Prijava

Šta su se jebali k'o pingvini u vreme parenja, kaca kupus-dete, pa posle, lele mi neamo 'leba da jedemo. I što reče Lemajić, ima mnogo gorih slučajeva kojima stvarno treba pomoći.

Ne zna zatucanko šta je kondom...

Petar Pan Pezo$
Postoji li neki odeljak za crni humor na forumu?
na pravom si mestu.

Ne vidim šta je ovde crno?

Црно тржиште.

Ja mislim da bi Smarko preskočio samo jednog, drugog bi već pripremio za kuvanje kad padne na njega.
Inače matori Gavrilović jebe, što ste ljubomorni?
A narodu treba hleba i igara. Fudbal nam je u kurcu. Umesto stadiona, napraviti gladijatorske arene. Ubaciti pse lutalice i siromahe. Nek se kolju pred publikom, a ko god da izgine, mož da posluži kao hrana.

A za borbe se spremaju u rudnicima i na poljima pamuka.

Inače matori Gavrilović jebe, što ste ljubomorni?

Reme kako teče skupljanje novca za malu Rumunku?

Ide dobro. Uplatite kintu, Vlade Divac fond.

ima mnogo gorih slučajeva kojima stvarno treba pomoći.

Ima Bojane,ali realno njima je pomoć bila najpotrebnija. Ne možeš ti da gajiš toliku decu sa samo jednim hlebom, potrebno je više. A to što se tiče komentara tipa "nisu znali za kondom" ja kažem samo neka se deca rađaju a ne ko ove današnje devojke "e sad ću da zatrudnim pa da abortiram" takozvano "oće kaki, neće kaki".
Imaj decu sa pravim partnerom i nemoj rizikovati i ostati u drugom stanju u 14-oj godini. Oni se vole i vole decu pa su ih zato pravili. Pink je samo napravio cirkus od toga.

Izuzetno mi je drago zbog ovoga i Pink je zahvaljujući ovoj emisiji porastao (koliko-toliko je to od Pinka moguće) u mojim očima.

али их развлаче по ТВ превише...
Квадратура круга и онај лик што води су помогли тако многима па не иду свако вече у 20:00!

To je tačno. Odgledao sam prvu i 38. epizodu ove emisije i razmišljam, šta li su uspeli da iskenjaju u preostalih 36? Tipično Pinkovski, preteraše.

Lepo reče ovaj, kvadratura kruga je tako mnogima pomogla. I Fox iliti Prva TV. Bila je ona priča za babu što živi sa svinjama dole negde kod makedonije ili gde već i ta priča me jako dirnula.

Ali 38 epizoda, jebote?

Rekao sam i ja za kurtone. Ali nisu ni klinci krivi sto su im roditelji debili.

Zašto su debili? Vredni, radni ljudi, povećavaju natalitet na selu. Vidi se i da su klinci isti takvi. Bolje i to, nego da imaju kretene kome je jedini vid komunikacije sa roditeljima: "brate, daj mi kintu za airmax".

Nisam ljubomoran (kao neki) na njih. Ja imam sve što mi je potrebno, čak i više od toga. Volim kada i drugi imaju. Naučili su da žive skromno, neće te stvari sigurno prodati i popiti.

U svakom slučaju, svaka čast Pinku (uh) na ovome.

Samo se nadam da ce da uvedu neki sms za komentare da i tu ucerdaju neki dinar, ocu i ja da ne radim nista, dodjite i meni dajte pare. Ici ce ovaj sou jos jedno 10 godina, izgledace tipa porodica sa 25 dece i 53 unuka i zivece u nekoj vili... Nebo je granica, tipa posaljite poruku na ** da Gavrilovici kupe Deltu... Najpametnija stvar koju sam cuo je da coveku ne treba dati ribu, treba ga nauciti da peca. Ove niko ne uci da pecaju, bili i ostali slepci, cak i da ih ukinu da se vrate kamere posle 2 godine sve bi bilo isto.

Mislim da bi na kraju sezone trebalo udeliti Gavrilovicu Senioru neki gigantski falusoidni orden za doprinos istrebljenju bele kuge ... I da se slikaju sa Dakic-Mikic obavezno...

vučice, ne hrane oni decu sa samo jednim lebom, nego i sa onim jajima od onih kokošaka i onim svinjama i svime onime što bi mogli da zasade na svoj onoj zemlji koju imaju, ali ne sade jer su lezilebovići jebeni, a onaj otac je lenčuga, jebote po selima se plaća 10 (deset) evra dnevno da pomažeš na njivi!!!! pobogu!!!

Ne moz' biti i jbac i radnik. Boze Lemajaaaaaaa

A sta reci za onog Gavrilovica kad on lezi, a sinovi mu idu po vodu...

fala baš. što bi on radio kad može da jebe a mitrović da ga finansira.... i ja svašta lupetam. čuš! da radi! e baš lupetam....

stvarno lemaja. lepše je jebati nego raditi, mislim, lepše je i kad te jebu nego da radiš u svakom slučaju

Što im više ne kupe stan i završe nego ih muče... Dali im neke stvari, ovi nemaju gde da ih uguraju. Dajte im više opremljeni stan. Ali neće, da bi mogli ovo da prikazuju godinama. Još ćemo gledati kad se koji Gavrilović bude ženio.

A ne najbolje kad kazu..Deca rade po 5,6 sati dnevno bla bla...Ja u kuhinji se prorodim dok odradim 8 sati bre...