Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. Бренд. Зајебо се ја. Еурокрем само ако ме контактирају власници Еурокрема. :)

2. katija
    Хахах, похвале Пекију, смисао за хумор је на нивоу :) Видно напредује.

:kasalj kasalj: ubut :kasalj kasalj kasalj:

I dokle ce ovo otprilike trajati?

3. Џанки, једно две недеље рекао бих.

4. Imam ja eurokrem :)))

5. Јел беше Еурокрем из Такова?
    Ако јесте онда можда могу д' средим нешто, са све малим кремићима за сваког учесника турнира лололо

6. Е, обавештење за јужњаке: Упослио сам другог мода да смисли теме за сутра, за јужну конференцију. Биће објављене у неко време као данас.

7. Nemoj samo Dzimija, da nam da one negroide..

8. Није Џим. Њега је мрзело да се игра са нама. Сад седи кући и жали за пропуштеном шансом. Рекао сам ја, кад следеће сезоне Еуроспорт откупи права за пренос, гураћете се за место овде.

9. Да не листам и не тражим то што ме занима, овако ћу да питам.

Када почиње то? Јел сви ''играмо'' у исто време? Када ко? То ми није јасно.

10. Imaš na 31. strani sve, ako nije Peki prebacio u prvi post.

11. Па вероватно ће Чрча да смишља сутра сама је рекла да ће помагати овде...

12. Пеки, ја послао Чавезу певете, али он није тренутно ту. Ја око палим из куће око седам и нешто, немам појма кад ћу се вратити, а самим тим ни кад ћу се пробудити сутра. Могу да гарантујем да ћу око 2 или 3 да будем на Вуки. Написао сам му да би ми одговарало око 4 да објавимо дефке. Ако он не одговори док ја не кренем, је ли касно да се сутра договоримо, па рецимо у 6 или 7 објавимо дефке?

13. Стивене, кад вама одговара, само да поставите сутра.

14. Расопред за све до финала конференција у првом посту. За остало кад прође то.

15. Ja sam već spremio defku, manje više.. Metno sam je na PVT i samo ću je prekopirati.:D. Kad ovom Kolfildu odgovara nek mi javi.. Ali sutra, ne večeras, jer možda nešto izmenim a i tavko je pravilo.

16. Пеки ја и мој протиовник шибамо сад у пола седам што је за 5 минута. Ок?

17. Океј, рекао сам њему. Не линкујте дефиниције овде кад напишете. Ја ћу то да урадим.

Срећно обојици. :)

18. Ау пичку материну, не знам који ми курац, никако да провалим шта ту тачно треба. Да стих буде наслов дефиниције, или шта?

19. POcelo je pocelooo!!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.