Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. Хвала пуно за све похвале, значи много.

2. Моју неш добити док се не заврши. Има шансе да усереш нешто... лололо

3. ala sam se sad utripovao :)))

4. Do jaja. Sa Strajom sam. :)

5. Ја мислим да ћу прођем

6. Е јебига... Касно видјех тему...

7. Е Пеки свака ти дала пичке и ајвара лололо

8. Западна конференција: Страја, Џони курајбер, Фејзбукманијак, Крампоном, Пекку, Саншајн, Ареи Куен, Пинки, Стивен, Лупус Фром Купус, Чавез, Мадафа сит, Колфилд, ПренкМастер, Синграфеас, Суб Фокус

Јужна конференција: Запата, Пеки д џем, Смарко, Џанки, Касперказ, Стормборн, Лол, Лаки, Хујо Смрад, Пфцабара, Анхор, Туртлбој, Шта хтједох рећи, Дебели Пацов, ДЦС, Дебилко и Моронко

Северна конференција: Окс, БојанБој, Марија Ди, Агилни, Максимилијан Морел, Шанзам, Ен Дотер, Млата, Деџон, Луди Чак, Џела, Вучица21, Н1колакв, плагиарист, Хогар Страшни, Не'амнадимак

Источна конференција: Бускнетина. Мачо папучар, Маниак, Славко, Реме, Џејмс Бонд, Матрикс, Скочимиш, Петар Пан Пезос, Уррад, Ричи д б, Мићко, Френки Вилде, Лозничанин, Седплас, Брдац

9. Фацо ај ти мени буди КОУЧ, лајкујем те заузврат??? олололололол

10. Фацо, јебига. Ако откаже неко пре почетка, тебе зовем првог. :)

11. Запад убедљиво најјачи. И то не због Страје.

12. Е, да, и да не заборавим да вам кажем.

Кад сам правио листу, код оних који имају једнак број пратилаца је одлучивала популарност.

13. Значи најеб'о сам на западу.

14. Фацо, јебига. Ако откаже неко пре почетка, тебе зовем првог. :)

Ваља. Ваљда ћу бити ажуран да видим потенцијални позив :)
    Мада с друге стране, можда је боље да чекам следеће такмичење, да вам не појебем игру. Јер ако упаднем, бићу други лидер с обзиром да сам одмах послије Страје по броју пратилаца...

15. Да вас обавестим да почињем са жребом. Нећу да снимам, мораћете да ми верујете, јебига. :) Први како испадне, правим принтскрин, и качим овде.

Запад је први.

16. ЈАВИ СЕ ИСТОК!

17. Пренк, трајаће вала неколико дана.

18. Дајте распоред, дурадим пар склекова и трбушњака прије окршаја. оололололол

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.