Zaludni autor - dokoni moderator

1. Mene zanima kako mogu da postanem administrator sajta. Hvala.

2. oces sad i da zakljucam ovu?

3. Ok je sve to vaše prepucavanje, ali neka mi mod odgovori na pitanja inače tema nema smisla.

4. Odvratna atmosfera na sajtu, odvratna...

5. Majmunovski tako što ćeš napraviti svoj sajt :)

6. kazi kizo... mislim da cu da se odmorim jedno 10ak dana od sajta :)

7. Aj što je odvratna atmosfera, nego što se ne jebu "k'o u moje vreme". Pu.

8. Naći ćemo te na Mediteranu dechko! xD

9. church pub
    Majmunovski tako što ćeš napraviti svoj sajt :)

Hvala , moj zivot je konacno dobiJo smisao .
    Napravicu sajt gde nece postojati demonski moderatori koji se izivljavaju nad zgadijom.
    Postojace samo administrator,bice to kao Jugoslavija,a ja cu biti Tito,a Tita svi vole.

10. Zašto ste banovali Fejza opet?
    Gde je bre spemovao? Pitao vas je, i komentarisao vaše odgovore.
    Znači, mora da prihvati šta ste mu odgovorili, ili ban?
    Zašto ne smeju on i Zmia da iznesu svoje mišljenje?
    Ne date bre autorma da misle. Vi ćete misliti za njih.
    Vi ćete ih prevaspitavati.
    Pa sledeće pitanje. Da li vi zaista mislite da su Cara i Burzum ispemovali sajt jer im je dosadno, ili se pravite ludi?
    Da li Kajzen zna zašto su oni to uradili, ili ste mu vi objasnili?

Da dodam sledeće: ako ne budete odgovarali, ja ću tamo didem da vas propitujem sve ovo.
    Zašto? Jer me zanimaju odgovori. Iako ona tema ima naziv koji me asocira da smem nešto da pitam, frka mi je, moram da priznam.
    Čekate vi i mene na banče jedno, da oladim glavu. Mslm, ipak vi znate kada nama prokuva glava, i jako se brinete.
    Zamolila bih i inertne modove koji se sklanjaju od svega, da malo učestvuju u ćaskanju.

mara, sa druge teme.

1. ne znam
    2. na "onoj" temi
    3. nisam siguran
    4. zato sto ga iznose na po 2 minuta i uvek je isto.
    5. maro, evo razmisljaj koliko zelis i koliko volis. obecavam da necu da te telepatisem. obecavam
    6. necemo.
    7. ne, ispemovali su zato sto su zamlaceni. a verovatno su zamlaceni zato sto im dosadno, il postoji neki dublji razlog, al ima ustanove koje se vec bave tim, necu ja
    8. pazi, ne delamo mi jedno a kajzen kao neki ne znam sta, neki metuzalem samo sedi tu i gleda i nista ne kapira. sve sto radimo je uglavnom po njegovim savetima. ako oces njemu se zalis, kucas na pogresna vrata.
    9. ovo ostalo nisu pitanja...

11. zaključaj ovu temu glupo da odogovaraš na jednoj temi a postavljamo ti pitanja na drugoj.

12. ajd zezatoru da odgovorim:

zato sto je kostic ustvari sa planete iz sazvezdja feliciti x, kome je jedini cilj da pokori zemlju.
    zbog toga toliko nelogicnosti

13. da pokori Zemlju? E pa to radi na veoma čudan način...

14. Kakav je uticaj Mađara na stanje u srpskoj vodoprivredi i gde mogu da se kupe one žvake koje kad povučeš drma struja?

15. cudni su putevi ejlijenovi, veruj mi :)

16. zezator bre, daj malo socnije opici po moderatorima dok sam tu, vis mara kako to radi? odakle znam za madjare i zvake jbt :)

17. ej, al nemoj preteras, mora te banujem onda a nije mi do toga :)

18. Ко је најзгоднија модераторка?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.