Дачићи, мачке

1. http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/413345_4180775591330_1383635075_o.jpg
    Ај људи, ако ико може да помогне око удомљавања овог мачета, јављајте! Много је битно да нађе дом!

2. Баци га у контејнер.

3. Ja imam čistu belu mačku. Sad će godinu dana. I ne... Nije gluva, niti nadgluva, niti ima neki poremećaj. Dobro... Možda to što se ne pomaša kao mačka. Ja znam da mačke hoće da jedu onu pseću hranu, tako da ako nemate Whiskas ili slično u marketu uzmite Pedigree ili kako već.

4. što si joj polomio kičmu?

5. име теме је предобро

6. što si joj polomio kičmu?

Doš'o jedno veče pijan, ispalila me riba i ....

7. Jel zna iko da neko hoće štene mešanca. Imam 4 komada. 2 meseca su stari, očišćeni od parazita, i baš su swatki. Al pojedoše mi uši! :)))
    Besplatna dostava na teritoriji Beograda.

8. Ја увек имам две мачке, тј. мачку и мачора. И онда отфикарим мачору бобана и дам маци да глође. Знаш како га поцепа, милина да је гледаш.

9. napokon tema koja mi se dopada!

zanima me, koju vestinu koristite prilikom bacanja macica u bunare i koje su po vasim mislima najbolje? ja sam do sad isprobao gomilu njih. najvise mi se dopala sa zemlje, nogom, kao hekisek, ali za to mora mace da bude malo, najbolje je tek kad prohoda. zatim, cesto pravimo takmicenja ja i burazeri i mogu da se pohvalim da sam redovno ubacivao sa 10+ metara! (uzeti u obzir da nas bunar u selu ima gore onaj bojler zardjali sto se vrti, da dovatis vodu) takodje, savetovao bih da uvek imate lopatu sa sobom ako gadjate iz daljine, jer ako vam je bunar kamen, ko moj, desi se da promasis, macka spici glavom, ispadne mozak jbg, a gde ces ono rukama kupiti, nego lepo lopatom, pa u bunar!

kupujem male macice! na veliko!

10. Jednom sam sa drugaricom naišla na neko mače, i prisvojile smo ga, i hranile ga nekoliko dana mlijekom i sirom, i dobilo je proliv i umrlo. Rahmet mu duši, i sad ga nosim na savjesti iako sam donosila sir i mlijeko iz najbolje namjere.

11. hranile ga nekoliko dana mlijekom i sirom

мачке иначе лоше подносе млеко, да знаш за убудуће.

12. pitanje jedno.
    moje mače već cirka mesec dana odbija da kenja u pesak, u njega piša redovno, ali sere u kadu, eventualno lavabo, ne piša tu, samo kenja.
    ŠTA DA RADIM VIŠE?? kako da ga "vratim" na kenjanje u pesak?

13. p.s.
    čime hranite mačke? od premium hrane, koja je po vama najbolja?
    ovaj moj gotivi hill's.

14. Pa, moja baba je bila dušu ubila u sirotom Ciletu batinama, kad god bi kakio negde van lavora, a onda mu zaroni glavu u to govno, pa ga odnese na lavor. A jedan moj komšija je pričao o ovoj metodi: uzme govno i odnese u pesak, i onda tamo dovede mače i tako dok ne nauči. Bez ubijanja boga u njemu. Ja stvarno ne znam da li radi, pošto moja mačka obavlja nuždu napolju.