Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. Ја сам изгледа највећи бедник овде , имам само 10 "апостола" ..........

2. Ja 6, ti si još dobar. :)

3. Treba se odrediti još neko pravilo u tom slučaju. Recimo, definicija koja ne skupi najmanje 20 pluseva, automatski se diskvalifikuje.

Gledajući koliko mogu da prikupe DOBRE definicije nepoznatih autora, ova cifra je neka razumna mera.

Slažem se. Ja sam anonimus,tako da znam otprilike dosad - sve iznad 20 pluseva sto mi nije imalo minuseva,to je bila mnogo dobra definicija(da ne kažem za naslovnu :-D ). Onda ako je to slučaj,mislim da je zaslužila da pobedi (naravno,osim ako je i ova bez minusa i ima više pluseva). A svaka iznad 20 ne može se reći da je neocenjena.

4. A šta je sa onim definicijama koje nisu mejnstrim? Takve niko ne ocjenjuje a ne može se reći da su fuš definicije.

5. Ма јебеш то :) него који је критеријум за одређивање тих "јачих" и "слабијих" аутора?Број бодова , ранг листа , просек , број апостола?
    И да, шта ако се пар уопште не договори да постави дефку у исто време?
    Било би добро да неко едитује први пост и у њему наведе све учеснике такмичења повољно са линковањем профила у имену.
    За систем не знам али било би добро да постоји и некаква табела која би била апдејтована током такмичења са паровима и резултатима ....због прегледости ...

6. Ако дефиниција нема минуса, што је реткост, ред је да се то награди, наравно да се неће рачунати нула.

Дакле, за дефиниције које не добију ни један минус, број плусева множимо са 1.5.

Рецимо, ако је скор 20:0, рачунам да је однос 30.

7. LAKI, IZDAO SI ĐENERALA, IZDAJAAAAAAAAAAA!

8. L@ki
    Ма јебеш то :) него који је критеријум за одређивање тих "јачих" и "слабијих" аутора?Број бодова , ранг листа , просек , број апостола?
    И да, шта ако се пар уопште не договори да постави дефку у исто време?
    Било би добро да неко едитује први пост и у њему наведе све учеснике такмичења повољно са линковањем профила у имену.
    За систем не знам али било би добро да постоји и некаква табела која би била апдејтована током такмичења са паровима и резултатима ....због прегледости ...

Лаки, тачно се види да не пратиш фентази такмичење које ја организујем. Ниси упознат са мојим организаторским способностима. :) Одговор на ово прво питање ти је број пратиоца.

9. Ja ću se igrati, kakva god pravila da budu, ali ovo sam odnosom ne valja.

Evo primer (nemojte, molim vas, ocenjivati ove moje defke da ne bude da se Oks reklamira. Samo pogledajte)

Ova definicija ima odnos 29:0. Dakle Peki bi joj zaračunao odnos 43,5.
    http://vukajlija.com/resiti-egzistenciju/277292

Dakle, ova prva definicija je ok, nema razloga da se minusira, ali nema razloga ni da se svršava na nju. Ova druga, apsolutno carska, ima odnos 132:3 - dakle 44 (skoro isto kao ona gore) a kvalitet nije za uporediti.
    http://vukajlija.com/ostaju-k-o-turci/317207

To sa odnosom je glupost.

10. Оксе, неће ни једна дефиниција за два сата догурати до преко 50 плусева, опусти се. А и сигурно неће бити дефиниција без минусева, то гарантујем.

11. Одговор на ово прво питање ти је број пратиоца.

То .... ја са мојих десет апостола одмах прескачем буранију и право на гузоње!

12. оксе ја не схватам који је твој проблем сад?

П.С. Сад има 30:0 па је однос 45

и да. Још нешто да додам. Дефка која има 100:1 има однос 100 а добијањем само једног минуса тај однос се мења и смањује за пола. Однос је добра ствар јер тад не зависи ништа од броја пратилаца тј неко са 10 и неко са 60 имају исте шансе. А то је оно што ти не желиш, па ме интересује да ли и даље мислиш да ја грешим кад кажем да ти је стало да победиш на овом купу? А?

13. Prvo kolo Ox vs. Fejz :D Ali mora inače sabotiram kup!

14. Окс, Фејзе, молим вас да престанете да се препирете овде. То није сврха ове теме. Маните се, дај лепо да се играмо.

15. Ја се не препирем са њим, него покушавам да му утувим у главу да је однос најбољи систем за бодовање овде. То су сви схватили сем њега. И реално ко га јебе, ако оће нек се сигра ако неће нек искулира и тачка. Јеботе колико људима тешко ствари допиру до мозга то је туга јебена. Ја завршио са постовањем овде, толико од мене. Ако буде потребе за наставком конверзације Окс пусти ПВТ.

П.С. Једва чекам да почме да разбијем страју лололол

16. Kad počinje ovo sranje?

17. Kad počinje ovo sranje?

Čekaj, tebi još nije stigla zadata tema na PVT?

18. Страјо, не тролуј, не овде. :)

19. Pa jesi se prijavio?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.