Браво рубрика Вукајлије

1. Мораш да покажеш да си ти права особа за посао.
    Докажи да си спреман да усрећиш и улепшаш животе несигурних тинејџера и да си барем 2 пута гадно ударен у главу и упао си.

2. Ја не могу да одговарам на питања везана за цркву - нисам крштен.

3. Докажи да си спреман да усрећиш и улепшаш животе несигурних тинејџера

Pa 'ebem li ga, jesam ja otvorio ovo ili nisam?
    A za glavu ne znadem kako da dokažem, al' su me šili u više navrata.

4. Цењена редакцијо!

Ево мене по пети пут.
    Доживјех нешто чудно прије који дан. Објашњавао сам једној дјевојци како се набијао колац нашим мученицима за вријеме Турака, и свиђало јој се како сам јој објашњавао. Међутим, она није хтјела да колац пусти сок у њој. А ја, будући да сам свјештено лице, одбацујем помисао на оно јудејско зло од "кондома" (од саме се ријечи сав најежим, тако ми светог Јеронима). Е сад, помагајте. Свето писмо каже да се сјеме не просипа, али црква не одобрава те паклене презервативе! Шта да радим кад чељаде не жели млека једнооке гује у себи? Да ли је хришћански да је покрстим по лицу?

Срдачно ваш, Отац Ејакулије

Cenjeni Ejakulije,
    Lično ću da preuzmem sve vaše buduće slučajeve, jer su od izuzetne važnosti za opstanak srpske pravoslavne ljubavi prema crkvi i sveštenim licima.
    Ne smemo dozvoliti da se ta ljubav loše svrši.

Naime, morate objasniti toj sirotoj devojci da je kolac najpre morao biti podmazan. Preporučujemo vam da ga podmaže jednim dobrim blajvom. Zatim, nakon nabijanja, kolac je uvek puštao sok iz drveta, koji je u mnogom aspektima olakšavao svršetak mučeniku ili mučenici na njemu.
    Objasnite joj da je neophodno da se seme dobra usadi u nju. Kako niste mogli sa Jebanijom, možda ćete uspeti sa tom siroticom da napravite novog sveca, koji će dalje širiti ljubav i dobrotu međ' narodom.
    U vama je ključ, oče, vi nosite seme budućnosti!

Vaš Bravo.

5. Dakle, u ovom broju smo pretstavili:
    Blek Hola u trenutku brisanja Moje Babe:
    http://vukajlija.com/var/products/posters/201106/138087/black-hole.jpg?1307524504

i

MrMuna i Peki D Džema u momentu žrtvovanja posterdžijske krvi Kaizenu:
    http://vukajlija.com/var/products/posters/201106/138792/stari-srpski-obicaj.jpg?1307560415

Dragi čitaoci, čitajte nas i dalje i nastavite da volite vaš omiljeni časopis!
    Redakcija Bravo-Vukajlija izdanja.

6. Dragi časopisu Bravo,
    Ja sam vaš najverniji fan. Pišem vam treći put i želeo bih da vam se zahvalim zato što mi stalno izlazite u susret :)))))
    Ovog puta bih želeo da pitam da li je moguće ustanoviti da je muškarac nevin? I da li je moguće da muškarac izgubi nevinost pre devojke.

Pozzić Kornjaca d momak :))))

7. Ovog puta bih želeo da pitam da li je moguće ustanoviti da je muškarac nevin? I da li je moguće da muškarac izgubi nevinost pre devojke.

Драги Корњачо,
    Није могуће установити да ли је мушкарац невин зато што он за разлику од пичока не пушћа крвцу први пут кад се пампрчи већ само може да искуси такознао таличнотомисање.
    Мушкарац и девојка губе невиност у исто време ако губе невиност заједно, значи, ако неко од њих није пампрчио или је пампрчен раније...
    Твој Браво :)

ПС: Хвала ти што нас пратиш стално :*

8. Dragi časopisu Bravo,
    Ja sam vaš najverniji fan. Pišem vam treći put i želeo bih da vam se zahvalim zato što mi stalno izlazite u susret :)))))
    Ovog puta bih želeo da pitam da li je moguće ustanoviti da je muškarac nevin? I da li je moguće da muškarac izgubi nevinost pre devojke.

Pozzić Kornjaca d momak :))))

Dragi Donatelo,
    Nema na čemu, uvek smo tu za naše drage čitaoce.

Što se tiče tvog problema, naravno da je moguće.
    Ukoliko gledamo na masturbaciju kao vid gubljenja nevinosti, ni jedan muškarac nije nevin kada prvi put spava sa devojkom. Sa druge strane, ukoliko zanemarimo bacanje majmuna, muškarac će uzgubiti nevinost kada i devojka sa kojom je gubi. Iako se tu dovode u pitanje kriterijumi i zvanični pogledi na taj gubitak. Da li je kurac prvo ušao u pičku ili ju je prvo probio pa ušao? Ko tu prvi izgubi nevinost? Da li ćemo ikada saznati odgovor na to pitanje? Hmm...

Tvoj Bravo.

EDIT: Naravno, nije moguće to fizički utvrditi. I ovaj članak se ne odnosi na gej populaciju.

