Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Како да убедим девојку да је сперма хранљива?
Dragi nas,
samo joj pokazi nas odgovor. Samo 1% elakulata su spermatozoidi, jedan deo su proteini, a ostalo su fruktoza, voda, vitamin C, limunska kiselina, encimi, cink, aminokiseline, magnezijum, kalcijum. Iz ovoga se vidi koliko je zdrava. Sadrzi od 5-7 kalorija, ali ne sadrzi ugljenohidrate, vec samo proteine, te je mozemo uporediti i sa belancetom.
Kako bi se devojka navikla, probajte sa napicima. Prelij jagode spermom i daj joj da proba.
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSwz9skOOvDP6oNMttpWRme45_D-9Xgh4X-cNUiD7ILUVAg-aAu
Tvoj Bravo!
Драги Докторе Јанковићу
С'обзиром на твоју титулу, чуди ме да немаш начин да девојку убедиш да је сперма хранљива. Најлакши могући начин да то урадиш је да јој кажеш да је сперма уствари немасни јогурт (што и јесте) и да јој кажеш да се од њега мршави (или гоји) све док особа која је конзумира не достигне врхунски изглед.
Твој Браво
Драги Браво
Драги Докторе,
Успешност те акције зависи од инкелектуалног нивоа твоје девојке. Наиме научно је доказано да девојке са нижом интелигенцијом лакше прогутју причу о хранљивости сперме, па самим тим, лакше прогутају и њу. Са друге стране, код девојака које су малко паметније потребно је мало и труда. На пример, смисли чланак о хранљивости, и дијеталној вредности сперме, узми скрипту и едитуј сајт неког познатог женског часописа тако да имаш научну подршку.
Твој Браво ♥
Boki 13 dok je bio samo Boki je gutao spermu!
Jednog dana se osetio kao žensko u toj situaciji i eto ga..... to što jeste.
zdravo dragi čašopise, ti si mi omiljeni čašopis i redovno čitam svaki broj i skupljam postere.
Potreban mi je savet muškog člana redakcije ako se neko od njih našao u istom problemu. Naime, na glaviću, i kad navrnem kožadu sa glavića imam mnogo sitnih belih bubuljica, a i poneku potkožnu koje me mnogo bole. Interesuje me da li smem da istiskam te bubuljice ili ne smem, pošto se bojim da mi ne ostanu ožiljci na njemu i da izgleda rošavo.
Hvala, vaš Damir (26)
Драго Браво,
Прочитао сам ваш чланак о Сперми и заинтересовао сам се за ту. Наиме чуо сам од другаре да Пичке воле мишићаве мушкарце као што је онај из Сурвајвера. Ја хоћу да кренем у теретану и желео бих да знам да ли и ја могу да употребљавам Сперму уместо неких сунплемената и креотина што користе моји другари.
Мита IV-4, о.ш. Ђура Пуцар Стари, 11890 Тврдојевац
Dragi Bravoe,
Pišem ti po drugi put. Mnogo mi se svideo poster gde crna rupa guta moju babu :) okačio sam ga iznad kreveta da me u tužnim momentima nasmeje :))))))
Elem, opet imam problem. Ovaj put sa devojčicama. Jedna devojčica mi je prišla danas u školi i pitala za trista pedeset i treći zadatak iz zbirke. Odma' sam otčao u wc da se iskakim. Ceo dan nisam nista jeo, pa mi nije pomalo jasno zašto mi se u trenutku prikakilo. Inače, devojčica je mnogoo ružna. Da li mislite da je to bilo zato što sam bio u strahu da ne postanem i ja ružan ili možda čak (padalo mi je napamet dok sam kakio) iz straha da će ružni ljudi osvojiti svet i da ću morati kad porastem da se oženim ružnom devojkom, ili možda imam neku bolest?
Hvala unapred, Kornjaca d Momak ^^
Pišem ti po drugi put. Mnogo mi se svideo poster gde crna rupa guta moju babu :) okačio sam ga iznad kreveta da me u tužnim momentima nasmeje :))))))
Elem, opet imam problem. Ovaj put sa devojčicama. Jedna devojčica mi je prišla danas u školi i pitala za trista pedeset i treći zadatak iz zbirke. Odma' sam otčao u wc da se iskakim. Ceo dan nisam nista jeo, pa mi nije pomalo jasno zašto mi se u trenutku prikakilo. Inače, devojčica je mnogoo ružna. Da li mislite da je to bilo zato što sam bio u strahu da ne postanem i ja ružan ili možda čak (padalo mi je napamet dok sam kakio) iz straha da će ružni ljudi osvojiti svet i da ću morati kad porastem da se oženim ružnom devojkom, ili možda imam neku bolest?
