Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. Hahahahahaha, Peki. Dobro je ovo. :))) Pitam se šta li si smislio za severnu lolo

2. Mačo Papučar
    Nije fer, Fokus i Đoni imaju samo tri teme :)))

Јебига, али добре су и те три. :)

Ако се буне, додаћу им још један стих, није фрка. :)

3. Букснетина™
    Пеки да ли ја могу да узмем једну тему и да је дефинишем независно од конкурса? Добре теме, скроз.

Ај сачекај до недеље бар, немој пре и за време писања.

4. izvini sto smaram al jebem li ga, jel moze na primer da se spoje dva stiha u jednu temu? jer neki stihovi su nemoguci za naslov defke, na primer:

Наша прича давно
    Требала је да се сврши

PS znam da nije moja konferencija ali na vrijeme da se informisem....

5. Taman sam pomislio da ne može biti bolje fore od ovog kupa, a ti izađeš sa ovim temama :) jedva čekam ponedeljak :)))))

6. Седплас, може, није проблем. Додаћу то у онај пост.

7. Ha ha ha, koja fenomenalština od tema! Svaka čast!

Ox
    Cilj mi je da se susretnem sa Agilnim da ga oplevim pošto mi je jedan od omiljenih autora

Radovao bih se tom duelu, ali pazi se ovih autora koji nisu mejnstrim :)

8. Ај сачекај до недеље бар, немој пре и за време писања.

Океј :)

9. Meni nije baš najjasnije šta treba. Od ona 4 stiha da napišem definiciju ili šta, ne razumem... I kakva dva stiha, ni to ne razumem. :) Objasni, molim te.

10. Имењаче, ово је твоја тема:

Ја бих да певам још мало.
    Јер је живот само један
    И до њега ми је стало
    Мени је вредан

Изабери један ред, или два спојена, и цепај. :)

11. Pa kako nije, Pekky?

Uzmeš jedan stih od pinuđena četiri. Evo primer...

naslov: Sve je propalo, ničeg nema više
    defka: oblakmatori

I tako to :)

EDIT: Oprostite na mešanju u temu, ovo je samo "marko marković" primer.

12. Hvala, skont'o. :)

13. U jebote, kakve teme.

14. Jedva čekam ovo da vidim, bravo još jednom za ideje!!!!

15. Пеки д џем

Иначе, ако вам зафали инспирација:
    Dejan Cukic-Letnje kise
    Dejan Cukic ja bih da pevam

Ne foliraj se peki d džeme. Ovo si hteo da staviš na temu "Šta slušate trenutno?" nego te bilo sramota.

16. Ne foliraj se peki d džeme. Ovo si hteo da staviš na temu "Šta slušate trenutno?" nego te bilo sramota.

Управо преслушавам његове песме, тражим материјала, и могу да ти кажем, да уопште није лош. :) Мада ми је и даље некако Цејан Цукић...

17. Јес да нису моје теме ,али лаганезе ......

18. Ma gde loš. Jugoslovenski pop-rok ne bi bio to što jeste bez Dejana. :)
    Slušo sam mnoge njegove pesme.....kao na primer.....recimo......da se slikamo!

19. Peki, pa neće valjda i ostalre tri grupe da se bave Cukićem? :)

Moram ti priznati da si me očarao, da se tako gejski izrazim. Ovakve teme nisam mogao ni da sanjam, a sanjam svašta. Noćas sam sanjao bivšeg direktora.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.