Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ae ne zezaj, zajebancija brate, mojne si takav.
Ako se ne predomisliš, navijaj za brata!
Moje poslednje dve defke imaju bolji skor nego poslednje Strajine tri iako on ima sto i kusur pratilaca više. A nisu nigde reklamirane ili predlagane za naslovnu ili tako nešto. Dakle, moguće je.
Eво сад си доказао колико ти треба да добијеш награду а не ја. Ја ти објасним јебено горе да то не значи то а ти мени кажеш да су моји постови глупи. Ај опет ал капслоковано. Упростићу га до максимума.
ЈА ИМАМ 10 ПРАТИЛАЦА. П1, П2, ..... П10.
ТИ ИМАШ 70 Пратилаца Пр1, Пр2........ Пр69, Пр70.
Е САД. 24 САТА ТРАЈЕ ТАКМИЧЕЊЕ ЛОГУЈЕ СЕ СИГУРНО 90 ПОСТО ПРАТИЛАЦА ЈЕР СУ ТО СВЕ АКТИВНИ ЧЛАНОВИ. И САД, ЈА ИМАМ 9 КОЈИ БИ МЕНЕ ОЦЕНИЛИ А ТИ ИМАШ 63. КОНТАМ ДА ТИ ЈЕ ТАЈ ДЕО ЈАСАН.
А АКО СЕ ГЛАСА 2 САТА ПОСТОЈИ МОГУЋНОСТ СЛЕДЕЋА. ДА ЈЕ РЕЦИМО АКТИВНО НА САЈТУ У ТИХ 2 САТА МОЈИХ 7 ПРАТИЛАЦА, РЕЦИМО П2, П3, П5, П7, П8, П9 И П10
А ТВОЈИХ 3 НПР Пр54,Пр33 и Пр12. СКОНТ`О?
ОВО ЈЕ МАЛА ШАНСА ДА СЕ ДЕСИ НА ОВОЛИКОЈ РАЗЛИЦИ У БРОЈУ ПРАТИЛАЦА АЛИ НА ОВОЈ КОЈА ЈЕ ИЗМЕЂУ МЕНЕ И ТЕБЕ, КОНКРЕТНО 78 : 49 ЈЕ ВРЛО МОГУЋЕ ДА У ТИХ 24 САТА БУДЕ АКТИВНО РЕЦИМО 30 МОЈИХ А САМО 25 ТВОЈИХ.
ЈЕЛ ТИ САД ЈАСНО?
ЗНАЧИ СМАЊУЈЕ СЕ МОГУЋНОСТ ДА СТРАЈА И ФРЕНКИ ШИЈУ СВЕ СА САЧУВАЈ ЈОВИЧИЋЕВ БОЖЕ РАЗЛИКОМ. ЈЕБЕМ МУ МАТЕР!
Pa jeste zajebancija nego je ljudi ne shvataju tako, kao da igramo u pare... Te Straja te Frenki, te Frenki te Straja...pa dobro jebeš ga, što kaže Oks i Real ima puno para pa ne znači ništa.
Na kraju krajeva vidim da će ovo da bude jedna velika frka na kraju uz puno tenzije tako da apelujem na sve učesnike da ukapiraju da se zajebavamo.
+69
И о томе сам размишљао. Могло би само да важи два сата, а не да се дефке избацују у исто време. Ја рецимо пикам против страје и он груне дефку у 1 поподне и цепа до три а ја је грунем у 9 увече и цепам до 11. Али опет два сата. и тако те муње. разумете ваљда?
Fale vam devojčice, nije fora da Storma bude sama, a ja sam je gnjavila da se igra.
Tako da...
Church pub, 31 stalker
Објасни оксу који је ту тензију и покренуо јер је сконто да постоји шанса да изгуби од неког "левака" јер јеби га није 24 сата такмичење. Синоћ је пар ствари договорено и сви су се сложили и онда је он дошао јутрос и почео се просерава.
Ma gde može to u minut, ja šijem nekog u ambulanti sa rascopanom glavudžom i kažem mu brate,čekaj tu mora pišem defku, igram protiv Pekija D Džema, dajte da rešimo to nekako ako je moguće.
