Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. Фејз - 65:9
    syngrafeas - 65:8

2. Čestitam obojci, fantastična borba!

3. Честитке Сингрифсу, а Фејзе биће боље следећи пут :)
    Е јел су оне квоте за пролаз даље са Аланбета или из Виљем Хила?

4. Čestitam obojici, neizvesno do samog kraja :)
    Edit:

Меч пет - Фејзбукманијак (квота на Фејзбука 1.2, на противника 24)

Reme gori si od Džankija!

5. ipak favoriti nece biti toliki favoriti izgleda :)
    svaka cast obojici

6. Mnogo vrhunska borba! Sa merakom sam plusirao obe, da sam morao da biram, dao bih glas Singrifsu, ali sam mislio da će da izgubi jer je imao hrabru defku, crnnjak totalni, a crnjaci često bivaju ovde neshvaćeni. Svaka čast obojici!

7. Hvala, fejz! Bilo je napeto kao reaktor u Fukušimi ili Koštunica tokom seksa...Osim ovog drugog, to je samo odvratno.
    Lakše mi je bilo da napišem definiciju kad sam znao da je neće odmah zatrpati one klinačke iz vicoteke...A sad odoh u grad, ostadoh kod kuće predugo za svoje dobro :)

8. И ја обе плусирао, морам прознати да сам рифрешовао нон стоп да видим која ће победити. :))

9. U međuvremenu se apdejtovala strana. Hvala i ostalima.

ali sam mislio da će da izgubi jer je imao hrabru defku, crnnjak totalni, a crnjaci često bivaju ovde neshvaćeni

Priznajem da sam se malo lomio, kao Libija pod ofanzivom.

10. Драго ми је што је турнир отворен овако добром борбом и овако добрим дефиницијама. Честитке Синграфеасу на победи, а Фејзу на одличној борби. Капирам да би са овом дефиницијом победио у 9/10 случајева, али ето, налетео на изгледа мало бољу.

Едитовао сам први пост, и убацио нови принтскрин са резултатом. Тако ће бити после сваког дана, кад сазнамо све резултате.

11. je l mogu da se stavljaju defke i sutra uvece, npr od 20:00 do 22:00?

12. Kada je sledeći meč?

13. madafaka sit
    je l mogu da se stavljaju defke i sutra uvece, npr od 20:00 do 22:00?

Може. Будите тачни ти и Страја.

14. ok...
    ;im odgovori, po[to smo se mimoi[li jedno par sati...

15. Peki, a je l' ove 2 definicije ne mogu sad da se ocene ili je kod mene neki bag, pa mi stoji kao da sam obe ocenila? Inače, obe su super, čestitke Singrafeasu :)

16. Неки баг је у питању онда, немам појма... Или си случајно оценила. :)

17. Pitaste me gore kako sam skontao da treba da biram plus/minus, pa jebiga kad klikneš link ka defkama otvore se jedna ispod druge, kup sistem je u pitanju, jedan autor ide dalje... kapirate sled zaključivanja?
    Ono što nisam u startu primetio je da obe defke imaju isti naziv i da se zato otvaraju zajedno... jebiga. Inače, da nisam ispao pglu, verovatno bi i ja dao oba plusa...

18. Мени је драго што је на моју иницијативу гласање одређено да буде 2 сата и што је то доказало да овакав систем трајања "меча" не даје предност ниједном аутору, ако су дефиниције квалитетна као што су ове две биле. Морам признати да ме је изненадила дефиниција противника тј квалитет исте. Иначе, ја сам њему 45 минута пре краја меча послао пвт у којем му честитам на победи јер је тад био у великој предности. На крају замало да се то окрене, ал оно, добро је што је `вако изједначено било, и добро је што није победио "фаворит". Мислим да кад су дефке линковане на теми нема утицаја број пратилаца јер сви преко теме долазе до дефки. То сам сконтао јер углавном добијају оцене у исто време. Е тако, кул, имамо изједначене борбе у којима једино квалитет дефиниције одређује однос +/-. Срећно свима, ја сам своје завршијо :)
    Љуби вас све брат Фејз :*

19. Ћао Фејзе ♥

20. Мени је драго што је на моју иницијативу гласање одређено да буде 2 сата и што је то доказало да овакав систем трајања "меча" не даје предност ниједном аутору, ако су дефиниције квалитетна као што су ове две биле. Морам признати да ме је изненадила дефиниција противника тј квалитет исте. Иначе, ја сам њему 45 минута пре краја меча послао пвт у којем му честитам на победи јер је тад био у великој предности. На крају замало да се то окрене, ал оно, добро је што је `вако изједначено било, и добро је што није победио "фаворит". Мислим да кад су дефке линковане на теми нема утицаја број пратилаца јер сви преко теме долазе до дефки. То сам сконтао јер углавном добијају оцене у исто време. Е тако, кул, имамо изједначене борбе у којима једино квалитет дефиниције одређује однос +/-. Срећу свима, ја сам своје завршио

Љуби вас све брат Фејз :*

Поносан сам на БРАТА ФЕЈЗА!