U redu je, Cris jbg :)
Viš bre šta radi. Tako lepa devojka ga brani, a on sikće na Fejsa ko nezdrav.
Brinem se, a ti malko proviri na temice, pa ćeš videti da ga ne prozivam za đ.
Јел' јебете нешто?
Maro tu li si?
Ћао, модови :* лолололо
milice oduvek si bila posterdzija lolo
Па ако ћу већ да имам ретардирану улогу, дај да будем на врху задатка, нај :))
Да ли Френки скрива преосталог хашког бегунца Горана Хаџића?
Ne. Onemogućen je. Evo i dokaza zašto:
http://www.vesti-online.com/Vesti/Hronika/135024/Zahtev-odbijen-Frenki-ostaje-u-Hagu
Да ли је Френки Делевра уствари Франк Симатовић?
Френк Синатровић Синатра.
janpi i Majmunovski su banovani jer su "spemovali" ozbiljnu temu preduhovitog i zanimljivog toma riplija tako što su pisali lololo... Da li je i to postalo zabranjeno da se piše na sajtu?
I ako nije, trebalo bi.
XD
Da.
Zezatore, ne budi bukvalista, izbrisao sam ti onaj SS jer se čovek zajebavao. Naravno da nije banovan zbog toga već zbog spema kao što i piše.
Razumem, razumem, svako ispoljavanje neslaganja sa "intelektualno superiornim" autorima ili moderatorima uz malu dozu omalovažavanja njihovih smaračkih stavova (u šta se računa i lololo) se smatra spemom.
Нажалост није тако.
Ma razumeš ti moj kurac.
Ne. Nego da si postavio pitanje na temi gde se postavljaju pitanja na koja očekuješ ozbiljan odgovor isti bi i dobio. Postavio si pitanje na temi koja je u podforumu "zezanje" i ja sam smatrao da se zajebavaš.
Koliko ima istine u tome da sam ja Frank Simatović, toliko ima istine i odgovoru koji sam dao tebi u istom postu. Aman.
Da ne spemujem onu temu, ovde se ćaska. Iako ti to radiš.
Vidim da se izdrkavanje moderatora nastavlja. Ovo što si napisao je u najmanju ruku spem ili čak vređanje kojim izazivaš druge da to isto čine.
Eto ja mislim da tebe treba banovati jer pišeš o jebačkim iskustvima sa Krešimirovog i naloga i foliraš se kako si opasan tip na sajtu, a svi smo te videli na tv-u. Smeh, ali smeh.
Ja ga nisam video na teveu.
No, nebitno, evo pitanja.
Zašto moja džukela voli da jede čarape? Zašto? I pored silnih para koje trošim na glodalice i one keksiće Nila i dalje više voli da slasno rasparča čarapu. Mislim, više mi se isplati, jedna kvalitetna glodalica košta kao 3 para čarapa kod cigana na ulici, ali me zanima zašto. Zašto jebene čarape? I vodio sam je kod profesionalnih dresera ali je i kod njih pored svog tog treninga birala čarape. Čak je i nasrnula na nogu jednog lika koji se usrao i hteo da me tuži posle toga, ali ko ga jebe kad je nosio šorc i videle su se čarape. Da l' je moguće da sam od čitavog legla ja dobio psa kome su čarape fetiš? A da, i plaši se hrčka, jedno vreme nije smela da uđe u sobu dok je on bio na svom normalnom mestu. Imam rotvajlera koji jede čarape i plaši se hrčka, do jaja.
pa, mora se, kad nema ko drugi :D
vidim da samo napadaš čoveka, nije u redu, bre :)