Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Дебели пацов је последњи учесник. :)
IDEMOOOOOOOOOOOOO
Debeli pacov je srećam, šta treba da uradim?
Daj Kramponome, čoveče, pa trudim se da budem latentan jebemumater!
Ajmo ajmooooo, izvlaciiiii!!!111!!112
Debeli pacove, iskokaj kokice, pa da pratimo žrebanje.
Е саћете да се стрпите да ја направим листу поређану по броју пратилаца.
ondaK čekamoooo, a jesu definicije tematske ili fristajl?
tematske su. bice tema za svaki par
Imam utisak da ću ubosti nekog zajebanog. Zapata mi nešto miriše... Dete mu...
Peki, koliko ćemo imati vremena da pripremimo definiciju?
Tako je. Optimizam pre svega i ubošćeš. Ako me razumeš.
Feromoni su sredstvo komunikacije. Tako je.
tema za svaki par mi je preterivanje!! 32 teme, ko ce to da smisli, a da se ne ponavlja i da ne bude nesto dosadno...mada ne znam, kako se dogovorite, slazem se.
Ја ћу к'о на курац неку жену убости, осјећам то. И онда ћу бити менаџер па ћу јој препустити побједу.
Jebeš optimizam. Nemojmo o ubadanju, živ ti ja. :)
Zapato, pa kako ćeš drugačije, brate, ne mo'š da fristajluješ. Inspiracija end krep.
Pa Prank ne mozes da ubodes Zapatu, ima previse pratioca, nadji na onoj listi ko ima ko ti i njega ces zabosti.
А како сам скапирао 3 жене од 64 такмичара. Дивно.
Imam utisak da ću ubosti
Zapata mi nešto miriše
Feromoni su sredstvo komunikacije. Tako je
lololo koji car!
Pa Prank ne mozes da ubodes Zapatu, ima previse pratioca, nadji na onoj listi ko ima ko ti i njega ces zabosti.
pa valjda mi smrtnici idemo na ove mudonje, da se oni ne bi sretali rano.... kao u Ligi Sampiona
Čače, svejedno. Ja sam ovde čisto da se oprobam, jebem li ga, nikad ne definisah na silu, pa rek'o da probam... Nema ljudi sa ovako malo pratilaca.
PM EDIT:
To sam i ja mislio. Da nas mudonje raščereče, pa da postane zanimljivo.
Kramponom
Imam utisak da ću ubosti
Zapata mi nešto miriše
Feromoni su sredstvo komunikacije. Tako je
HAHAHA! Objasn! Ovo je pojebalo!
пранк, мислиш да нема? :D
питање за пекија: какав је на крају систем такмичења? шта подразумева ово што си написао у првом посту "4 дивизије по 16 учесника", је л' као оно што сам ја предлагао, са шеширима, 16 група са по једним учесником из сваког шешира, или се међусобно рокамо унутар дивизија, па после неки плеј оф?