Prijava

.A ja sam jedva skrpio za novi sporet

koji će ti pa kurac šporet?!

Idi brate u crveni krst po pasulj, skupićeš pare za patike brzo :D

aj što su ih nakotili onoliko, al što su im sva deca izrazito ružna to ne mogu da svarim. Mrzim ružne i siromašne ljude iz dna duše.

Mrzim ružne i siromašne ljude iz dna duše.

Moj si prijatelj...

^
^
^
ahahahah vrh, Petar pobediJo!

Koliko govno od čoveka moraš da budeš da raniš decu kašom, da nemaš ništa da im pružiš - a da praviš još dece? Koliko je to nenormalno i sebično.

Квадратура круга и онај лик што води су помогли тако многима па не иду свако вече у 20:00!

Pa da, pogledajte na netu koju epizodu Kvadrature kruga. Ima epizoda o onom decaku 11-12 godina, sve sam radi, naucio da vozi traktor pa radi sta mora, ore nesto zemlje sto imaju, hrani stoku... Ima oca (nisam skontao sta je sa njim problem i zasto on to ne radi) i neke 3-4 godine mladju sestru. Da vidite kako je bio zahvalan kad je prikolicu za traktor dobio, pa su mu i kompjuter i drva za ogrev. Bilo mi bas drago kad sam video da i on nesto dobija.

E marko gledao sam to, ćale je nešto bolestan čini mi se...e sad, za njih se slažem da treba da im se pomogne, a ne ovom plemenu zečeva...

Za kvadraturu se u potpunosti slazem...Ali ovi preterali...jes da ih ima kolko vec...Ali imaju roditelje koji su sposobni za nesto...A ovaj klinac sam naucio sve...
A ova Gavrilovicka nove zube...A klinac se obradovao samo prikolici...

Jesi video jebote, men takoi zao bilo kad sam gledao... Njemu prikolicu, njoj zube... Jel zna neko kada se emituje Kvadratura kruga? Pre neki dan sam gledao (toga se secam) ali se ne secam sta je bilo. :)

EDIT: Setio sam se, bio onaj titov podzemni grad :)

ja smem da se kladim, da kad bi sad neko njima ponudio ''e, dobicete kuću, novu, 100tinjak kvadrata, naćemo vam neki posao prosečan, i to je to od nas, dalje možete sami'' ili da biraju da se i dalje emituju ovako i da se svi sažalevaju i da dobijaju sve na tacnu, smem da se kladim da bi izabrali ovo drugo.

Pa naravno...takvi su svi siromasi...

a i osladilo im se verovatno...
cu da izadjem na televizor, a?

Ово је доказ да људи могу бити пребогати новцем, али не може свако бити богат духом.

Mrzim ružne i siromašne ljude iz dna duše.

Ja prebijam invalide i zajebavam slepce da je zeleno svetlo kad je zapravo crveno na semaforu.

Baš sam pomislila dok sam gledala onaj klip kako bi joj istinski trebala popravka zuba.
Bar su nama učinili uslugu da ne gledamo taj horor od zuba.

Siromašne ljude treba hraniti i onda povatati sve pse lutalice i njih nahraniti siromašnim podgojenim ljudima i na kraju takve kerove izvoziti u Kinu. To bi povećalo robnu razmenu sa Kinom i oni bi bili u minusu jer imamo mnogo siromašnih ljudi i pasa lutalica!

Jel znate onaj trenutak kad se probudite, dodjete na Vukajliju i utripujete da ste samo vi normalni? E to mi se upravo desava.