Uhapšen mladić od ranije poznat policiji!

1. @Dzimi Kao i kod nas, jedni razbijaci nacionalizma su NVO ali oni su daleko od civilizovanih..

2. Ово за хрватске и српске форуме, има свуда разних људи, а реално, сви смо ми иста говна и прецењујемо се ако мислимо да се разликујемо. Свака част Дучићу ал' им је срочио, ал' нисмо ни ми пуно бољи.

3. znam i ja hrvate koji pljuju njihove,a i amerikanku koja nije zagrižena i jednosmerna,već koja traži da vidi i drugu stranu medalje.i jedni i drugi su mi bili cimeri.i bili su sasvim normalni i otvoreni za drugu stranu,mišljenje i razgovor.

4. ma ima covek da zazivi u tom hagu...nece morati da misli sta ce da jede gde ce da spava, dal ga neko prati...nece biti niciji Komadic...dobro, mozda u dugim haskim nocima bude Seseljev.

ima tako da odugovlaci proces jedno 5 dina dok ne umre od infarkta jer je bumbar.

ali u svakom slucaju...neko ce veceras da ima nove patike.

5. o kojim zločinima pričamo?..o Srebrenici?..kad ih je deportovao a posle ih neki sačekali pa ubili?..jel to?..pa ne znam da li znaš ali oni su imali mogućnost da se predaju, ali nisu hteli, nego pucali, branili se..dok su mogli..i posle toga bacili puške i onda "mi smo civili"..e kurac si ti moj bato civil ako si do juče držao pučku u ruci....

6. džimi, ajd recimo da ima i takvih... ali pogledaj zvanične stavove i zagreba i sarajeva... ne znam koliko pratiš te stvari, ali orić koji je pobio oko 3000 ljudi na božić u srebrenici je dočekan kao najveći heroj na sarajevskom aerodromu iako je osuđen u tribunalu... jest da je za tolike ljude dobio 2 godine, ali je osuđen, dakle kriv je i opet takav doček... isto bi bilo i sa gotovinom, kad bi bio oslobođen... sve se bojim da bi neko dočeko šekija ili nekog od naših osuđenika...

7. @Dzimi Kao i kod nas, jedni razbijaci nacionalizma su NVO ali oni su daleko od civilizovanih..

Национализам треба природно да се разбија на микроплану. Ево, ја сам разбио национализам код неких својих ортака, па су почели да мисле својом главом. Кад би свака особа попут мене у Србији успела да из бар једне особе избаци сумануте националистичке идеје, ово место би било много боље за живот.

8. Ma jebe mi se za Mladića, Orića, Tačija i ostala govna! Za mene su oni svi isti! Zločinci, pederi i pičke koji su se nakrali, maltretirali, ubijali i terali druge da rade to isto.
    Ratko: "Ej vidiš onog tamo?"
    Čovek: "Vidim, to mi drug iz detinjstva Mujo, najbolji prijatelj."
    Ratko: "E pa vidiš, nije više! Od danas on ti je zakleti neprijatelj! Uzmi pušku i ubij ga pre nego što on upuca tebe!"
    Na drugoj strani to isto priča Orić.
    Ja to ovako posmatram: na jednoj strani su ljudi koji žele mir i da žive opušteno i normalno, na drugoj strani su zlotvori željni vlasti, para, moći, popularnosti i krvi, koji ubeđuju narod da treba da se kolje jer je to za njihovo dobro.
    E pa za mene su neprijatelji svi ti huškači koji su gore na vrhu i da je narod bar malo pametan napušio bi kretene i nastavio da živi sa ljudima dobre volje bez obzira na nacionalnost, a gamad ratnohuškačku koja sedi u svojim vilama pravo u zatvor! I njih i one koji su sprovodili njihovu politiku! Sve do jednog!

9. dobro, mozda u dugim haskim nocima bude Seseljev.

нанананна, ово је најјаче!

Мада, слажем се са тобом и мислим да ће да започне нов живот пуним плућима без освртања преко рамена, гледам те ћелије, није то лоше уопште.

10. @Варнер
    Прво, извини, све време сам мислио на оног папана Штауфенберга, уместо Ромела. Тако да, онај део о руским робовима не стоји у овом случају. Учествовање у Гранд плану, с друге стране, се може и на њега применити. Но, да не улазимо у то. Није тема.
    Нисам га ја ни поредио с Комадићем, већ сам само реаговао на ово о Ромелу. :) Јебига, смета ми кад неког нацисту проглашавају за хероја само зато што је Газди донео горчу уместо слаџе кафе, као у случају онога што га одглумио онај сајентолог.

11. Хавио, а јеси га ти видео (тј. његове људе) како НИСУ клали цивиле? :) И постуј са свог налога.

koji su njegovi u ratu?..tamo neki ko se proglasio za komandanta i ne jebe živu silu?..video sam Šešeljeve, i neke koji su bili Vukovi ljudi..Vuka Draškovića...pa niko ne ganja Vuka....

i video sam Šimi nataknute Srbe na ražanj.....i pečene...tamo oko Bratunca, Šimi prijatelju moj....

mrzi me da menjam, nalog....

12. džimi, ajd recimo da ima i takvih... ali pogledaj zvanične stavove i zagreba i sarajeva... ne znam koliko pratiš te stvari, ali orić koji je pobio oko 3000 ljudi na božić u srebrenici je dočekan kao najveći heroj na sarajevskom aerodromu iako je osuđen u tribunalu... jest da je za tolike ljude dobio 2 godine, ali je osuđen, dakle kriv je i opet takav doček... isto bi bilo i sa gotovinom, kad bi bio oslobođen...

У праву си, али званичнике бирају људи на изборима, исти онај црвљиви и смрдљиви, најнижи слој који сам помињао. Тако да је то разумљиво. Уосталом, шта ме боли курац како они дочекују своје ратне злочинце? :) Гледам у своје двориште.

13. Neki ljudi jednostavno ne znaju šta je rat. Budi pametan tako što pljuješ svoje, a nemaš pojma o čemu pričaš.

14. i video sam Šimi. nataknute Srbe na ražanj.....i pečene...tamo oko Bratunca, Šimi prijatelju moj....

Знам. За то неко треба да одговара. Али то не значи да је Младић цвећка. :)

15. e kad se Bojanboj slaže s tobom Šimi, definitivno znam da nisi u pravu...:))

16. Џаба расправљати о овоме, ово су старе, прежвакане теме и свако се држи својих мишљења. А мишљења су као тестиси, боли кад их шутнеш, а камоли кад покушаш да их одбациш.

17. ne znači da je cvećka Džimi...ali bole me tuki da ga izdajem....nek ga traže...

ameri ne izručuju svoje građane..kakav god da je zločin...pa valjda je američka demokratija i pravo nešto čemu svi treba da težimo...:))

18. А мишљења су као тестиси, боли кад их шутнеш, а камоли кад покушаш да их одбациш.

ne,to su predrasude i stereotipi i iz njih balsamovani stavovi.

19. ameri ne izručuju svoje građane..kakav god da je zločin...pa valjda je američka demokratija i pravo nešto čemu svi treba da težimo...:))

Не изручују, јер немају потребе. Јер јебу кеву сваком ко прави срања, нарочито ван своје земље. :)

Управо због такве политике нешто значи имати амерички пасош.

20. a možda ovaj nije naš?..zato ga vatamo..on je iz Srpske, pa samim tim nije naš?..jel to logika?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.