Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. Petar Pan Pezo$
    e, a jel će se defke linkovati na ovu temu? pošto što kaže dedzon ovako će brzo da odu neprimećene na 10 stranu

zar nećemo onda da znamo ko ih je napisao lololo?
    a to ne želimo, zar ne?

2. Ili da ih metnes na naslovnu 2 sata, pa posle izbrises. Znam da ce biti glupavih komentara tipa : "Zar ovo na naslovnu? bla bla" ali cilj opravdava sredstva.

3. hahahah

joj kakvi prijedlozi xD

4. Nisam čitao svih deset strana, pa ne znam kakvi su predlozi sve padali, ali što se tiče ravnopravnosti(pod uslovom da se uopšte teži ravnopravnosti), to bi moglo da se reši tako što oba takmičara pošalju organizatoru takmilenja definicije na pvt i on ih postavi sa svog profila u isto vreme, dok samo on zna koja je čija. To bi bila potpuna ravnopravnost, ali i velik posao za organizatora. Takođe, tu je i mogućnost da jedan od takmilčara postavi i definiciju svog protivnika(ili da obojica postave obe, gde bi se poeni sabirali), gde bi takođe bile u istom položaju. Još jedna teorija je da organizator napravi privremeni dupli ktitor/moderator nalog (ako je opcija da se cima admin) i da sa njega postavi sve definicije.
    To je sve što mi trenutno pada na pamet.
    P.S. Prijavljujem se sa tri pratioca iza sebe.

5. Ja mora apelujem:

1. Ne može! dva sata da traje glasanje nego mora 24 sata jerbo su neki ljudi na mreži ujutru, neki popodne, neki uveče. Nije vam valjda cilj da što manje ljudi vidi defku? Ne dobija se btw ništa tako - ako date dva sata, šanse su da će Strajinih 40 pratilaca videti defku, a mojih 15 - dakle njegova prednost ostaje proporcionalna i neka je. Real uvek ima više kinte od Liona, ali ne pobedi uvek.

2. Ne može! odnos pluseva i minuseva da se posmatra jerbo ima Dejan Cukić definicija kojima nemoš da daš minus i završavaju (a posebno posle samo 24h) sa skorom 7:0. Kako neko to da pobedi? Dakle, ispada da je bolje 7:0 nego 192:1. Jebiga. Lepo je Peki rekao da odnos bude tek drugi parametar.

3. Sređujem pivo ako me žreb u nekoj osmini ili četvrtfinalu nanese na Slavk0a :)

6. Окс текма траје 2 сата. Мислим да је то одлучено синоћ. Дефку ће видети људи свакако али ће се скор за меч рачунати само у та два сата. Разумео?

7. Šta tebi nije bilo jasno u mom postu? Ne razumem šta se dobija ako se skor računa samo u dva sata.

8. Добија се равноправност. У 24 сата се добија то да ти који имаш 78 пратилаца сабијеш неког лика који има 10 а то је уствари оно што ти желиш. Да победиш па да наместиш правила онако да би теби највише одговарало. Глупо је то што тражиш јер је равноправније ако се гласа само два сата. Објаснио сам то негде, али ај опет. Тад постоји шанса да рецимо буде активно на сајту свих 10 пратилаца тог лика а твојих рецимо 5 од тих 78 што имаш. И онда те он сашије. А може да буде и супротно. Ел ти сад јасно?

9. Пријављујем се, са 3 пратиоца.
    Лозничанин лололо

10. Prijavljujem se i ja
    Vučica21 3 pratioca skromno ;)

11. Оћу ја имам кромпирић.

12. Realno, šanse autora sa manjim brojem pratilaca, rastu sa skraćenjem trajanja takmičenja. Teorije nema da neko dobije straju il frenkija na 24 h, makar napisao ne znam šta, a ovaj se prokenjao.

13. Добија се равноправност. У 24 сата се добија то да ти који имаш 78 пратилаца сабијеш неког лика који има 10 а то је уствари оно што ти желиш. Да победиш па да наместиш правила онако да би теби највише одговарало. Глупо је то што тражиш јер је равноправније ако се гласа само два сата. Објаснио сам то негде, али ај опет. Тад постоји шанса да рецимо буде активно на сајту свих 10 пратилаца тог лика а твојих рецимо 5 од тих 78 што имаш. И онда те он сашије. А може да буде и супротно. Ел ти сад јасно?

Kada bi se dobijala medalja za najgluplje postove, ti bi je dobio. Čista matematika i verovatnoća: Sa istim kvalitetom defke, verovatnća da ja pobedim tebe je 78:49 - jer nam je takav odnos pratilaca. Ako ti napišeš bolju defku, možeš da me pobediš. Ako se glasa samo dva sata (to je, dakle, dvanaestina dana) verovatnoća ostaje ista. Jedino dobijamo banalnu situaciju da relativno mali broj ljudi odlučuje pobednika.

I drugo, nije mi jasno: ako je moj i tvoj duel od 20-22h - ja znači moram da tačno u osam budem na Vuki i postujem defku!? To teško da je izvodljivo uvek.

14. Kada bi se dobijala medalja za najgluplje postove, ti bi je dobio.

Ox, kakvo je ovo proseravanje?
    Čekaj, eto ja npr pobedim Straju jer mi defka ima 20:1 i šta onda? Jel dobijam neku nagradu ili nešto? Možda naslovnu ili kilo krompira? A? A?

15. U suštini zajebano je ovo, za postovanje tačno u minut...Ispreči se nekad nešto, svi smo ovde na sajtu kad možemo, kad nam obaveze dozvole.

16. Teorije nema da neko dobije straju il frenkija na 24 h, makar napisao ne znam šta, a ovaj se prokenjao.

:потписује и подвлачи:

17. Uh, malo mi postade glupo sve ovo, evo neću da učestvujem, da ne bi bilo nepošteno. Ali ću da navijam za svoje favorite. :)

18. Ajde i ja...

Agilni - 32 (sa sve banovanima)

19. Strajo, naravno da treba da učestvuješ u nečemu što voliš i što ti dobro ide.