Pitanje autor - odgovor moderator - ćaskanje

  1. imam i ja pitanje za modove, doduse nije pitanje, vise je molba.
    jel moze neko od vas da proseta do groblja i da zapali svijecu za jednu moju davno sahranjenu defku "Kuckamo se" (ili tako nesto). recite joj da je volim i da je nikad necu zaboraviti. unaprijed zahvalan.

  2. da li ja smem nešto da pitam? neće me banujete ako pitam? msm, ne znam, imam osećaj da više ništa ne sme da se napiše, da je sve zabranjeno... al ajde da rizikujem!

    je li bre mrmune, što lažeš? sram te bilo, sram da te bude. napisa mi da si me banovao zbog spema nakon više upozorenja. kojih upozorenja? samo je bilo tvoje pitanje "zašto spemujete" i ja ti duhovito odgovorim i ti me banuješ. kao prvo - tvoje pitanje ne može da se konstituiše kao upozorenje, a sasvim sigurno nikako ne može da se doživi kao VIŠESTRUKO upozorenje. aj što si me zbog dva banalna posta banovao na cela dva dana, jeste da skroz nije fer, al ajde, od moda ne mož čovek da očekuje da bude fer, al da lažeš!? c,c,c :razočarano odmahuje glavom: dođeš mi pivo za ovo...! u stvari ne pivo, nego koktel! (samo zato što je skuplje)...

    i druga stvar... ovo me tako... pa ne razočaralo, ali zgrozilo:

    ZeZaToR

    Maro to mogu ja da ti kažem. Naravno da sve znaju, ja sam im sve objasnio, Kaizen je sam podržao moderatore u svemu i to je to. Mi autori možemo samo da se jebemo, to ti je istina. Rekao je: Ako vam se ne sviđa sajt i modovi, ćao! Draži su mi oni od vas. Imaš tamo na onoj temi "pitaj moda" sve.

    kako te nije sramota? a kaizen? ok, tvoj je sajt, i beskrajno ti hvala na tome što si ga otvorio. ali nisi ga ti izgradio. niti su ti ga modovi izgradili. izgradili su ti ga autori. bez autora, sajt ti je šta? tačnije, bez DOBRIH autora, sajt ti je šta? poligon za klince koji su toliko iskompleksirani u RL da im ovo dođe kao jedino mesto gde mogu da svoju retardiranost i komplekse izbace iz svojih bednih duša. trenutno, među modovima imaš neke ljude koji su dobri autori. ali imaš i ljude koji nisu NIKAKVI autori. što dokazuje šta? mod može da bude bilo ko, bez obzira na nedostatak njegovog talenta ili nikakav doprinos sajtu... ako ti misliš da možeš bez autora, da su modovi najvažniji, ajde napravi mali eksperiment: banuj sve autore na prvih 500 mesta, ili još bolje! banuj SVE autore i onemogući dalju registraciju na sajtu, i ostavi samo moderatore. i? šta si dobio? m? ko ti je važniji? m? reci mi i ovo: ko ti je draži? črča (nemam ništa protiv devojke, ali broj i kvalitet njenih defki se prosto sam nameće, sigurna sam da je devojka dobra osoba...), daklem, črča ili npr ujka vanja? ili reservoir dog? da ti dog kaže "e idem ja sa sajta" i da ti črča to isto kaže, koga bi pokušao da zaustaviš? m? ko je pomogao popularizaciju sajta? m? čije defke su nekoga privukle, naterale ga da se registuje, i na kraju eventualno uplati ktitora? m? ko je SRŽ ovog sajta? m? a modovi koji imaju fantastične defke (energy, džimi, bleki, itd, itd), reci mi, da li ih više poštuješ kao autore, kao nekoga ko fenomenalno piše, ili ih više poštuješ kao modove, kao nekoga ko besomučno klikće tri dugmeta u krug? m?

    p.s. ijaooo pa vi ćete sada da me banujete samo zato što sam iznela svoje mišljenje na temi koju je mara i otvorila u tom cilju, a vi je krajnje nelogično stavili u "zezanje"! ijao, nisam trebala izneti svoje mišljenje, ovde je to strogo zabranje! ne, ne, ne trebalo je da ćutim!... e pa ne mogu da ćutim, i neću da ćutim!!!!

  3. Неће нико да те банује, ово није оперативна тема.

