Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. Славко, не помињем ја "кифле" и задовољавање.

2. Мислим
    Откад то? Јел' то нешто ново? (педерски смајли)

Ахахахаха :) Није што је мој, ал' стварно је врцкав :)

3. Откад то? Јел' то нешто ново? (педерски смајли)

Фацо, очекујем више од тебе. Овом фором је моја баба гаће крпила, да се разумемо. :)

4. Овом фором је моја баба гаће крпила

Због тога сад носиш смијешне гаће.
    Јел' боље сад? А? А? :))
    Е, вријеме је за пајкење. Чао дјечаци.

5. ceo dan mislim da igrate fudbal

6. A kreće opet prozivanje, probudio se Peki. Cilj mi je da se susretnem sa Agilnim da ga oplevim pošto mi je jedan od omiljenih autora, a Slavk0u želim da pobedi u svojoj konferenciji da bismo mogli da ukrstimo koplja, sa se tako duhovito izrazim. Zezam se, važno je da se igramo. Zezam se, najvažnije mi je da pobedim.

Peki, kako ćemo imati uvid u defke za takmičenje? Ako ih linkuješ ovde, znaće ljudi da su za takmičenje pa mogu da "navijaju" i navlače. Ako se samo pojave bez ikakve reklame, možda sve bude i spontano. A posle da se linkuju na temi sa sve skorom.

7. I otključaste temu, ok. Vako, radi raspodele slobodnog vremena zanima me da li sever dobija u nedelju temu, a u ponedeljak kačenje, ili...?

8. Окс, линковаћу ја дефиниције, зато што нису моје, па нећу да нагласим која је чија. Рачунам да нећете идете на профиле аутора и то само да би дали плус ономе кога волите, и обринуто.

Али рекох, данас добијате теме. За неких пола сата максимум дајем теме ауторима, па можете да се договарате са противником кад сутра постављате.

9. Maksimilijan Morel
    I otključaste temu, ok. Vako, radi raspodele slobodnog vremena zanima me da li sever dobija u nedelju temu, a u ponedeljak kačenje, ili...?

Распоред иде овако:

Петак (данас) - теме за запад
    Субота - запад пише дефиниције, југ добија теме
    Недеља - југ пише, север добија теме
    Понедељак - север пише, исток добија теме

И тако у круг. :)

10. e jebi ga... ja sad idem u skolu...
    da si sad dao... :D

11. Kada bude odabrana defka autora koga volim, da li ću tad moći da dam plus?

12. Petar Pan Pezo$
    ja imam pritužbu na rad organizatora! kakav je to način da me stavite u par da se borim protiv nekog tamo autora koji nema nijednu jedinu defku na naslovnoj???

užasnut sam! ;)

hohoho dobar si, dobar si! :D

13. Do jaja, znači imam vikend za blejanje. :)
    Au jbt, pa ovo će trajati mesec dana... Što znači da ću u finalu biti tek krajem juna, moraću da smišljam def dok sam na odmoru. Na Kubi.
    E, to je optimizam. Biću zadovoljan ako od svega ovoga budem barem na odmoru. :)

14. Петар (данас) - теме за запад

:)

15. ТЕМЕ ЗА ЗАПАД:

За теме се ове године побринуо наш прослављени уметник, певач над певачима, Дејан Цукић. Теме ће за сваки пар представљати једна строфа његових прослављених песама "Летње кише" и "Ја би да певам још мало". Сваки пар добија своју строфу, и оне су овако расподељене, сваки учесник из своје строфе треба да узме један ред, или два спојена, односно стих или два спојена (уколико само спојени имају смисла) по сопственом избору:

Колфилд/Саншајн
    ------------------
    Узела је кофере
    Тог је јутра пукло све
    Није било суза
    Није било тужно

Страја/Мадафакасит
    ------------------
    Кад је ствари скупила
    Погледом је рекла све
    Остало је само
    Осећање ружно

Стивен/Чавез
    -----------------
    Знао сам да никада
    Њено Мало стопало
    Неће стати на мој праг
    Све је пропало, ничег нема више

СубФокус/Џони Курајбер
    ---------------------
    Као летње кише
    У тренутку срушило се све
    Као летње кише
    Изненада и без најаве

Фејзбукманијак/Синграфеас
    ------------------------
    Кад је ствари скупила
    Погледом је рекла све
    Наша прича давно
    Требала је да се сврши

Пинки/Лупус Фром Купус
    -----------------------
    Нисам ни помишљао
    Тад да је зауставим
    Знао сам кад крене
    Никад неће да се врати

Ареи Куен/Пренк Мастер
    ------------------------
    Ти ми гледаш у длан, кажеш права дивота
    Види се јасно као дан, дугачка линија живота
    А мене шаљу у рат, ужас и срахота
    Ако ми поломе врат, краћа је линија живота

Крампоном/Пекку
    --------------------
    Ја бих да певам још мало.
    Јер је живот само један
    И до њега ми је стало
    Мени је вредан

То је то! Молим све чланове са запада, када виде ово, да одмах контактирају свог противника, и тако се што пре договоре са њим када ће сутра поставити дефиниције, тј. у колико сати. Кад се договорите, јавите мени!

Срећно свима! :)

16. lolo zajebavas li se to?? hahahha koje teme jebote!
    nego, jel oba igraca moraju da izaberu istu defku od 4 ponudjene ili ne??

17. Да, могу коју им воља. Ако се погоди да су исте, није фрка.

18. Пеки да ли ја могу да узмем једну тему и да је дефинишем независно од конкурса? Добре теме, скроз.

19. е јебеш га, ја ово нисам видео на време. 'ајде ако буде неко изашао пре времена, или се не појави на такмичењу, рад сам да га одменим. а имам ту негде, пешес пратилаца.

20. Nije fer, Fokus i Đoni imaju samo tri teme :)))

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.