Hvala unapred, Kornjaca d Momak ^^
Драга корњачо,
Сасвим је природно да сереш у твојим годинама. То је честа појава и може бити узрокована много чиме. Немој се плашити и мислити да је то ненормално. Твоје тело напредује и развија се - свакодневно упијаш многе информације, па од толиког срања мора човек поштено да се исере, да све то избаци. Пробај девојчицу да отераш у пичку материну, ал' на културан начин обавезно. И немој се плашити да сереш. Кад год пожелиш, јер је то твоја ствар и имаш право на то. На сред часа, у бусу или док разговараш са неким.
Твој Браво.
Прочитао сам ваш чланак о Сперми и заинтересовао сам се за ту. Наиме чуо сам од другаре да Пичке воле мишићаве мушкарце као што је онај из Сурвајвера. Ја хоћу да кренем у теретану и желео бих да знам да ли и ја могу да употребљавам Сперму уместо неких сунплемената и креотина што користе моји другари.
Мита IV-4, о.ш. Ђура Пуцар Стари, 11890 Тврдојевац
Драги Мито,
Сперма је изузетно добра ствар за развијање - јер је бела и самим тим, јел' те - пуна протеина. Труди се да купујеш само најфинију коњску сперму и једном недељно је мажи на мишиће и на полни орган. Ускоро неће бити оне коју нећеш моћи да освојиш. Ено има две недеље како ми из редакције мажемо и све је одлично.
Твој Браво.
Potreban mi je savet muškog člana redakcije ako se neko od njih našao u istom problemu. Naime, na glaviću, i kad navrnem kožadu sa glavića imam mnogo sitnih belih bubuljica, a i poneku potkožnu koje me mnogo bole. Interesuje me da li smem da istiskam te bubuljice ili ne smem, pošto se bojim da mi ne ostanu ožiljci na njemu i da izgleda rošavo.
Hvala, vaš Damir (26)
Драги Дамире,
Није то ништа чудно, појављује се многим момцима у пубертету, и не би требао да се осећаш угрожено што се теби јавило у мало каснијој фази живота, ниси чудак, ма шта год причале рибе које си хтео да повалиш па су се смејале твојој бубуљичавој кити. Мој савет ти је да их не цедиш, него да их пустиш да прођу, по могућности мажи их неком кремом или неким препаратом, али ни по коју цену немој да их цедиш иначе ће ти се смејати што имаш рошаву киту цео живот.
Твој Браво :*
Dragi Bravo,
Jel može nekako da se uđe u redakciju? Ja bih hteo, ali pošto sam crnac i ne volim da gutam spermu, nisam siguran u sebe da se prijavim već na ovaj gej način pitam...
Dragi čitaoci, novi poster u ovom broju:
http://vukajlija.com/var/products/posters/201106/138792/stari-srpski-obicaj.jpg?1307560415
Jel može nekako da se uđe u redakciju? Ja bih hteo, ali pošto sam crnac i ne volim da gutam spermu, nisam siguran u sebe da se prijavim već na ovaj gej način pitam...
Драги Биошокеру,
то треба да ти одговори главни и одговорни уредник Реме
Твој Браво :)
Драги Биошокеру,
то треба да ти одговори главни и одговорни уредник Реме
Твој Браво :)
Dragi Lole,
Pa pusti ga da odgovori, jebemu mater. :)
Tvoj Bravo.
Што лажеш, ти си Стефан Ањесоме Костић :)
Jesam, ali sam i ja u redakciji, majkumu. :)
Nego, kako se upada kod vas u redakciju?
Sa korpom voća i kUferom para.
Мораш да покажеш жељу да улепшаш животе несигурних тинејџера. Твој избор како ћеш то да урадиш.
Цењена редакцијо!
Ево мене по пети пут.
Доживјех нешто чудно прије који дан. Објашњавао сам једној дјевојци како се набијао колац нашим мученицима за вријеме Турака, и свиђало јој се како сам јој објашњавао. Међутим, она није хтјела да колац пусти сок у њој. А ја, будући да сам свјештено лице, одбацујем помисао на оно јудејско зло од "кондома" (од саме се ријечи сав најежим, тако ми светог Јеронима). Е сад, помагајте. Свето писмо каже да се сјеме не просипа, али црква не одобрава те паклене презервативе! Шта да радим кад чељаде не жели млека једнооке гује у себи? Да ли је хришћански да је покрстим по лицу?
Срдачно ваш, Отац Ејакулије