Da autor sam briše svoju defku nakon dva sata? Toleriše se pet minuta gore-dole... tako nešto. Modovi joj svakako imaju pristup radi prebrojavanja glasova. Nakon zadavanja teme, dakle, imaš 22h fore da odabereš kada ćeš definiciju postaviti (ukoliko je 24h rok da se odgovori na zadatu temu).
Mislim da nije ok da se postavlja u različito vreme. Posete na sajtu variraju, nekad je manja nekad veća čitanost. Lepo se dogovori, u 10 i gotovo.
То бре! Линкује се на пвт моду. Он провери гласове. Провери разлику у времену присања и времену постављања. Погледа скор, забележи и врати је међ живе. До јаја предлог.
И онда ја рецимо морам да идем да јебем ал то искулирам јер јебига морам да пишем дефку. Или нешто озбиљније рецимо ко што рече Бојанбој. Људи имају обавезе, није им сајт примарна ствар у животу
Ne loži se, zaboga. Ono što sam napisao da ti je glup post odnosi se na tvoji ubeđenost da sam ja debil i da mi je najvažnija stvar u životu da pobedim na Vukajlija Kupu 2011. To je kurac od stava. Ne dižem tenziju nego razumno kažem:
Ovo što si ti objasnio oko verovatnoće stoji - ama ta verovatnoća je toliko mala da mislim da je šteta veća od koristi, jer se dobija realnije stanje ako više ljudi glasa. Pa majka mu stara, ne daju ni ti pratioci valjda stalno pluseve. Ja bar ne dajem.
Drugo, ako se ne postuju defke u isto vreme, to onda i nije neki Kup i nije baš zanimljivo. Kada bi glasanje trajalo čitav dan (recimo od 8 ujutru do sutra u 8) ja bih mogao da stavim defku i u 11h ili u 13h - opet realno mogu da pobedim. A glasanje bi se završavalo u isto vreme i znalo bi se ko je pobednik.
Treće, niko mi nije odgovorio na onu opasku o odnosu glasova koji ste predlagali kao kriterijum. Mislim, Fejze, da je veoma argumentovana.
@ Črča
Kako bre u isto vreme? Zapadne mi subota u 10h, a ja na Adi pikam dbalfu? Sam biraš vreme, budi svoj PR. Prilagodi definiciju ciljnoj grupi (oko 16h popodne tinejđerima, posle ponoći nekim drugim likovima i tako to...).
Dva lika su u pitanju, ako npr storma i ja ne možemo da se dogovorimo da ćemo da dođemo na 5 minuta u isto vreme na sajt i pustimo defku, onda stvarno svi ovi dogovori pregovori i organizacije nemaju smisla... Ne svih 64 ili koliko već da dolazi u isto vreme pa da to bude problem.
@Agilni
Ma bre nema šta da ti zapadne dogovoriš se s tvojim protivnikom kad ćete da pustite, javite pekiju i to je to. Pustite kad vam odgovara, a tako ste ravnopravni jer je ista posta na sajtu.
Нама не треба реално стање, нама треба равноправно стање.
Мислиш на оно да однос не сме да одлучује?
Smatram da pratioci ne igraju tu nikakvu ulogu. Ako si napisao dobru defku proćiće ako nisi džabe ti toliki pratioci ako si zasrao sa defkom.
Dva lika su u pitanju
Dva lika su u pitanju i kada se svaki dan sa nekim dogovaraš za kafu nakon posla, pa uvek ispališ, jer je direktorka u PMS-u, jer je dojava na Brankovom, jer mi je devojka javila "dođi sad odma sad, sama sam"...
Po meni treba sam da odabereš vreme u narednih 24h, pa sad, ako ti je nešto drugo važnije, pa promašiš vreme sa najvećom posetom, ko te jebe. I da, to je još jedan razlog da se gleda odnos, a ne razlika glasova.
EDIT:
Sa protivnicima neću da razgovaram pred duel, lololo.
E to je već ok. da se na bazi dogovora dvoje protivnika odredi termin puštanja definicija, i javimo Pekiju, al' ne da nam Peki odredi termin, mora u 22h i šlus!
edit: Kako se ja i Črča brzo dogovorimo i složimo :)