Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ja sam bio više puta u izbornoj komisiji i mogu da kažem nešto (u ime većine ljudi koji prate regularnost izbora, jer znam kako ljudi reaguju na te listiće) onima koji precrtaju listić ili napišu nešto: To što vi radite nikoga ne impresionira, čak je dosadno i smoreni takav listić odvajamo na stranu. Ako si već potrošio vreme dolazeći na biračko mesto, jednostavno zaokruži nešto, a ne da se posle žališ kako su ovi pobedili/oni pobedili...
i ja sam bio u tim komisijama, i to mi ponead bude zanimljivo...
ali da te pitam, zašto bih ja davao legitimitet bilo kome od ovih propaliteta s obe strane drine, nebitno? bilo bi mnogo bolje kada bi svi izašli i ruknuli im po jedan nevažeći listić, možda bi se onda zapitali u čemu je problem?
hahaha smešno! Zabole ih burazeru!
Ja sam za to da se uvede da ako na izborima izadje manje od 60% upisanih glasaca, da se ponistavaju izbori. Takodje, da stranka koja ne dobije vise od 10% glasova ne moze da izlazi na sledecih 3 izbora. Tako bi se politicka scena ukrupnila i organizovala, barem malo.
I ja sam bila i u komisijama i posmatračima i predsjednik jednom bila i stvarno ima strašnih nebuloza šta ljudi pišu. Počevši od toga da glasaju za Miki Mausa, pa do informacije da su svi oni govna.
to je govno! Pa neću da mi se večno smenjuju toma i jebeni tadić na vlasti!!!111
Не бих да се намећем али 'ајде де
http://vukajlija.com/forum/teme/26786-nova-snaga-srbije
milan je partija za sebe
Verovatno mislis na ovo sto sam ja napisao. Takodje da mora jedna stranka da ima vise od 50%, jer ni Toma ni Tadic sami ne mogu da imaju toliko, a uz onaj sistem sa 10% se izbacuju male stranke koje ulaze u koalicije sa ovim govnima i obezbede im pobedu.
Гласао бих за ромску странку
pa ko će da pobedi ako ne oni? Ištvan Pastor? Razmisli malo.
Ma sve to treba pobiti, rekao sam jos na temi o Mladicu. Ceo politicki vrh u rudnik!!!
Dzaba jama kad je to nesnosan smrad...
Pa zalijes krecom... Da ne smrde govna.
Ali krec nije zapaljiv CACE!
Креч није запаљив Чаче!!!
JaGla sujEm za peRu Kvržicu!
Pa sta ako nije zapaljiv, nisam rekao da treba da bude, nego da njihova govnjiva tela prelijes krecom, da zalijes rupu i da ne smrdi. Moze i da se betonira.
Bolje da se zapale ili da se napravi sapun od njih ko sto je Hitler radio ili da se meso proda ljudozderima ili da se izvezu kosti sto ostanu pod izgovorom da je slonovaca. Milion stvari mozes kad ih zapalis!