Троловање

1. Тролујете ли?
    Колико често?
    Кога?
    Зашто?

Пиш'те, људи.

2. kada mi lose ide u zivotu,volim da trolujem i nerviram ljude,da bi lecio svoje frustracije...najvise volim trolovati u diskutabilnim temama

3. Има тема о троловању.
    То је шљам

4. Filozofe neces temisati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5. Троловање

Stvar dosta slična penisu.

Pravilno ga koriste verovatno jedino osobe koje ne pričaju o tome kako ga koriste.

6. Duše iz nargile, mojne si ložana.

Glorfindele, overi ovo.

7. znaci, tr00lovanje ispade k'o sarkazam?

8. Ne baš, nego ubacivanje u neke teme i pisanje random stvari koje nemaju nikakve veze sa tom temom. Uglavnom, to ti je kada napiše nešto nekome ili nekoj grupi ljudi, pa da se ovi prže/plaše/pizde, a ti se smeješ dok oni to čitaju i gledaš njihove reakcije.

Kao na primer, odeš na forum Obraza i napišeš "JA SAM GEJ I PODRŽAVAM HAPŠENJE RATKA MLADIĆA".

http://static.tumblr.com/noiu98j/gUplb4j88/trollface.jpg

9. То су људи са фрустрацијама који уживају у тотално небитним њима круцијалним стварима. То је шљам, гамад, разливена тинта промашеног битисања.

10. ZeZaToR

Nikad u životu!

Ахахахха.. Па ти си Зезатроле докторирао троловање, можеш да предајеш на факултету ладно..

11. Ne, to je Šešelj! lolo

12. ako je to tako nisam i necu vise nikad ;-)
    ps - pih, zabit sam u cosak samo odavde hvatam vajrles, ne mogu pisat'

13. разливена тинта промашеног битисања.

Лепо речено.
    +101100110001

14. Ја кад ме изнервира комшија, накачим се на његов вајрлес и аплоудујем са неки небитни Блу Реј диск. Је л' се то рачуна.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.