Дачићи, мачке

1. има ли ико решење или предлог аман

2. те четир' мачке су много ружне, зифт црне, и дивље, и заиграју се тако пантери и стигну до мог дворишта, и ту лепо дођу и хасају где ждеру моји мачкови. а ова двојица кулирају (зато су индијанци).

Nema jebačine ako prvo ne platiš večeru lolo.

mylyce, Jedinica je dominantna mačka na terenu, mali nisu njeni i tretira ih kao uljeze - tu nema rešenja dok ne porastu i uspostave novi lanac komande...

3. pusti prirodu da odradi svoje!
    ili se možda ta velika mačka boji da ćeš ti stalno da maziš te male mačiće pa je ljubomorna, onda ti kad je tu ta velika mačka, a dođu i ti mali šutni sve snage jedno od ta dva mačeta, a na drugo počni da laješ kao pas da se uplaši i pobegne...da vidi ova velika mačka da nju i dalje voliš. A kad ne gleda ta velika mačka onda se mazi sa malim mačićima.

4. Kakav recept za stvaranje psihopata, majko mila! :))

5. Е'о као представник "Кетпа пипл комјунитија" са дугогодишњим искуством, саветујем ти да набавиш још једну мачку која је вољна да за пристојну надокнаду, стан, храну и повремено мажење, васпитава мачиће да стасају у праве људе тј. мачке.
    И наравно мора да живи за фајт да би одбранила од утицаја нурачунљиве тетке им њихове.

6. шта кој мој качите слике својих и смешних мачака, ово је тема разноразно питање, а не разноразни патишпањ.

7. Obradujte svog mačkastog ljubimca opuštajućom masažom! Započnite predenjem (usta nameštena za f, a izgovara se r, prigušeno, ne da zvučite kao motokultivator) desetak minuta, da on dođe do vas i ukaže vam poverenje. Zatim sledi poglađivanje bradice, u smeru od vrata ka njušci. Nežno i osećajno. Češkajte ga. Probudite empatiju u sebi i osetite šta bi njemu najviše prijalo. Potom kružno maziti obraščiće i predeo iza ušiju. Vrlo je bitno da ne prestajete da predete. Mačke ne vole da im se čačkaju leđa i gujsca te se masaža završava sa glađenjem potiljka. Kad primete da je zaspao, lagano završite timarenje krzna i udaljite se u tišini, pazeći da mu neki Vaš pokret ne poremeti san...

8. ХИТНО!
    Две маце за удомљавање, први, мачак од око два месеца,
    http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/413345_4180775591330_1383635075_o.jpg
    и маца која је вероватно исто тако стара
    http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s480x480/150376_4180808552154_1087944199_n.jpg
    Људи, из Београда и околине пре свега, јавите се што пре, пошто су маце на викендици, па да их маторци понесу кад се буду враћали ако успемо да их удомимо.

9. Mačka mi je đavo, neće da se mazi, samo ujeda, grebe, kolje...
    Tako od kad sam je dobila, prvo sam mislila da je nervozna zbog buva, pa ujeda, al' više ih nema, i opet kolje. Prvo smo je udarali svaki put kad ugrize, al' tako je još agresivnija, pa trpeli, al' nemazemo više, pokla nas. Što mi je činiti? :(

10. Za macku je bitno da je pravilno vaspitaju majka ili tetka, da je nauce da skace, da lovi, inace ostane glupa kao kurac, ta tetka sto sora macice od svoje sestre je neki retard, trebalo bi da ih prihvati, imala svoje ili nemala, ali ko zna kako je ordasla i vaspitana. Ja imam macka Miljojka koji je u nekoj varijanti ostao bez repa, i bori se vec cetiri il pet godina, ranjavan je vise puta, ima cin pukovnika, a pre njega sam imao Radojka i Stanojka, koji su dali svoje zivote na magistralnom putu Kragujevac-Kraljevo prilikom svaleracije. Miljojka sam uzeo kao prilicno obucenog macka od cetiri meseca, imao je strogu majku i dve tetke, a drugu dvojicu sam uzeo sa dva meseca, a rasli su malko razmazeni. Bitno je kako ga i posle vaspitavas, ja da dozvolim da ranim divlje macke necu, sa svakim mojim mackom ja mogu cipele da cistim... Osim ovog sad , jebiga, General je General...

11. Mačku ne vredi tući. Flakon za prskanje cveća podesiš na maglu, i kad nešto naradi samo joj prsneš u facu. Provereno!

12. Mačku ne vredi tući. Flakon za prskanje cveća podesiš na maglu, i kad nešto naradi samo joj prsneš u facu. Provereno!

Fajtalica radi, to stoji, ali ja je koristim već godinu dana skoro svaki dan :D

13. Ма канта воде бре.

14. Ја имао белу мачку. Скроз бела, невера, никад лепшу мачку нисам видео. Нашао је испред зграде. И, курва, била у стану 2 дана, поцепала гарнитуру, испревртала кесе и побегла кад је брат отворио врата да крене напоље. Од тада је више никад нисам видео.

А криво ми, много лепо маче. Невера...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.