  4. A zašto me nema u spisku učesnika na kupu?
    Pa kme :(

  5. Plus, nije te banovao Mrmun.

  6. lemaja, nije mrmun, ja sam te rkno na 2 dana. Lepo čovek napisao dvaput "zašto spemujete" u formi retoričkog pitanja a u prenesenom značenju "nemojte više postovati ako nije pitanje" al ga vi ne poslušaste. Za pivo mošse dogovorimo, nije sporno. :)

  7. Da ponovim pitanje moja, što kažu Gariji - nemojte me ložiti :-)

    1. Čime se moderatori bave kad ne moduliraju, mislim profesionalno?
    2. Koliko su visoki i teški modulatori?
    3. Kojoj bi poznatoj žeMskoj zatefterili (za muške modulatore)/Kojem bi poznatom loli dali da im zatefteri (za žeMske modulatore)?4. Jebiga, nemam više.Pitanje pisano uz osnovnu pretpostavku nedukatlijnosti modulatora.

  8. ok, ti si, skroooooz nebitno ko je. a dva puta pito? ja sam videla samo jednom. i jebeš mi sve ako je ono bio spem vredan dva dana... al rekoh, to nije ni bitno, LAŽ ME BOLI! i u tom slučaju, dođeš mi dva piva i vrati onih deset ćevapa!

  9. Kojem bi poznatom loli dali da im zatefteri (za ženske modulatore)?

    Па очигледно је кад је један једини Л0Ла на овом сајту :))

  10. Dešava li vam se da Vam utrnu noge ako dosto dugo sedite na WC šolju?

  11. Dobro, aj bilo je za jedan dan, al u pms-u sam, dakle DVA, jebiga. :P Ćevape ne vraćam, mnogo su ukusni, a pivo jedno, mojne da preteruješ.

  12. http://www.youtube.com/watch?v=fiy0KMtxtJk&feature=related
    ja samo bleku holu da posvetim pesmu. i ne bleče holu, nećemo ćaskati, nisi kul :)

  13. Jebete li šta i zašto ne?

  14. Lole, si siguran? Evo samo nekih lola :)

    Али ко је најпознатији Лола од свих њих? (не рачунајући Лолу, она је жемско :))

  15. Da ponovim pitanje moja, što kažu Gariji - nemojte me ložiti :-)

    1. Čime se moderatori bave kad ne moduliraju, mislim profesionalno?
    2. Koliko su visoki i teški modulatori?
    3. Kojoj bi poznatoj žeMskoj zatefterili (za muške modulatore)/Kojem bi poznatom loli dali da im zatefteri (za ženske modulatore)?4. Jebiga, nemam više.Pitanje pisano uz osnovnu pretpostavku nedukatlijnosti modulatora.

    Na pitanje nije odgovoreno jer je upućeno svim moderatorima, a nisu svi voljni da iznose stvari iz svog privatnog života. Ja ću da ih odrukam bole me kurci.

    1. Uglavnom nemaju život van kompjutora. U njemu žive. Čitaju loše knjige i ne bave se sportom pa im se znoj oseća na glavčinu traktorske prikolice za prevoz stajskog đubriva.
    2. Uglavnom su niski i veoma teški. Teški su u svakom smislu sem u finansijskom.
    3. Od poznatih žena moderatori su pojebali Sandru Afriku i Vesnu Zmijanac. Diže im se na Gocu Božinovsku i Gorana Troboka. Pouzdano znam da ženski moderatori luče ceđ na Žareta i Gocija. Noćima. Priča se da jedna moderatorka jebe Ratka Vardu.
    4. Ako smisliš još ti slobodno pitaj.

  16. bleki stipso! znaš kad ću ponovo sa tobom na "vožnju" po košutnjaku! nikad! i baš me briga što voziš bmw, kod mene te fore više ne pale! okreni dvojku!

  17. Ко је јачи - Ратко Варда или Ђуро Остојић?

  18. Лемајо, знам да се обраћаш каизену, али морам додговорим бар на део.
    Фора је што имаш ГОМИЛУ јако добрих аутора који нису проблематични.
    Ми треба да се фокусирамо на садржај, на дефиниције и постере, а ако будемо много рачуна водили о проблематичним ауторима који су истовремено и добри, онда ћемо изгубити и ове који добро пишу и они који не, а нису проблематични.
    Дефиниције пре свега, а свако ко руши тај концепт и одвраћа пажњу са њих није довољно вредан пажње на овом сајту. Иако сви много придајемо значаја управо таквим ликовима, зато што блејимо овде по пар сати.

  19. Kristino, tu pesmu su mi na sajtu posvetili, brat bratu 278 puta. :) Daj nešto drugo. Znam da nisam kul, naravno, bilo bi glupo da je drugojačije.

    edit: tek sad čujem da je neki kaver. :)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.