Ratni zločini u Balkanskim ratovima i Prvom svjetskom ratu

1. Izdrkajte. Ja izdrko i boli me kurac. Možda sam pretjero.

2. Nisam izostavio, napisao sam Holokaust, pod tim sam mislio na zločine u Drugom svetskom ratu: Nemci ubijali Jevreje, Japanci Kineze, a Hrvati Srbe i Rome.

Treba da znaš šta je holokaust, a ne znaš. Sa nekompetentnim ne vredi raspravljati. Uvek iskočiš sa takvim rupama. Ako su svesne, loše je. Ako su nesvesne, isto. Haha, indeks demokratije...
    Edit: I još ovo. Ako je Srebrenica najgori evropski zločin posle WWII, šta je onda francuski masakr u Alžiru Ili u Vijetnamu? Koliko je ljudi poginulo tu? Ukupno par miliona? Ne, samo milion ukupno? Sto hiljada više-manje? To što Vijetnam i Alžir nisu u Evropi, ne menja činjenicu da je vinovnik jedan evropski narod. I gde je legitimni međunarodni sud? Nema... Nego s tobom je previše smaranja pričati. Što kaže Orvel, patkogovoriš.

3. Баш се питам шта ће бити када заиста будемо осудили све ратне злочинце? О којој ће се Сребреници онда причати? Мене просто изненађује како се муслимани и њихове подгузне муве нису сетиле да дуже и Душана Силног што је побио и мучио оне силне сребреничке рударе пре 600 година. Ма како им је само то прошло? Ено Душанових костију у цркви Светог Марка па носите у Хаг да се суди за злочине! Е, јадости... Ако је једина монета за поткусуривање Сребреница и ако Босна нема ништа лепше и паметније и познатије у свету од тога, онда нам је свима јасно зашто смо ту где јесмо. А помени им у Босни Јасеновац, сви ће ти листом рећи да претерујемо и да смо цмиздрави.

4. Znao sam da će neko da prigovori što sam pod Holokaust ubacio Japance i ustaše. Ok, moj jedini greh je što sam kapitalizovao H. Evo, ispravljam se:
    *holokaust
    H je sada malo, pa se odnosi na bilo koje sistematsko masovno ubistvo, a ne samo na stradanje Jevreja tokom II svetskog rata. Srećan?
    I napisao sam "na prostoru Evrope", a ne "evropski zločin". Kad sam poslednji put proveravao, Alžir i Vijetnam nisu na prostoru Evrope.
    Đavo je u detaljima.

P.S. Volim kako je tvoj odgovor na Indeks demokratije jednostavno "haha". U fazonu, to je dovoljno da ga odbaciš kao besmislicu: "Nemam ništa pametnije da kažem, četiri slova su dovoljna da prikažem kako je to sve jedenje govana. Ja sam intelektualni car." Žalim što moram da ti razbijem iluziju, ali: NISI.

5. Kako mi je žao što mi je ovaj poster brisan zbog slabog skora. Eto koliko ljudi kontaju http://www4.slikomat.com/11/0105/ag9-167800.jpg

6. I napisao sam "na prostoru Evrope", a ne "evropski zločin". Kad sam poslednji put proveravao, Alžir i Vijetnam nisu na prostoru Evrope.
    Đavo je u detaljima.

Đavo je u zločinima. Da su Srbi poklali par hiljada Turkmenstanaca, to ih ne bi činilo manje zlim. Ti si neznalica, jer holokaust, sa H ili h, ima određeno značenje, koje mašiš. Ja bih se sad pokrio ušima da sam na tvom mestu. A na taj indeks opet: haha. Ti si mejnstrim vernik propagirane liberalne demokratije, sa omašenom Vikipedijom kao izvorom informacija. Ja nisam car, ali ti si baš ono... Informiši se, čoveče. Neću reći: "Get a life". Get a knowledge, man!

7. Јел би ратни злочини били мање озбиљни и тешки да нисмо на тлу Европе? Јел би Сребреница или Јасеновац или неки трећи случај били мање језиви да смо део Азије? Чему то дебилно потенцирање од стране муслимана - на тлу Европе... задњи пут када су они били на тлу Европе, Сребреница са не-муслиманима се понављала из дана у дан.

Европљани нису починили ниједан већи системски ратни злочин на ТЛУ ЕВРОПЕ, а и што би када чине злочине ван свог дворишта? Треба разумети тзв. либерале када блате матични народ у коме трују и тролују, али их исто тако треба систематски посебно правно спутавати да држави и народима намећу било какве кривице и економске терете за нешто што је урадила Милошевићева, Алијина или Туђманова администрација. Аха, прц демократијо! Нема колективне кривице, нема колективне казне ни колективног злочина. Према томе, говорите у своје име и сносите последице на сопствени рачун.

8. Злочин је не отићи на Бајин концерт.

9. A što ne otvori temu Zašto se Srbija uvijek ophodi prema svojim bivšim vojnicima kao prema đubretu pa bilo pobjednica u ratu ili gubitnica?
    Pa malo o tom da pričamo jer su Sizif i Valdemar objasnili ovo nešto što nije trebalo nikad ni gledati svjetlost foruma na sajtu Vukajlija.

