!!!! Auh...
Готов меч узмеђу Пеккуја и Крампонома.
Крампоном - 68:11 - 6.18
Пекку - 50:23 - 2.17
Честитке Крампоному на победи и мом имењаку на учешћу!
Čestitam sebi i Pekky-ju na dobroj tekmi. Samo ono u 70-om nije bilo za crveni, al svejedno važno je da sam dobio. Na vreme.
ne znam sto svi ovo povezuju sa fudbalom..meni ovo vise lici na karling...dzilitnes ono govno (defku) i cekas dal ces da pogodis cilj...led je zajeban, pravac se menja kao i raspolozenje ocenjivaca...tesko mozes da utices na ishod kad vec izbacis defku...osim ako nisi peki i ne stavis je u odabrane.
jel mi lepa analogija ili sam konfuzan?
dobra anallogija.
Zapata, analogija odlična - čak imaš i one metlare što ostavljaju komentare pa tako pomažu đuletu da stigne brže ili malo promeni pravac :)))
Što ja volim karling... naročito celu dansku reprezentaciju sem one crne...
sada je zvanicno...od sada se pravi anaLLogija sa karlingom...nema vise kartona i toga...samo smoren komentator
Ahahahahahaaha, smoren komentator! Popljuvo sam kafom ceo monitor!
Пеки, обрати пажњу, ово ми је послао на певете:
Jesi tu?
Ako nisi, posle finala onda?
Вероватно се неће враћати пре 22... капирам да се сад већ моли Џорџу Бесту и обавља сличне ритуале пред финале...
Ovo mi je poslao Chavez da javim, ali nisam bio tu, tek sad videh poruku.
Stiven, ako nema njegove defke do 22.00 ti postavi svoju - njegov hendikep koliko će vremena utrošiti od dodeljena 2 sata, a ako dođe ranije onda sve regularno... to je moj predlog.
EDIT: njemu pošalji PVT da počinjete u 22.00 pa kad dođe dođe - to bi bilo najfer.
Meč Sidra protiv brojčano jačeg protivnika, jednog debilka i jednog moronka vil tejk plejs sutra u 1 popodne. :)
Peki ubeleži to tamo.
Пеки, је л' ја треба да се појавим у 10 овде да окачим дефиницију у сред финала?
А сморило ме ово чекање...
Појави се само ти у 10 сати. Ако њега нема, проглашавам те победником, нећеш морати да објављујеш дефиницију, осим ако желиш баш.