Prijava

Мени није,па сам морао да скидам Моровинд одвојено, и експанзије одвојено... Букснетина,ако питаш која је игра боља, моја препорука је Моровинд.

Ćero evo ja skidam još vičera i skinulo mi se 95%. Sa pajrat beja naravno. Šta te zeza?

Ma zakucava jebem mu majku...sad sam ga reinstalirao i sad mi ne radi.

Ne znam šta bi moglo da bude... I ovi na torrentu se žale oko nečega.

Ima da updatujem drivere nisam ih updejtovo odkad sam kupio novi komp.

Извинте, јел се ова тема зове " Вичер " или " Елдер Скролс " ? А Вичер је кака тешка, узгред буди речено...

Bolje promeni naziv teme u "Najbolji RPG-ovi" jer pola o Elderu, četvrt o Witcheru, a četvrt o Falloutu...
Uzgred koja je najbolja gilda za brzo levelovanje u Oblivionu ?
Mračno Bratstvo ili neke od ovih "glavnih" Ratnička ili Čarobnjačka ?

Ove poslednje koje si naveo, pa sad samo odluči da li ćeš da mađijaš, ili dudaraš. Ja sam odradio i jednu i drugu, zatim skinuo mod da mogu da nosim mantilče iznad oklopa i bio nenadjebivi battlemage. Tek nakon toga sam krenuo da obavljam sve ostalo.

Jbg. ja sam samo Mračno bratstvo odradio, jedino mi oni prvivukli zanimaciju...

Фајтери су ми некако блех, а Чаробњаци су занимљиви,само што је финална мисија тотални скењ... Манимарко је прилично кул лик, а његова представа као Хај Елф фегета и могућност да га ликвидираш с опроштењем, ко из пизде, је поражавајућа...
http://www.tesnexus.com/downloads/images/15251-1-1202879077.jpg
Ово је прави Манимарко за мене :)

Koji je to mod uzgred ?
Mene jedino čudi kako su za stotinu i nešto likovi uzeli šestoro glasovnih glumaca od kojih je jedan žena valjda programera...
Mene nervira Night Mother, očekuješ neku vampir krajicu a dobiješ... Neku ženu duha...

Uzivao sam igrajuci Morrowind. Zapamtio sam Vvardenfell u prs'. Ulozio sam cirka 200 sati u njega. Igra je vr' iako je matora. Oblivion mi se svideo, ali ne toliko, a i prica je bila genericka i dosadna. Questovi ne-izazovni... Nadam se da ce SKyrim da bude bolje realizovan. Samo da momci iz Bethesde ne zaseru sa optimizacijom...

То је Манимарко Ревизитед... Гуглај га па ћеш наћи..
http://pnmedia.gamespy.com/planetelderscrolls.gamespy.com/fms/images/oblivionmods/3574/1195506446_fullres.jpg
Јел зна неко где има овај мод осим оног усраног Планет Елдер Скролс сајта?

Vako Morovind je bio kul, bez hand holding i otvoreni svet ali nisam ga igrao previše valjda sam bio mali lolz. Oblivion bez obzira na mane je super igra. Može hejteri da pričaju šta hoće ali ispod sveg tog hand holding se krila super igra. Main quest je bio žešće sranje ali zato su par sporednih bili pravi RPGovski, pogotovo misije deadričkih bogova i Dark Brotherhood-a (upadaš na žurku i ubijaš jednog po jednog a da oni to ne primete a potom ih okreneš jedan protiv drugih ili ubijanje onog kenjatora na početku što te vređao u tamnici.)

Skyrim ... pa bio sam skeptičan s obziorom koliko su trimovali stvari ali gameplay vid obećava.

http://www.youtube.com/watch?v=umQKmwsXzw0

e da kad sam video kako su zaista odradili zmajeve dobio sam novi priliv nade u ovu igru. Mislio sam da će biti slabi džinovski gušteri koji čekaju da ih ubijete, nalik gomili zmajeva u DA2, ali ovo izgleda dosta složenije. Videćemo za par meseci ;)

Igram Morrowind prvi put, prešao sam onaj Tribunal, a osnovni deo možda polovinu. Na ono ostrvo Solsthejm još nisam išao. Igrica je odlična, svidža mi se način dobijanja levela, način na koji se dobija armor rating, ona težina čini igru dosta realnom... Ima dosta dobrih detalja, zadaci su raznovrsni, itemi mnogobrojni... Glavna priča je za sada ok, mada mi se čini da uopšte ne bih morao da radim ostale zadatke, jer glavna priča ne zavisi toliko od njih, naročito posle završenog Tribunala, u kom sam se nadobijao itema, levela i para. Sad mi nagrade u Morrowindu izgledaju smešne. Malo mi se čini da je Tribunal pokvario taj neki osećaj survajvora Morrowinda. Mada, Tribunal je takođe dosta zanimljiv. Oblivion nisam igrao, mada sam čuo da je lakši od Morrowinda, što mi ne zvuči baš privlačno.
Inače sam veliki fan Gothic serijala, igrao sam prva tri dela, za 4. nemam mašinu. Kec i dvojka su ekstra, provodio sam dosta sati uz njih, a i trojka sa Komjuniti pečom je odlična. Sajd kvestovi su dosta povezani sa glavnom pričom, za razliku od Morrowinda, NPC-ovi su malobrojniji, ali su upečatljiviji od kolega iz Morrowinda i ponašaju se prirodnije. Mada, priznajem da su u Morrowindu bolje urađene neke stvari, što čini igre, u mojim očima, poprilično ekvivalentnim.

Ima neko nei link kako da skinem oblivion i shivering isles što brže?

Požuri čoveče, hoćeš da te Skajrim zatekne nespremnog?
Samo ti lajferiši, pitaću te kad ne budeš znao da nabrojiš sve rase zmajeva...

EDIT: http://pc.ign.com/articles/118/1182286p1.html Nešto malo o Skajrimu.

Još dez dana, boktenijejebo!

Kako ja ovo nisam ranije videla? Morrowind je bio klasa jebena. Svaku sam knjigu pročitala, a snalaženje bez ucrtavanja na mapi mu je davalo poseban šmek. Priča predobra. Oblivion me je bio totalno navuk'o, uvek su mi primarne misije bile za Mages Guild, naravno, uvek sam i čarobnjak ili Healer ili Mage, tako nešto... Ali Thieves Guild je sabio totala! Jedva čekam Skajrim, učim kao stoka da bih mogla da ga pičim osam dana za raspust od 1 do osmog januara bez prestanka, pa posle ispita da nastavim. Ne smem da krenem ranije. A i shivering Isles je bilo kul.

Š'o se Witchera tiče, ok je, nisam neki kritičar, Dragon Age 2 je nula u poređenju sa kecom... Nadam se da će Skajrim biti odličan. Svakako ću se lepo pozdraviti sa privatnim životom.

http://youtu.be/c9eGtyqz4gY