Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. Buuu! Pa nek dojavi Čavez ovom Kenediju kako je hteo da definiše, pa nek Kenedi postavi u njegovo ime.

2. Или нек се убаци неко од аутора који су на чекању, као Цофа или тако неко...

3. Ox of Night’s Watch
    Buuu! Pa nek dojavi Čavez ovom Kenediju kako je hteo da definiše, pa nek Kenedi postavi u njegovo ime.

Мора са његовог налога, јебига, пратиоци имају утицаја.

L0L
    Или нек се убаци неко од аутора који су на чекању, као Цофа или тако неко...

Не могу сад то. Јебига, листа и конференцију су прављење по пратиоцима, да је Фаца учестовао од почетка, био би лидер своје конференције.

4. Za 9 minuta Lupus i ja stavljamo definicije.

5. Е онда следећи пут нек свако одреди свог секуданта који је ту близу са скором и нек он улети ако овај не може...

6. Чекам вас. Има још један пар у исто време који треба да стави, неће то бити нека фрка. Да забележим то овде, па идем да једем.

7. Да забележим то овде, па идем да једем.

Sad si našo da jedeš kad pravim koreografiju i bakljadu na severu...lolololo

8. L@ki vs debeli pacov
    29.05.2011 у 17:30 постављање дефиниција

9. Zapata vs. casperkaz 29.05.2011 u 19h postavljanje definicija

10. Поставили смо Пинки и ја дефке, Пеки линкуј их овде...

11. Jeste da, eto ja sam plusirao lupusovu kako sam čuo to obavezno da plusiramo protivnikovu defku. lolj

12. Јел може онда неко други да линкује пошто Пекија нема већ 13 минута...

13. E ja sad htjedoh.
    Evo ja ću od ovog drugog para defke da postavim.

14. Lullaby, izgleda da samo ti i ja ne gledamo fudbal :)

15. joj slučajno sam objesio komentar, mislim nije slučajnno, nego sam kasno skontao da to ne treba, aj obriši peki

16. aj obriši peki

Eo obriso sam :)

Tačno, Bruce :))

17. Čestitam Kramponomu na ubedljivoj pobedi i puno sreće u daljem takmičenju. :)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.