U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Pa to sam i mislila, to je toliko malo truda...
Ok, samo predlažemo za sada. Povinovaćemo se pravilima kad dođe vreme :)
madafaka sit pratilaca 5...
Ne da je ok, nego će morati tako, jer kao što rekoše ljudi, ima dosta hitnijih slučajeva od pisanja definicije koji mogu da te zadese.
Evo, prijava: Maksimilijan - 23.
P.S. Sat vremena jebenih sam čitao postove!!!112
Ništa nisam ukapirao. Imam 54 pratioca, od kojih je sigurno bar pola jačih od mene, ali eto imam i ja par mudanca da se prijavim pa kako bude. Nadam se samo da će neko na vreme da me obavesti da li sam u takmičenju, koja je tema i kad da je postujem :)
LUDI CAK, 6 apostola.
Da.
--
Najbolje rešenje bi bilo, ali tu mora i Kajzen da intereveniše, da mi napišemo naše defke, a da se one automatski puste u određeno vreme. Peki nam da temu za duel ujutru u 7, defke se puštaju u npr 19h, a ja da mogu da je napišem kad ja oću. Ne znam da li je moguće.
Пошто видим да сте опасно тупили ноћас, чисто да сумирамо неке ствари.
- "Борба" траје два сата.
- Рачуна се однос плусева и минусева, не разлика
- Кад добијете свог пара, имате 24 сата да се договорите са њим у колико сати тачно постављате дефиницију.
Ман'те се ћорава посла, а ту мислим на Страју који тупи о томе како неће ида игра. Има да играш, па да певаш.
У ком смилу однос. Мислиш на разлику?
оно као 33:3 је боље од 65:35
Koliko vremena pre objavljivanja definicije dobijamo temu? Mislim, koliko ćemo vremena imati da je napišemo?
Мићко-цела тројица, ал' су много луди!!
Chavez, 5.
Daj bre Peki, ne može 1:0 da bude bolje od 100:1.
:izlazi iz stelta:
Ja se slažem da ne može biti 1:0 bolje od bilo kojeg skora. Treba se odrediti još neko pravilo u tom slučaju. Recimo, definicija koja ne skupi najmanje 20 pluseva, automatski se diskvalifikuje.
Gledajući koliko mogu da prikupe DOBRE definicije nepoznatih autora, ova cifra je neka razumna mera.
Глупо је да се рачуна однос. Јер је 40:0 однос 0
тј не може да се одреди лолол дељење с нулом не постоји
Фејзбук математичар лолололололо
Objasnio sam gore, ali niko nije konstatovao. Peki, morao bi da nađeš jebeno dobru formulu, što kaže Agilni.
1. Ima Cukića kojima nemoš da daš minusaru, a u kratkom vremenskom razmakuod dva sata, ako ih ne oceni mnogo ljudi, vrlo realno mogu da imaju skor 7:0. To nikako ne može biti bolje od neke defke koja je oštra (pa se nekima i ne svidi, jebiga) i ima skor 65:9.
2. Sa druge strane, i ja mislim da je bolja defka koja ima skor 65:9, nego ona koja ima 180:120. Nađi formulu.
Џанки, 32.