Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. Ја мислим да ћу прођем

Samo se ti nadaj, lepo je to živeti u nadi ...lolololo

2. Ovo je sjajno! Svaka čast za ideju!

3. hahahahaha važi da ću da prođem...

4. Aнализа такмичења:

Западна конференција: Страја, Џони курајбер, Фејзбукманијак, Крампоном, Пекку, Саншајн, Ареи Куен, Пинки, Стивен, Лупус Фром Купус, Чавез, Мадафа сит, Колфилд, ПренкМастер, Синграфеас, Суб Фокус

Западно, највећи фаворити за фајнл фор су:
    Страја, Џони курајбер, Фејзбук а за четврто место неизвесна борба између Крампонома и Пеккија. Евентуално изненађење може да буде испадање Фејзбукманијака ако не буде озбиљан и упадање или једног од од малопре поменуте двојице или Стивена. :Д
    Мада ја типујем на: Страју, Џонија, Фејзбука и Пеккија. :Д

Јужна конференција: Запата, Пеки д џем, Смарко, Џанки, Касперказ, Стормборн, Лол, Лаки, Хујо Смрад, Пфцабара, Анхор, Туртлбој, Шта хтједох рећи, Дебели Пацов, ДЦС, Дебилко и Моронко

Главни фаворити су овде по мени Запата, Пеки д Џем, Смарко, Лол. Искрено, мислим да ће бити неизвесна група, јер колико видим и Џанкара има своју публику, а никако се не сме запоставити ни Лаки, који је сто година на сајту и уз мало труда може да прејебе некога из ове четворке. Мада искрено мислим да и Запата није заштићен к'о бели медвед, пре свега због скорова које има на дефиниције у последње време и који не беже много скоровима других аутора, а још кад се погледа то да је ограничење 2 сата, могу само да кажем да ће бити интересантно.

Северна конференција: Окс, БојанБој, Марија Ди, Агилни, Максимилијан Морел, Шанзам, Ен Дотер, Млата, Деџон, Луди Чак, Џела, Вучица21, Н1колакв, плагиарист, Хогар Страшни, Не'амнадимак

Овако, овде су Окс и БојанБој по мени сигурни, а од осталих по мени су фаворити Дотер и Луди Чак, који имају мали број пратилаца само из разлога што не пишу често. Марија Ди може да се бори равноправно као и Максимилијан Морел, остали ту и тамо немају неке шансе, са изузетком Агилног који делује зајебано.

Источна конференција: Бускнетина. Мачо папучар, Маниак, Славко, Реме, Џејмс Бонд, Матрикс, Скочимиш, Петар Пан Пезос, Уррад, Ричи д б, Мићко, Френки Вилде, Лозничанин, Седплас, Брдац

Моја група. Доста зајебана, по мени овде се равноправно бори једно шест аутора, међу којима и ја. Судећи по свему Букснетина, Мачо Папучар, Маниак, Славко, ја и Скочимиш смо доста изједначени овде, а евентуално Уррад може да ускочи у ово друштво. Биће интересантно. Два сата је ограничење тако да број пратилаца неће бити пресудан, значиће релативно мало. Видећемо. Не бих да коментаришем себе као аутора и своје конкуренте. Тешка група у сваком случају.

5. hahahahaha važi da ću da prođem...

Koji si ti baksuz čoveče! :D

6. hahahah MADAFAKA HAHAHAHA

7. Реме, дај квоте! А ти, Џанки, дај дојаву неку!

8. Definitivno prolazim. :nada se beskrajno:

9. http://img705.imageshack.us/img705/339/zapadnakonferencija.jpg
    Меч један - Саншајн пролази! (квота на Саншајна 1.7, на противника му 4,8)
    Меч два - Страја (квота на Страју 1.01 а на противника 94)
    Меч три - Стивен (квота на Стивена 2.0, Цхавеза 2.2)
    Меч четири - Џони Курајбер (квота на Курајбера 1.3, а на противника 9)
    Меч пет - Фејзбукманијак (квота на Фејзбука 1.2, на противника 24)
    Меч шест - не бих знао, вероватно Х (квота на Пинкија 2.3 на Лупуса 2.2) :)
    Меч седам - погледати под шест. (на Ареиа 2.3, на Пренка 2.2)
    Меч осам - Мала предност Пеккију (квота на Пеккија 2.1, на Крампонома 2.2)
    Уплаћујем сто педесет динара на првих пет мечева. :Д

10. http://img84.imageshack.us/img84/364/junakonferencija.jpg

Југ жребован. Узећу једно пола сата - сат паузу да предахнем, па настављам и остале две конференције. :)

11. totalno mi je nebitno ko ce da pobedi...znam da ce ovo da izrodi jebeno dobre defke, i situacije koje ce se prepricavati dugo na vuki.

12. Who the fuck is DXC?

DOJAVA

STRAJAKG - MADAFAKA
    TIP - 1
    KVOTA - 1.01
    SIGURNOST - 100%

13. НАЈЕБО СИ СМАРЕ!
    ОНДА ДОЛАЗИМ ПО ПЕКИЈА!
    ПА СИ ТИ НА РЕДУ ЏАНКИ!
    ЗАПАТА ИЛИ ТИ СТОРМО ПАДАТЕ У ФИНАЛУ!!!
    ЛОЛОЛОЛО

14. Jao, pa 'de meni zabodeste Areia... Do jaja. :) Srećno!

15. http://img84.imageshack.us/img84/364/junakonferencija.jpg
    Меч један - Запата (квота 1,1 на Запату, а на конкурента му 27)
    Меч два - Смарко, мада Лол може да изненади (квота 1,7 на Смарка, на Лола 5,6)
    Меч три - Џанки, нажалост. (квота 1,4 на Џанкија, на протвиника му 20, јавио ми трећи голман Гренобла) :)
    Меч четири - Пеки д Џем (Квота на Пекија 1,2, на противника 21)
    Меч пет - Лаки (квота 1,5, а на противника му 17)
    Меч шест - Сторма (Квота на сторму 1, 7, на противника јој 6)
    Меч седам - Х (на домаћина 2,1 на госта 2,2)
    Меч осам - Хујо Смрад (Квота на Хују 1,8, на противника 3,2)
    Сто педесет динара на све сем седмог меча. Потенцијални добитак велики.

16. Kako je ovo dobro! Ljudi, ja se prijavljujem na svaki sledeći turnir kako god prošao ovde :)
    E, da ne zaboravim, najebali ste :)))))

17. Peki, ne znam da li si negde pomenuo, ali u koje doba dana ili noći će se održati takmičenje? Izvini ako te smaram sad :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.