Zaludni autor - dokoni moderator

1. Evo vam tema gde možete da se zanosite kad vam je dosasno, a uz to ste nekreativni da napišete definiciju, a pošto ste nolajferi nemate ništa osim kompjutera. E, tad kad vam dođe da isterujete pravdu sa moderatorima ili da postavljate debilska pitanja, ovo je tema za vas, da ne spemujete onu gde se postavljaju takođe beskorisna, ali malo tehničkija pitanja.

Trenutno prisutan dokoni moderator, koji takođe ne ume da napiše normalnu definiciju vec neko vreme, pa je rešio da prazni frustraciju sa vama, će vam dati debilski odgovor u skladu sa pitanjem. A mozda i neće.

2. Zasto su moderatori zli?

3. Imam ja jedno pitanje, ima li, Boris Tadić pravo da se treći put kandiduje za predsjednika?

4. sotona nas kandilom lupao po glavi kad smo umoderisani.
    standardna procedura

5. зашто се за модераторе постављају неписмени људи? зар не би требало да се спроведе неки конкурс, јер ти људи треба нама да буду идеал, па да се угледамо на њих? олооло

6. Zašto Stefan Kostić voli novac?

7. Veoma bezobrana i debilna tema, Kelte.
    Veoma debilan post. Debilno razmišljanje.
    Prosto mi je žao što sam napisala i ovoliko, jer si nevaspitan i zalsužio si mega napuš za ovo što si napisao.
    Ne sviđa mi se tvoja tema. Otključaj moju, jer sam ja tražila dozvolu za nju, a ti se naguzio sa svojim bezobrazlukom.
    Za tvoju me zabole đoka baš.

8. šta leela vidi u tebi?

9. Zašto Stefan ne želi da vrati kulen? Dosad se ubuđao ionako...

10. Dya li si ti dečko normalan?

11. šta leela vidi u tebi?

hahahah keltu, sad te je pokopao :D

imače, ja, zaludna, da pitam kelta, je l' će posle zajebavanja po mediteranu odma' u srbiju?

12. ANATEMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13. sto bezobrazna?
    pa realan sam. jedino kad sam dokon i zaludan a uz to ne pisem definicije ja odgovaram na ove "pravde za". pretpostavljam da je ista prica i sa pitanjima. :)

14. imače, ja, zaludna, da pitam kelta, je l' će posle zajebavanja po mediteranu odma' u srbiju?

ocu, 7. juna

15. Molim da mi se odgovori na sva 3 pitanja, kad ste već otvorili temu...

16. Zezatore mislim da ova dva pitanja treba da postviš stefanu kostiću. A ne nama.

17. Kelte, otvori moju temu.

18. mhm, a u niš svoj rodni, kad dolaziš?
    posle 20. pravimo okupljanje, znaš? :D

19. otvorio sam ti, eno igraj se

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.