Hvala :) mva
Napomena: ova tema je inače za pitanja foce-muši-švanc i druge zajebancije, ovde ćaskamo opušteno, pitate nas šta vam padne na pamet a mi tako i odgovaramo.
Drugu temu koristite za ozbiljna pitanja.
Ja sad bila raspoložena, pa nisam htela da vas upućujem. ;) Mva.
PMS, na mene nešto kontra deluje.
Energijo, koji je najbolji način da ti se noge neviđeno usmrde?
Da budeš savremeni muškarac i ne teraš ženu da ti donosi lavor.
Enerđi, jebem li ti sunce to leskovačko :)
Živa i ne spavam:P
Navijam trenutno u kopačkama. Imam ciganskije štucne od Huga na nogama, a njegove su tako ganci da mi dobro nije :)
Elem, Enerđi, kolko moš piva da popiješ za veče?
Da vidim kako se kotiraš.
Maro, ne mora me pališ sad...uf, samo u štucnama, iju!
Posle treće svako mi četvrto, nek odgovori neko ko mi nekad brojao.
Маро, разочарала си ме :(
http://3.bp.blogspot.com/_mMKaBnMFFTQ/S8h_pG-8x1I/AAAAAAAAAAU/-MCAgxAyuYg/s1600/barsa.jpg
BARSA FOREVR !
Ne verujem da ovo nisi definisala. Olovku u ruke i piši, dok ja odgledam drugo poluvreme.
Inače, da ti ubijem štucna-hot, nisam se obrijala zbog utakmice, tako da od hota nema ni h.
Jedino ako voliš nas bradate i brkate, onda će se nešto izdogovaramo. Taman da ti ja prebrojim pive :)
Pa bre, znaš, ja volim malo grublje, ono što se kaže
http://www.youtube.com/watch?v=8yI7QoSZSvM
brijač sam videla tek kad sam došla u BG! ;)
Razumem, odo da pišem, neće valjda mi obrišu ;)))
1. Čime se moderatori bave kad ne moduliraju, mislim profesionalno?
2. Koliko su visoki i teški modulatori?
3. Kojoj bi poznatoj žeMskoj zatefterili (za muške modulatore)/Kojem bi poznatom loli dali da im zatefteri (za ženske modulatore)?4. Jebiga, nemam više.Pitanje pisano uz osnovnu pretpostavku nedukatlijnosti modulatora.
Da li će moderatori preuzeti odgovornost i organizovati glasanje na konjkursu za najglupši poster krajem meseca, s obzirom da ne odobravaju najgluplje, a uz to su još i trajno banovali Caru?
Moze li kajzen da napravi opciju da autorke i moderatorke prijave na vreme svoj PMS, pa kad im kliknes na profil da se vidi u kojoj fazi su. Bilo bi zdravo za komunikaciju.
Da li će moderatori preuzeti odgovornost i organizovati glasanje na konjkursu za najglupši poster krajem meseca, s obzirom da ne odobravaju najgluplje, a uz to su još i trajno banovali Caru?
Е ја се трудим око овога да вам проследим што више постера које склоним, организоваћемо и гласање, контам :) А можда и Цара упадне са јутјуб клипом са неког дуплог пошто је зиљав до те мере да све ово посматра из оффа :)
Da li postoji šansa da moderatori objave raspored restrikcija na posterima, tj. da znamo kada možemo da proturimo neki gluplji, a kada da kačimo "inteligentnije" a da ne bude odmah potisnuti s prve strane?
Не постоји шанса за распоредом, ал кад смо чрч паб и ја неактивне, углавном нико не гледа постере, па ето - тад.
milice oduvek si bila posterdzija lolo
Mrmune, zašto se tebi diže jedino kad banuješ Fejza?
Banovao si mu Kesu na sopstveni zahtev i odmah postao neaktivan, što implicira da si otišao da ga izbacaš. A to što si mu produžio ban na originalnom nalogu te je šibnulo u euforično stanje, pa kapiram da imaš i predigru sa samim sobom.
Samo te neko editovao, te ako bleneš iz ofa, prekni sa cmakanjem. Vrati se ovde, i napiši be ponovo taj produžetak.
Oni će tebe da edituju!!!
bemmumiša, maro. ne budi tako sigurna :)
Mnogo nešto cvrkućeš Cris kad ja pomenem Mrmuna :)
Jes glasovi modova, kako god, izaći će kad istekne sat vremena.
Mi biramo koji neće u javnos.
U javnos izlaze posle sat vremena, oni koje ništa nismo dirali, ili smo dali ocenu.