što se mene tiče,ja ću da se sprdam,ne znam ni ja kako ću na zadatu temu,haha.
a muški sport i nije gej?khm,pa imaš gejeve i u sportu i u armiji,lololo!
znam da se zbog broja pratilaca ocekuje finale straje i mene ali naglasio bih da svako moze da iznenadi...pisanje na zadatu temu je sasvim drugacije, kup sistem takmicenja zahteva posebnu pripremu defke i morala.
А хоће ли бити оно форе и времена пре него почетка, да ја скупим ове пратиоце своје и да их наоштрим за плусирање, и успут се припремим за тему неке књиге прочитам и тако то?
Pinki, fora je da isključimo pratioce što više... Jebi ga, ako dođemo na krv i nož Straja i ja, Straja koji ima 200 komada, i ja koji imam 3... Nerealno je, tako da - jok.
Pinki, fora je da isključimo pratioce što više... Jebi ga, ako dođemo na krv i nož Straja i ja, Straja koji ima 200 komada, i ja koji imam 3... Nerealno je, tako da - jok.
Sad baš nešto razmišljam da straja nema toliko pratilaca kako bi ga ti oduvo ko slinu u duelu.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
au,vidi stvarno,samo tri devojčice,pa gdi su žene majka mu stara?
ja ne znam da pisem na zadatu temu...IMAM RESPEKT PREMA SVAKOM PROTIVNIKU! DACU 110 POSTO SVOJIH MOGUCNOSTI.
Odabrana u najavi.
au,vidi stvarno,samo tri devojčice,pa gdi su žene majka mu stara?
mislim da je ovo ipak muški sport,ako me razumeš lololoTATIC
a sad zvanično i nije gej!
što se mene tiče,ja ću da se sprdam,ne znam ni ja kako ću na zadatu temu,haha.
a muški sport i nije gej?khm,pa imaš gejeve i u sportu i u armiji,lololo!
Људи, јел' ово у суботу?
Zapata je ozbiljan igrač, imao je par dobrih definicija ove sezone i sigurno će to biti dobar duel, posebno zanimljiv za publiku...
А пристрасно гласање ко јебе .....
Ja ne znam ni na fristajl, kamoli ovo. lolo Samo ću se zajebavati.
znam da se zbog broja pratilaca ocekuje finale straje i mene ali naglasio bih da svako moze da iznenadi...pisanje na zadatu temu je sasvim drugacije, kup sistem takmicenja zahteva posebnu pripremu defke i morala.
i da...ulogu favorita prepustam PrankMasteru.
Kada počinje? Da znam da ne odem na posao ili tako neku glupost.
Hahaha. :)
Sad si me ugasio, jeb'o si mi sve. :)
А хоће ли бити оно форе и времена пре него почетка, да ја скупим ове пратиоце своје и да их наоштрим за плусирање, и успут се припремим за тему неке књиге прочитам и тако то?
imaćeš 24h ranije zadatu temu da se spremiš
Sad baš nešto razmišljam da straja nema toliko pratilaca kako bi ga ti oduvo ko slinu u duelu.
Kramponome, turam primer samo... Jebem li ga, mogao sam da stavim i Zapatu sa sto komada, na Straju sa dvesta. Nebitno je totalno.
hahahahhaha više puta sam spomenut na ovoj temi nego na svim ostalim zajedno :))
opušteno prank, znam da sam samo upadljiv, to je sve. :D
E, Strajo, više o tebi pričamo nego o Komadiću!
Oči mi izbi, dete mu... :)
Strajo, priznaj da Tole stoji iza tebe! Prvenstvo si uzeo, sad oćeš i kup!? Alav si, Strajomire!