Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Људи, немојте спомињати "Леб и кифле" у овој теми, молим вас.
Usao sam ja par u puta u Hleb i Kifle i ne zalim se. A, sto se tice peciva receno je x puta, Tripokovic je najkulji.
To smo zaključili, lock na tu diskusuju. ;)
E Jabu u našoj bivšoj osnovnoj je sad do jaja pekara. Drži je neki čiča, jeftina, a kulj peciva imaju. :)
Meni su te čiče iz pekara uvek bile sumnjive... Ne bih ja smeo ta peciva da probam. :P
E odmah do Čorba Kafea je otvorena picerija, matori prave pice na žaru, a još izađeš onako već p'jan na pauzu, i odma u pekaru. Čini mi se da je 80 dinara pica. Mada je odlična, i radi do tri-četiri noću. A isto sam se jednom vraćao peške iz grada, ne sećam se gde zaglavih, mada isto bejah malo popio, i onako u četiri ujutru uđem u pekaru i naručujem burek i jogurt negde kod etf-a. Matori, ovi tamo vade tek spremljen vreo burek, šteta što sam imao kinte samo za taj jedan, mnogo dobar bio, k'o melem na ranu jebote. :)
Auuu, bravo, bas sam jeo prije 10ak dana. Jeste, parce je 80 dinara, i pica je vise nego dobra. Jos imas neke grickalice na stolu za DZ, vr'.
Ja ba, u Trebinju ona 'Tarana'... Kako oni imaju dobre pičoke na kioscima a ni hrana nije loša, čak štaviše...
Steta sto se ne koristi ba, bio si na dobrom putu inace :).
Све време читам Хаос на улици.
Код ''Жекија'' није далеко од тога.
Jeste, i baš baš je dobra pica. :) Preporučujem to mesto.
Ma dobra je jedino zato što u nju ulaziš isključivo u pijanom stanju, i to iz Čorba Kafea, pa ti alkohol pomutio sva čula, i čini ti se da je ukusna pica... ;)
Šalim se dobra je pica, baš lepo legne na pauzi za vreme svirke. :D
Реално гледајући, Трпковић је заиста најбољи. Какве ђаконије они тамо справљају, мени греота да једем кад се запијем. У нас, на Видиковцу, пекара "Багет" на Зеленом Венцу, позната је као "најбоља пекара у граду". Без зајебанције, нисмо годину дана знали како се зове, само кажемо "најбоља пекара". Мене је већ сморила, не могу више тамо да једем, али имају изврстан (капирам да су га патентирали) француски сендвич, а пуж, пица и путер кифла су им одлични. Све то уз поприлично ниске цене. Пљеске и сличне производе скоро да не једем. Јео сам раније у Пончу, и то углавном пилетину. Сад ми је одвратно. Даф је исти курац, као и легендарни "Миља и Неша" на Видиковцу - "месо" од соје и исецканих новина. Пуњена им је једнио добра.
Е, да, Буцко је до јаја, иако је противприродно оно што раде.
Baget? Koja je to od onih 30?
Када седиш на клупи на станици педестројке, то је она одмах прекопута. Има два-три округла стола испред, каткад раде ћелави лик и риба са огромним зеленим очима.
To je ispod parka kod Moskve?
Баш на Звенцу, код силних окретница, може се рећи да је испод Москве.
Da, da, da, to je dole dakle, u istom smeru ali suprotnom pravcu od stanice 52?
rostiljnica iza moskve... pljeska jebe