Хас на улици

1. rostiljnica iza moskve... pljeska jebe

Истина!

Da, da, da, to je dole dakle, u istom smeru ali suprotnom pravcu od stanice 52?

Станице (тј. окретнице) 52. и 53. (и 56.) су једна до друге.

2. Pa da, zato i kazem, u istom smeru ali suprotnom pravcu nego kada bi isao do 52.

3. u istom smeru ali suprotnom pravcu

Мислиш обрнуто? :) Ал, да, то је то.

4. Da, da, obrnuto. Ali shvatila sam, hvala.

5. Када седиш на клупи на станици педестројке, то је она одмах прекопута. Има два-три округла стола испред, каткад раде ћелави лик и риба са огромним зеленим очима.

Јеботе, сваки пут кад сам јео на Зелењаку, ја сам узимао пицу (која је безвезе, ништа посебно, дај да само нешто ставим у уста) у оној пекари са десне стране, иза угла. Никад ми није пало на памет да оверим ту твоју. Фазон "јео сам ту, нисам се отровао, довољан разлог да једем ту увек". -.-

Мени је добар сендвич у Томи, а пљескавице у Степином вајату дојајне.

6. Јеботе, сваки пут кад сам јео на Зелењаку, ја сам узимао пицу (која је безвезе, ништа посебно, дај да само нешто ставим у уста) у оној пекари са десне стране, иза угла. Никад ми није пало на памет да оверим ту твоју. Фазон "јео сам ту, нисам се отровао, довољан разлог да једем ту увек". -.-

Почетничка грешка. :)

Делује као да су то два дела исте пекаре, али ова на углу је само пицерија. Пица у Багету је она права пекарска, значи подебела, али и богата. Нисам је јео баш дуго (можда две године), али сумњам да су је мењали, јер увек користе то неко њихово, веома карактеристично, тесто.

7. Nije valjda da mislis na Slonce?

8. Не сећам се како се зове. "Слонче" ме увек асоцира на онај кафић-штагод на Миљаковцу, па нисам сигуран.

9. Не знам како се зове... (претпоставио сам да питаш мене)

Њојтече, мораћу да исправим ту грешку. Мада се баш нешто ретко затичем на Зелењаку у последње време.

10. Pitala sam Stivena. To je ono govno bas u samom prolazu, medju kutijama sa suknjama i majicama za 100 dindzi.

11. Pitala sam Stivena. To je ono govno bas u samom prolazu, medju kutijama sa suknjama i majicama za 100 dindzi.

Да, код степеница.

12. Pa Vojtece, pitala sam Stevana, kako znas gde je on jeo?

13. Видиш да човек влада материјом, прецизније је објаснио него ја.

14. ALi kako je znao kad si ti rekao samo neka leva? Ili on prica o Sloncetu na Miljakovcu? Onom plavo/sivom? Zbunjena sam.

15. Не, заборави на Слонче са Миљковца. Убо сам ово, зову се исто, изгледа. :)

16. Рекао сам да је "са десне стране, иза угла" и очигледно да му је било довољно да провали о којој пицерији говорим.

17. Pfff jebite se, mrtav sam gladan, a ova tema stalno u vrhu. Frižider prazan, sad sam jeo ostatke nekih bajatih grisina, smorina. Oću da jedeeeem. :)

18. Reme, odgledaj film In my skin.

19. Dajte neki predlog za has u Nisu, danas sam ceo dan tamo, al' me zanima bas neko vr' mesto.

20. "Мрак" у Ратко Јовић. Имају најјаче пљеке. Лично их газда прави.

едит: вр' је по квалитету пљека, овако ништа посебно