Троловање

1. Šešelj je trolčina najveća:
    - Gospodine Šešelj odgovorite na pitanje.
    - Pa ne mogu ja tako da odgovovim, movam u fovmi pitanja to da učinim. Može?
    - Izvolite.
    - Da li vaši voditelji znaju da ste vi homoseksualac?

ŠKK?

2. Реме, брате, јесте. Ако, ако. Само тако настави.
    Или као мој ортак, блејимо ми у парку. И види он своју рибу на другом крају истог, и крене да урла: САААААШКАААААА!!! И девојка се усере, дође за фазон два минута, находала се жешће. И приђе она њему и пита га шта је било, а он: Ко те звао?

3. Šešelj je trolčina najveća:
    - Gospodine Šešelj odgovorite na pitanje.
    - Pa ne mogu ja tako da odgovovim, movam u fovmi pitanja to da učinim. Može?
    - Izvolite.
    - Da li vaši voditelji znaju da ste vi homoseksualac?

Извео си из контекста. Судија је инсистирао да Шешељ одговори искључиво са да или не, па му је он поставио питање "Да ли Ваши родитељи знају да сте хомосексуалац?" да би доказао да је не могуће на сва питања одговорити само са да или не. Уопште није био трол.

4. @LOL

JA TO STALNO RADIM OLOLOLOL

5. hrišćani su najžešće troline lololo

6. D-MAN ja sam oduševljen.

7. Gambi, nadam se da si procitao tok price od samog pocetka, ovoliko glupe metalce nisam video odavno.

8. Jesam, sve sam iščitao. Lolo JA ČITAM! :)

9. Trolovanje Djetića !

The harder you try, the harder you will fail.

http://vukajlija.com/forum/teme/15563-crna-gora?strana=4#post_1281552

i tako do 9. strane!

10. ‘Hang in there Tom!’

:)))

Uh, ceo roman... Stigao sam do Natashe i ne mogu dalje...

11. javio

Pajko, si ovo ti na avataru?...si ti bio danas u kafani na Žarkovu, klopao?

juče

pajkoNP

jesam ja sam posle toga sam imao neki nastup u lokalu malo dalje od kafane juče

javio

jel zajebavaš?..ja te gledao, bio sa klincima i sa ženom,sto do tvog..papa joe?

juče

pajkoNP

jel zajebavaš?..ja te gledao, bio sa klincima i sa ženom,sto do tvog..papa joe?

nisam obratio paznju obicno mene ljudi startuju i tako to... juče

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.