Uhapšen mladić od ranije poznat policiji!

1. Neko će u paklu odgovarati za moju izgubljenu mladost.

2. Imam na poslu bazu podataka sa svim stanovnicima Srbije...
    Elem, u celoj državi ne postoji niko sa prezimenom Komadić.

3. Ja sad guglah, i izadje neki Sasko Komadic. Hadzicu, leb te jebo neoriginalnog!

4. Sto se mene tice, metak u potiljak, iz ciste bezuslovne ljubavi.
    Realno, unapredjen u generala na vestaka. Nikad taj ne bi neki kurac bio u nekoj ozbiljnoj vojsci.
    Sto se i dokazalo. Ni jedan bitniji vojni uspeh nije ostvario, uprkos ogromnoj oruzanoj nadmoci na pocetku sukoba. Bespravno i bahato blatio uniformu i znamenje pravih srpskih heroja i vojskovodja iz 1. svetskog rata. Izgubio rat i izivljavao se na civilima.

Sta tu ima da izaziva ponos u nekom Srbinu nije mi jasno. Njega samo neprijatelji Srba mogu da vole.

5. Људи, продавајте евре. Сад ће да падне курс! Па после купите кад Николић направи неко срање!

6. Usrana kvislinška vlada Srbije.Lako je fašističkim fegetašima iz Brisle da se kurče,trebalo je pustiti naciste sve da ih pogaze mamu im jebem!Glume mi neke filantrope i prodaju priče o ljudskim pravima a niko od njih nije odgovarao za 15 miliona crnaca u Kongu! Neka se JEBU!

7. Imam na poslu bazu podataka sa svim stanovnicima Srbije...
    Elem, u celoj državi ne postoji niko sa prezimenom Komadić.

Koja propast, ahahahhaaa.

8. Che Vu mozda nisi najbolje upucen u sva desavanja, nimalo se ne slazem sa tobom.

9. Људи, продавајте евре. Сад ће да падне курс! Па после купите кад Николић направи неко срање!

AHahhaaaa

10. Ovo je katastrofa sta radi ova Vlada. Ali ako bi nam ovo hapsenje stvarno donelo nesto bio bih za to,iako po mom misljenju nije to zasluzio, ali nazalost nece se ziveti bolje ,necemo dobiti status kandidata jos 10 godina, nista se bitno nece promeniti...Mracno doba ovog Rezima

11. Срам га било. Првенствено њега (Р. Младића).

Могао је да гура како је хтео али једна ствар је сигурна - није смео жив у руке да им падне. Шта је јеботе мислио, да ће још 100 година да живи? Ужива у животу? '43 годиште је, далеко је од сваке младости. Па ако се рата у БиХ прихватио зарад спаса народа којем припада, морао је, подвлачим морао да умре. Прегризе таблету, пуца себи у главу кад их види на вратима своје куће али ово себи није смео да допусти. Баш ми интересује који је његов мотив могао бити да их види и да им се жив преда. Жеља да још мало поживи па макар у затвору, по цени стуба срама за себе и своје дело (Републику Српску) ? Где је ту војничка заклетва да ће и живот положити ако затреба?

А себе да вређам коментаришући извођаче овог посла, па нисам луд. Толико од мене на ову тему.

12. Цара га је издао, добио је нови идентитет! Све нас је издао!

Комадићу Младићу ја за тебе радићу, само тебе сањаћу - издајнике гањаћу!

13. Ma, kurac to, kako da linkujem drugu definiciju u definiciji?

14. Ovo je katastrofa sta radi ova Vlada. Ali ako bi nam ovo hapsenje stvarno donelo nesto bio bih za to,iako po mom misljenju nije to zasluzio, ali nazalost nece se ziveti bolje ,necemo dobiti status kandidata jos 10 godina, nista se bitno nece promeniti...Mracno doba ovog Rezima

Труло је што људи овако размишљају и кажу ''џабе је ухапшен, ионако неће да нам буде боље, дај макар да извучемо неку корист''.

Јебе ми се за корист, корист ће људи да виде кад буду заврнули рукаве и почели нешто да раде.
    А Младић је ухапшен зато што је ратни злочинац.

15. Remac, da li si siguran da si ti dobro obavešten.
    Burazer od tetke koji je 1965. godište, je služio vojsku u Makedonij, a Mladić je tada bio major. Još onda je bio jedna od najvećih džukela...
    Između ostalog obarao je neke rekorde u dužini marševa koje su njegovi vojnici odrađivali samo da bi se ogrebao za čin (srećom nije mu uspelo). Toliko o njegovoj sposobnosti, i etici.
    A što se tiče neslaganja u mišljenjima, to i nije ni tako loše. Ne daj Bože da svi isto mislimo.

16. Труло је што људи овако размишљају и кажу ''џабе је ухапшен, ионако неће да нам буде боље, дај макар да извучемо неку корист''.

Јебе ми се за корист, корист ће људи да виде кад буду заврнули рукаве и почели нешто да раде.
    А Младић је ухапшен зато што је ратни злочинац.

Zaista, šta više reći?

17. @Remac: Moguce. Ali neke stvari se mnogo jasnije vide iz moje perspektive.
    Meni smeta to sto se kitio znamenjem srpske vojske iz 1. svetskog, a bio je vojnik i komandant za sedi 1. O njegovim podvizima ce da se uci u "kako ne treba" na svm vojnim akademijama. St recimo da ti je pradeda imao orden za hrabrost Kralja Petra kao dobrovoljac 1914., a onda ovaj ludak i monstrum obuce istu uniformu i vuce je kroz govna 15 dugih godina?
    Bruka koliko je bio los. Obrnuo je minus iz ratovanja.

18. Dadosmo dragog nam Slobu i šta dobismo? Kurac od ovce. Dadosmo Radovana i šta dobismo? Ništa. Dadosmo i ostale srpske junačke sinove i šta dobismo?
    Daćemo i Ratka, sina našeg najvećeg i epskog junaka. Šta ćemo dobiti? Pa naravno kurac da se nabodemo sami. Ko je sa latinima tikve sadio o glavu mu se obijale.
    Ratko Srbija je iza tebe.

19. reseroir dog, ja sam siguran da znam vise nego neko iz srbije koji nije bio u bosni 92-95, znam bolje kako je vodio rat, sta se sve desavalo, u cemu je vojska pogrijesila a u cemu politika.

20. @Dzimi Da ovo nije bio uslov za kandidaturu ne bi se ni hapsio niti bi se dizala fama o njegovim zlocinima itd. Da,pocinio je zlocine kao i sve strane u ratu,ali je sve to oko njegovih zlocina preuvelicano, manipulise se narodom na najpodliji nacin...A da Dzimi, naravno i da sad odmah posle hapsenja udjemo u EU ne moze se nista ,ali nista ako se ne radi...

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.