10. Ti si neznalica, jer holokaust, sa H ili h, ima određeno značenje, koje mašiš.

Zašto se uopšte trudim, bogovi Interneta, zaaaaaašto?
    Očekivati od tebe da bilo šta razumeš i/ili pružiš smisleni odgovor je kao da očekujem od kišne gliste da zna trigonometriju.
    NAJEDI SE:
    http://www.merriam-webster.com/dictionary/holocaust (definicija 2 i definica 3)
    http://oxforddictionaries.com/definition/holocaust (definicija 1)

I ja kažem "haha" ovome:

A na taj indeks opet: haha. Ti si mejnstrim vernik propagirane liberalne demokratije, sa omašenom Vikipedijom kao izvorom informacija.

11. Отварам... и поздрављам - није тема за Вукајлију, али ко воли, нек изволи.

12. Ispadne da su ceo državni aparat svih srpskih "država" (Srbija, Srpska i Krajina), optužili za koncentracione logore u Prištini, Nuklearku bačenu na Vukovar i 100 000 ubijenih muslimana u Srebrenici, ali zato ove likove sa druge strane (ne mislim samo na Kroate i Muslimane, već i na plaćenike i dobrovoljce iz praktično svake Nato države koji su I VIŠE nego uticali na svaki rat devedesetih) iskulirali.
    Znači za iste "zločine" Kroat ništa ne dobija a Srbin po dvadeset godina u "Međunarodnom sudu pravde".

13. Ispadne da su ceo državni aparat svih srpskih "država" (Srbija, Srpska i Krajina), optužili za koncentracione logore u Prištini, Nuklearku bačenu na Vukovar i 100 000 ubijenih muslimana u Srebrenici, ali zato ove likove sa druge strane (ne mislim samo na Kroate i Muslimane, već i na plaćenike i dobrovoljce iz praktično svake Nato države koji su I VIŠE nego uticali na svaki rat devedesetih) iskulirali.
    Znači za iste "zločine" Kroat ništa ne dobija a Srbin po dvadeset godina u "Međunarodnom sudu pravde".

Eto, sad si konačno zaključio šta je pravna ravnopravnost. :) Napomena da je ovo jedan kiseo osmeh. To je bre ljudi prosto k'o pasulj, ne znam čemu uopšte ova tema i sve ovo bespotrebno razglabanje, kad se sve može reći onom već smornom rečenicom: pobednici pišu istoriju. I ne samo što trenutno pišu istoriju, već imaju i imunitet na sve moguće grozote koje su činili. 'Naš kad će neko da pokuša da procesuira neke zločine koje su počinile SAD, a kao što svi dobro znamo, ne da ih je bilo i ne da se i sad sprovode nego to nije normalno. Niko to ne može da promeni niti će, zato ne raspravljajte se oko gluposti i ne trošite živce bezveze. Trebaće vam za razne druge probleme kojih imamo na pretek.

14. Zašto se uopšte trudim, bogovi Interneta, zaaaaaašto?
    Očekivati od tebe da bilo šta razumeš i/ili pružiš smisleni odgovor je kao da očekujem od kišne gliste da zna trigonometriju.
    NAJEDI SE:

Izvorno značenje je zločin nad Jevrejima, a nad drugima je u prenesenom smislu, i bolje je zadržati se na izvornom značenju, da ne bismo završili na holokaustu pilića ili kišnih glista. Al, ajd, u pravu si donekle. Ali ti si se specijalizovao da parcijalno odgovaraš na postavljena pitanja. Šta je sa mrtvim Vijetnamcima i Alžircima? Nebitno da li su u pitanju evropski zločini ili zločini na prostoru Evrope? Jedna od zemalja veoma uticajna u međunarodnom sudu za ratne zločine, i u EU, nikad nije odgovarala za svoje zločine u severnoj Africi i Indokini. Druga je činila kolonijalne užase u Kongu. Da li su te zemlje na neki način doživele katarzu kajanja, da li su se iskupile na neki način? Mislim da nisu. Sad, iako su srpski zločini po obimu daleko manji od francuskih i belgijskih, na Francuze i Belgijance se uopšte ne gleda kao na loše momke, već kao na uzore civilizovanih naroda. Ne umanjivati srpske zločine, ali biti svestan ko su ljudi koji nam dele lekcije. I naravno, koji međunarodno pravo, po kome bi ti voleo da zločini budu kažnjeni, iskrivljavaju kako im se digne politički i ekonomski interes.
    I u svetlu svega toga opet:

Ama, možeš ti lično da prihvataš ili ne prihvataš do sutra, taj sud je legitiman i kredibilan. Je l' su ga osnovale Ujedinjene Nacije? Jesu. Je l' Jugoslavija/Srbija član UN-a? Jeste. Jesu sudije nezavisne? Jesu. Kraj priče.

Ponavljam. Legitiman, da. Zasniva se na međunarodnom zakonu. Kredibilan ne, njegovi osnivači nemaju moralni kredibilitet. Od mene toliko, dotle seže moja argumentacija, i mislim da joj ništa ne fali.

15. Хахаха, каква тролчина овај Бранислав.....

Људи бре, немојте се свађати око података са Википедије, сајтови са којих је текст су све само не тачни и објективни....

16. Ispadne da su ceo državni aparat svih srpskih "država" (Srbija, Srpska i Krajina), optužili za koncentracione logore u Prištini, Nuklearku bačenu na Vukovar i 100 000 ubijenih muslimana u Srebrenici, ali zato ove likove sa druge strane (ne mislim samo na Kroate i Muslimane, već i na plaćenike i dobrovoljce iz praktično svake Nato države koji su I VIŠE nego uticali na svaki rat devedesetih) iskulirali.

http://ultraphoto.org/images/wx77a41j94765pucz1ec.jpg

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.