Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. Пеки и мени си сјебо моје дебилно име.

2. Лоле ♥

Поносан сам на БРАТА ФЕЈЗА!

Матори, пуно ми срце :*

3. Moguće da je bag... Nisam ocenila, tek sam sad videla, jbg... A kad uđem npr. na Fejsov profil, ova nova ispada da je ocenjena, a neka koju nisam ocenila, stoji tako neocenjena...

4. a neka koju nisam ocenila, stoji tako neocenjena...

Тако и треба да буде :)))

5. Дебилко и Моронко
    Пеки и мени си сјебо моје дебилно име.

Исправићу сутра у току дана.

6. Znam, Fejse, ali ako je bag, što nije i za ostale defke, nego samo za poslednju? :) Ono, nije da će svet propasti ako ti ne dam plus, ali baš sam bila raspoložena :)

7. Predlažem Fejza za nagradu za sportsko ponašanje i dostojanstveno prihvatanje rezultata. Istu predlažem da se uvede za svaki sledeći turnir autoru koji ovako reaguje kao Fejz.

8. Пинки и ја ћемо избацити дефиниције највероватније сутра у 9 увече...

9. Nisam bio prisutan da ispratim LIVE ovaj fantastičan duel, ali vidim da je bilo napeto. Svaka čast obojici, defke su vam fenomenalne!

10. Peki, kaće se zna raspored? Oću sutra livescore da pratim...

Ја мислим да нема распоред, већ кад се наканите, и ускладите, јавите Пекију да сте завршили и он вам бачи дефиниције овде...

11. Ja i kolfild sutra tačno u podne.. Tudiii udi du Duu di duuuu!! :muzika iz "Dobar loš zao".

12. Ладно Фејз изгубио :/
    Мада, искрено, боља била дефка од оног... не знам му име, јеби га..

Маниаку, чекам те !

13. Nisam povatao,kad saznajemo teme za jug?

14. Sutra. Tj. danas. U subotu. Da.

15. Ok. Ima da razvalim onog baticu,ali džanki će da me flašuje niz Vece šolju.

16. Zahtevam da znam raspored za sutra! Kad su koje tekme, jerbo oću da pratim. I nemoj da je neko u toku finala LŠ igrao...

17. Brat Fejz je pokazao šta znači fer plej. Svaka čast matori. Dobre obe defke, sad dođoh na sajt i plusirah obe, ne znam koja je bolja, ali mislim da su na najlepši mogući način otvorili takmičenje. Svaka čast ljudi. Pobedniku svaka čast, čestitam!Fejze, ljubi te brat Reme, čestitam na dobroj borbi, a pogotovu na fer pleju. :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.