Neki ljudi jednostavno ne znaju šta je rat. Budi pametan tako što pljuješ svoje, a nemaš pojma o čemu pričaš.
+1
nego valjda će biti nekih protesta u BL pa da opet idem razbijati CROATU I unikredit banku...
zajebavam se....
džimi, ne možeš samo u svoje dvorište, jebem li ga, onda mi ispadamo smradovi i beskičmenjaci i to najveći... i uostalom ova rasprava je totalno besmislena, jer ovo može ići toliko duboko da ja nemam ni vremena, a još manje živaca za to
e da, možda nisam normalan, ali sam danas pustio suzu nakon bar pet godina...
Onog momenta kada Frenklina Delano Ruzvelta budu osudili za genocid u Hirošimi i Nagasakiju onda svi genocidi posle toga mogu dobiti punopravan značaj.
Onog momenta kada Frenklina Delano Ruzvelta budu osudili za genocid u Hirošimi i Nagasakiju onda svi genocidi posle toga mogu dobiti punopravan značaj.
realno gore bi mu bilo da mu sudimo ovde...poturica gori od turčina....ovi bi ga tek odrapili...kaki su obesili bi ga za muda na terazijama...za nešto što su Šešeljevi i Vukovi ludaci radili....
Mda, tranasfer blama. Hvala na ispravci.
No svejedno, ne menja činjenicu da je to jedan od najtežih genocida u ljudskoj istoriji. 70.000 ljudi za 10 minuta... Sisu ti jebem. E to su pravi nacisti.
jebote Džimi pa šta je Gvantanamo bio?..za ljudska prava?....šta su ovi silni ratovi što ih ameri vode?......pa cela sela palili u Vijetnamu..i ko je odgovarao?..al to je njihova borbva za demokratiju....
Не сећам се тачно која је тема у питању, ал си у нашем случају сматрао да су коментари злих србоћетника по интернетима валидан показатељ стања у народу.
Ти знаш шта су тестиси!:)
Није шија...
+1
nego valjda će biti nekih protesta u BL pa da opet idem razbijati CROATU I unikredit banku...
zajebavam se....
džimi, ne možeš samo u svoje dvorište, jebem li ga, onda mi ispadamo smradovi i beskičmenjaci i to najveći... i uostalom ova rasprava je totalno besmislena, jer ovo može ići toliko duboko da ja nemam ni vremena, a još manje živaca za to
e da, možda nisam normalan, ali sam danas pustio suzu nakon bar pet godina...
Џими просветитељу! Треба те поставити за попечитеља. Фудбалских дела!
П.С. Драго ми је што видим да си променио ставове по питању узорака са интернета.
jel ti stvarno veruješ u to Džimi ili me pališ?..to da ameri jebu kevu svakom ko napravi sranje?..ma daj, pališ me garant....
Discitiram samog sebe...
Не, нисам то хтео да кажем. Међународна заједница нема поверења у наше судство, јер је реално курац, да се не лажемо. Отуд и изручивање.
to Minže...
Мени је Младић Дејан Цукић...
Минже, мислиш на Трумана? Рузвелт је рикно пре Хирошиме.
Није шија...
predrasude,stereotipi i mišljenje nisu isto,a kamoli testisi i pimpEci.
Учио сам штошта о Америчком судству на факсу, а и са пар Амера сам причао о томе. Не дају они да их неко тек тако бламира, веруј ми.
Подсети ме, о чему се беше ради? :)
nije to uradio ruzvelt,nego hari truman.
realno gore bi mu bilo da mu sudimo ovde...poturica gori od turčina....ovi bi ga tek odrapili...kaki su obesili bi ga za muda na terazijama...za nešto što su Šešeljevi i Vukovi ludaci radili....
Чисто сумњам. Још увек је прејак националистички лоби. Мада, ионако ће човек да цапне за годину-две, не би ни дочекао пресуду.
Mda, tranasfer blama. Hvala na ispravci.
No svejedno, ne menja činjenicu da je to jedan od najtežih genocida u ljudskoj istoriji. 70.000 ljudi za 10 minuta... Sisu ti jebem. E to su pravi nacisti.
jebote Džimi pa šta je Gvantanamo bio?..za ljudska prava?....šta su ovi silni ratovi što ih ameri vode?......pa cela sela palili u Vijetnamu..i ko je odgovarao?..al to je njihova borbva za demokratiju....
Đimi trola, on je znao gde je Ratko, imo dojavu.
Не сећам се тачно која је тема у питању, ал си у нашем случају сматрао да су коментари злих србоћетника по интернетима валидан показатељ стања у народу.
greška i to početnička... samo džankara ima prave dojave na sajtu
Vidim da je Džimi poč'o opasno da trajvaniše, a kenjao je ljudima o 'ozbiljnosti teme'. Banuj se, modulatore, izdajico.