Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. au,vidi stvarno,samo tri devojčice,pa gdi su žene majka mu stara?

2. ja ne znam da pisem na zadatu temu...IMAM RESPEKT PREMA SVAKOM PROTIVNIKU! DACU 110 POSTO SVOJIH MOGUCNOSTI.

3. DACU 110 POSTO SVOJIH MOGUCNOSTI.

Odabrana u najavi.

4. marya dee
    au,vidi stvarno,samo tri devojčice,pa gdi su žene majka mu stara?

mislim da je ovo ipak muški sport,ako me razumeš lololoTATIC
    a sad zvanično i nije gej!

5. što se mene tiče,ja ću da se sprdam,ne znam ni ja kako ću na zadatu temu,haha.
    a muški sport i nije gej?khm,pa imaš gejeve i u sportu i u armiji,lololo!

6. Људи, јел' ово у суботу?

7. IMAM RESPEKT PREMA SVAKOM PROTIVNIKU! DACU 110 POSTO SVOJIH MOGUCNOSTI.

Zapata je ozbiljan igrač, imao je par dobrih definicija ove sezone i sigurno će to biti dobar duel, posebno zanimljiv za publiku...

8. А пристрасно гласање ко јебе .....

9. Ja ne znam ni na fristajl, kamoli ovo. lolo Samo ću se zajebavati.

10. znam da se zbog broja pratilaca ocekuje finale straje i mene ali naglasio bih da svako moze da iznenadi...pisanje na zadatu temu je sasvim drugacije, kup sistem takmicenja zahteva posebnu pripremu defke i morala.

i da...ulogu favorita prepustam PrankMasteru.

11. Kada počinje? Da znam da ne odem na posao ili tako neku glupost.

12. i da...ulogu favorita prepustam PrankMasteru.

Hahaha. :)
    Sad si me ugasio, jeb'o si mi sve. :)

13. А хоће ли бити оно форе и времена пре него почетка, да ја скупим ове пратиоце своје и да их наоштрим за плусирање, и успут се припремим за тему неке књиге прочитам и тако то?

14. imaćeš 24h ranije zadatu temu da se spremiš

15. Pinki, fora je da isključimo pratioce što više... Jebi ga, ako dođemo na krv i nož Straja i ja, Straja koji ima 200 komada, i ja koji imam 3... Nerealno je, tako da - jok.

16. PrankMaster

Pinki, fora je da isključimo pratioce što više... Jebi ga, ako dođemo na krv i nož Straja i ja, Straja koji ima 200 komada, i ja koji imam 3... Nerealno je, tako da - jok.

Sad baš nešto razmišljam da straja nema toliko pratilaca kako bi ga ti oduvo ko slinu u duelu.

17. Kramponome, turam primer samo... Jebem li ga, mogao sam da stavim i Zapatu sa sto komada, na Straju sa dvesta. Nebitno je totalno.

18. hahahahhaha više puta sam spomenut na ovoj temi nego na svim ostalim zajedno :))
    opušteno prank, znam da sam samo upadljiv, to je sve. :D

19. E, Strajo, više o tebi pričamo nego o Komadiću!
    Oči mi izbi, dete mu... :)

20. Strajo, priznaj da Tole stoji iza tebe! Prvenstvo si uzeo, sad oćeš i kup!? Alav si, Strajomire!

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.