9. Драги Браво,
    Поново вам пишем јер бих желео да објавите постер у природној величини мог омиљеног певача
    http://i56.tinypic.com/x2a39f.png
    Да ли је истина то што се прича у Тврдојевцу да је Пура власник ваших новина. Хвала

Мита IV-4, о.ш. Ђура Пуцар Стари, 11890 Тврдојевац

10. Писмо које ми је стигло на мејл и желео бих да ми колеге помогну у разрешавању:

Драги Л0Ле ја сам млади ученик Богословске шкооле а од скора сам открио да ме не привлаче само женске особе, већ и мушке и то поготово мушкарци млађи од мене, такорећи дечаци. Шта да радим?
    Твој велики фан - Папак Бенедиктовић, 16 година, Ватикановићи

11. Мој друг се хвали да је изгубио невиност с 12 година тако што га је силовао домар, а ја му кажем да се то не рачуна, јер ОН мора да јебе нешто женског рода да би скинуо мрак. Да ли сам у праву?

12. _AJAX_
    Драги Браво,
    Поново вам пишем јер бих желео да објавите постер у природној величини мог омиљеног певача

Да ли је истина то што се прича у Тврдојевцу да је Пура власник ваших новина. Хвала

Мита IV-4, о.ш. Ђура Пуцар Стари, 11890 Тврдојевац

Naravno da ćemo ti izaći u sustet.
    Ispod ovog teksta možeš videti prvi deo postera - Purin mozak:

I demantujemo takve nebulozne tvrdnje o vlasništvu.

Tvoj Bravo.

13. Пишем вам по први пут, видим да сте многима помогли, па се надам да и мени можете дати неке одговоре. Приметила сам да имам јаку жељу да наскачем на све живо и мртво ( буквално мртво ), моје другарице су забринуте и мисле да ја имам проблем.. Ја нисам баш нешто сигурна, пошто ја уживам у свему томе,а свакако да уживају и моји партнери ( животиње, деца, деде...). Искрено, шта ви мислите о томе? Да ли треба да се лечим?
    С љубављу Милица

14. Мој друг се хвали да је изгубио невиност с 12 година тако што га је силовао домар, а ја му кажем да се то не рачуна, јер ОН мора да јебе нешто женског рода да би скинуо мрак. Да ли сам у праву?

Драги Млатони,
    Све зависи од тога да ли је домар униформисан. Правила ЕУ.
    Твој Браво.

15. Пишем вам по први пут, видим да сте многима помогли, па се надам да и мени можете дати неке одговоре. Приметила сам да имам јаку жељу да наскачем на све живо и мртво ( буквално мртво ), моје другарице су забринуте и мисле да ја имам проблем.. Ја нисам баш нешто сигурна, пошто ја уживам у свему томе,а свакако да уживају и моји партнери ( животиње, деца, деде...). Искрено, шта ви мислите о томе? Да ли треба да се лечим?
    С љубављу Милица

Draga Milice,
    Samo nastavi, kako na živo tako i na mrtvo. Mrtva tela su možda manje zabavna za naskakanje, ali takođe su i veći izazov, jer imaju mnogo veću potrebu za time nego živa. Preporučujem ti da radiš kod kuće vežbe u slobodno vreme, prevashodno čučnjeve, kako bi nasedala znatno brže, time uštedela vreme, a mrtvi bi dobili više bioenergije i time bi stekli potencijal da ponovo hodaju ovom zemljom.
    Tvoj Bravoshocker u pokušaju.

16. Преподобна редакцијо,

Ко би други него ваш отац Еја. Стеване, послушах твој савет. Наступих силовито и одлучно, и она се, испрва нећкавши, потчини копљу светог Георгија. Такође, по вашем савету, користио сам неку маст што ми продаде један циганин поштеног лица на Каленић пијаци да подмажем копље. Међутим, сутрадан, све неки чудан осип по мом звонику изашао. Крив ли је египћанин са Каленића или вавилонка што ми даде болештину? Још нешто, је ли обичај да се да напојница девојци после доброг утеривања вјере?

Срдачно ваш, отац Ејакулије

17. Млади Смраде,
    Тренутно нисмо у могућности да те пустимо у редакцију јер би то додатно смањило плате већ запосленима, а већ сада ми кукају како их слабо плаћам, јебига. Мада могу да ти предложим да убијеш неког од њих под неразјашњеним околностима и да заузмеш његово место. Срећно.

18. Мој друг се хвали да је изгубио невиност с 12 година тако што га је силовао домар, а ја му кажем да се то не рачуна, јер ОН мора да јебе нешто женског рода да би скинуо мрак. Да ли сам у праву?

Драги Млатони,
    Све је у глави. Наиме, ако се твој другар узбудио приликом општења са домаром, и ако је вриштао к'о свиња на клању, врло је могуће да је изгубио невиност. Такође, све зависи од тога да ли је излио вирове своје сопствене семене течности на ципеле домара том приликом. Али такође, постоји једна занимљива причица. Прабабе, бабе и остали женски организми из рода твојега су се пре брака хефтали у рч, да би остали невини. Пошто је рвој ортак примио паламар у шупак, ту се јавља један парадокс, он је раздевичен, али врло вероватно је и невин. Што се не може рећи за твог домара.
    Твој Браво.

19. ŽIVEO GLAVNI I ODGOVORNI UREDNIK REME! ALE!

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.