Pitanje autor - odgovor moderator - ćaskanje

  1. pa, mora se, kad nema ko drugi :D
    vidim da samo napadaš čoveka, nije u redu, bre :)

  2. U redu je, Cris jbg :)
    Viš bre šta radi. Tako lepa devojka ga brani, a on sikće na Fejsa ko nezdrav.
    Brinem se, a ti malko proviri na temice, pa ćeš videti da ga ne prozivam za đ.

  3. Јел' јебете нешто?

  4. Ћао, модови :* лолололо

  5. pajkoNP

    milice oduvek si bila posterdzija lolo

    Па ако ћу већ да имам ретардирану улогу, дај да будем на врху задатка, нај :))

  6. Да ли Френки скрива преосталог хашког бегунца Горана Хаџића?

  7. Да ли Френки скрива преосталог хашког бегунца Горана Хаџића?

    Ne. Onemogućen je. Evo i dokaza zašto:

    http://www.vesti-online.com/Vesti/Hronika/135024/Zahtev-odbijen-Frenki-ostaje-u-Hagu

  8. Да ли је Френки Делевра уствари Франк Симатовић?

  9. Френк Синатровић Синатра.

  10. janpi i Majmunovski su banovani jer su "spemovali" ozbiljnu temu preduhovitog i zanimljivog toma riplija tako što su pisali lololo... Da li je i to postalo zabranjeno da se piše na sajtu?

  11. Da li je i to postalo zabranjeno da se piše na sajtu?

    I ako nije, trebalo bi.
    XD

  12. janpi i Majmunovski su banovani jer su "spemovali" ozbiljnu temu preduhovitog i zanimljivog toma riplija tako što su pisali lololo... Da li je i to postalo zabranjeno da se piše na sajtu?

    Da.

    Да ли је Френки Делевра уствари Франк Симатовић?

    Pitaj učiteljicu.

  13. Zezatore, ne budi bukvalista, izbrisao sam ti onaj SS jer se čovek zajebavao. Naravno da nije banovan zbog toga već zbog spema kao što i piše.

  14. Razumem, razumem, svako ispoljavanje neslaganja sa "intelektualno superiornim" autorima ili moderatorima uz malu dozu omalovažavanja njihovih smaračkih stavova (u šta se računa i lololo) se smatra spemom.

  15. ZeZaToR
    Razumem, razumem, svako ispoljavanje neslaganja sa "intelektualno superiornim" autorima ili moderatorima uz malu dozu omalovažavanja njihovih smaračkih stavova (u šta se računa i lololo) se smatra spemom.

    Нажалост није тако.

  16. Ma razumeš ti moj kurac.

  17. Razumem, razumem, svako ispoljavanje neslaganja sa "intelektualno superiornim" autorima ili moderatorima uz malu dozu omalovažavanja njihovih smaračkih stavova (u šta se računa i lololo) se smatra spemom.

    Ne. Nego da si postavio pitanje na temi gde se postavljaju pitanja na koja očekuješ ozbiljan odgovor isti bi i dobio. Postavio si pitanje na temi koja je u podforumu "zezanje" i ja sam smatrao da se zajebavaš.

    Koliko ima istine u tome da sam ja Frank Simatović, toliko ima istine i odgovoru koji sam dao tebi u istom postu. Aman.

  18. Da ne spemujem onu temu, ovde se ćaska. Iako ti to radiš.

    Zezatore, realno, tebe treba banovati samo zbog nika i mejl adrese.

    Vidim da se izdrkavanje moderatora nastavlja. Ovo što si napisao je u najmanju ruku spem ili čak vređanje kojim izazivaš druge da to isto čine.
    Eto ja mislim da tebe treba banovati jer pišeš o jebačkim iskustvima sa Krešimirovog i naloga i foliraš se kako si opasan tip na sajtu, a svi smo te videli na tv-u. Smeh, ali smeh.

  19. a svi smo te videli na tv-u.

    Ja ga nisam video na teveu.
    No, nebitno, evo pitanja.
    Zašto moja džukela voli da jede čarape? Zašto? I pored silnih para koje trošim na glodalice i one keksiće Nila i dalje više voli da slasno rasparča čarapu. Mislim, više mi se isplati, jedna kvalitetna glodalica košta kao 3 para čarapa kod cigana na ulici, ali me zanima zašto. Zašto jebene čarape? I vodio sam je kod profesionalnih dresera ali je i kod njih pored svog tog treninga birala čarape. Čak je i nasrnula na nogu jednog lika koji se usrao i hteo da me tuži posle toga, ali ko ga jebe kad je nosio šorc i videle su se čarape. Da l' je moguće da sam od čitavog legla ja dobio psa kome su čarape fetiš? A da, i plaši se hrčka, jedno vreme nije smela da uđe u sobu dok je on bio na svom normalnom mestu. Imam rotvajlera koji jede čarape i plaši se hrčka, do jaja.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.