Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. Маните се само са коментарима типа: "То царе име аутора, алал ти курац, ово је и омиљено и најбоље". Читају људи коментаре, па кад виде позитивни коментар од доброг аутора, давају плусеве ауторатски. :)

2. @Peki

Jel moramo isti dio iz strofe da definisemo kao ova dvojica ? Ili je to slucajnost..

3. Немојте да постујете без преке потребе док траје ово. Ако баш морате да питате, питајте, ја одговарам, и бришем.

4. Jel moramo isti dio iz strofe da definisemo kao ova dvojica ? Ili je to slucajnost..

Случајност, не морате исте. :)

5. Peki brisi one neke defke iznad njihovih. Evo dvajs' minuta su tu, skor 1:4, 2:4...

6. Je l' bih mogla da glasam sad?

7. Pa možeš da glasaš od početka, nije javno, ko za konkurs.

8. au momci svaka cast, obje defke kidaju

9. Вучице, гласај слободно.

Деџон, бришем, али ме зеза нет.

10. Glasala. Hvala Peki

11. vicice ne moras ti da izaberes jednu defku od dvije, nema potrebe, jednostavno ocjenjujemo kao sto bi inace ocjenjivali obicne defke i to je to :)

12. Evo ovde da dam komentar pošto je stvarno bzvz ostaviti bilo šta na defki - bolje upamtite šta bi im rekli pa napišite posle dva sata da ne navodite druge ocenjivače. Ja sam shvatio da moram izabrati bolju pa sam na jednu dao minus, na drugu plus. Jebiga, u kup sistemu nema iksa... Ako je defka baš jako dobra, sahranite pa objavite ponovo bez skora.

13. Ja sam shvatio da moram izabrati bolju pa sam na jednu dao minus, na drugu plus

Прво, лош ти је систем

Друго, каква сахрана, о чему ти то?

14. Ja sam shvatio da moram izabrati bolju pa sam na jednu dao minus, na drugu plus.

Ја не знам како си ти успео ово да схватиш.

15. Joj ovo je počelo, lepo, ja dadoh plus obema, baš mi se đa pristup temi. Mislim da će ovo takmičenje iznedriti kvalitetne defke. Moram Pekija ovako javno da pohvalim još jedared. Bambi Peki. A bambiji i za autore.
    Južna konfederacijo, sprem'te se za sutra. Dobićete teme u prepodnevnim časovima :)

:čeka čavrza i stivena i očekuje mrtvu trku:
    Ovaj je moj junajtedovac, ovaj komšija moj čovek, greota što su se sreli u prvom krugu :)
    :uzima kokice:

16. jos 15 minuta do kraja prvog duela! kako je neizvesno jebote

17. Neizvesno, neizvesno...

18. Napeto kao u kobasici! Fantastično je što imaju skoro isti broj ukupnih glasova... A obe defke jebu.

19. Честитам аутору syngrafeas на победи. Крвава је битка била одлучио је један глас. Свака част и да и следећи дуели буду овако занимљиви. Оксе ево зашто сам тражио да гласање иде 2 сата. Свака част још једном

20. Крај меча!

syngrafeas - 65:8 - 8.125

Фејзбукманијак - 65:9 - 7.22

Ја сам апсолутно изненађен!

Штета стварно што је један од њих морао да испадне после овакве дефиниције, али шта да се ради. Честитке обојици!