![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
U poslednje vreme mi se često dešava dilema da li je neko trol ili jednostavno imbecil/rasista/hrvat. I onda i sam uzvraćam trolom dok se ne uverim koja je od ta dva. Ako je prvo istrolujem ga, a ako se uverim da je drugo, istrolujem ga do smrti.
Троловање je super.
u bre Filozof, pa kakva je ovo tema?..ajde da je neki novajlija postavio ovakvu temu, ali ti?..neverovatno mi, stvarno..šta će ti to?..ti si dečko pametan, načitan a ovako glupe teme otvaraš....
A nekad se ispostavi da je oba. Jebo te bog.
ma da...čim ima drugačije mišljenje od tvog odma je rasista, imbecil ili hrvat....
a ti si sva 3 spakovao u isti koš i nisi rasista?... a jesi jer odma tvrdiš da su hrvati nešto ispod što je takođe i imbecilno....
Prvo, zajebavao sam se. Drugo, nije se odnosilo na tebe. Treće, da, jesam rasista. Pogledaj koliko sam rasističkih defki napisao.
i šta?..sad si priznao pa treba da ti se oprosti?...
Ko traži oprost?
Kontam da pokušavaš da troluješ, ali fail. Uostalom, nisam ja kukao jer moja krv ide Albancima.
Rasizam je super.
Butina, ja nisam kriv što ti ne možeš da ukapiraš...al evo da ti objasnim još jednom....
Država Srbija i sve njene institucije tvrde da ne priznaju nezavisnost Kosova...i nema nikakve ekonomske saradnje dok se ne reši status...
Zavod za transfuziju je državna ustanova, nije privatna...a krv je moja...i ja je dam za dž..i ona nekim čudom stigne u Prištinu sa kojom Zavod za transfuziju nema nikakve veze....dakle Zavod prodao krv nekim državnom zavodu Kosova...sa kojima nema ekonomske saradnje jer ih ne priznaje...
el sad jasnije?..se skontalo?
Javio, kontam ja da bi ti trolovao, al ne ide ti, brate. Mani se :)
Rasizam je super.
http://files.sharenator.com/I_know_what_you_are_Youre_a_fail_troll_RE_My_New_Avatar-s590x775-106384.jpg
ko bre troluje?..pa da, ne znaš šta bi rekao pa onda javio troluje....
Fejlovati u trolovanju je super.
http://4.bp.blogspot.com/_ArbOh67w7H0/S9x95zaOzJI/AAAAAAAAAAM/jejHBM21fMQ/s1600/miley-cyrus(4).jpg
ko ti je to Butina?..komšika ili neka rodica?
To mi je brat od tetke, samo je promenio pol. Svi ga neizmerno volimo i podržavamo.
Lepo, znas kako. Ima zenske, ima sve.
Wana get high?
Verujte mi, kad se Filozof uvati trolovanja, ne želite da ste u blizini xD Odmah dobijem pritisak i tako to